Volkan Demirel, Şenol Güneş'in Elini Sıkmadı

Deeppy

SHUT UP, SIT DOWN, RELAX.
Konular
505
Beğeni sayısı
848
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Biz haklıyı savunuyoruz, şenol haklı olsa onu da savunurduk sizinki sırf tartışma yaratmak istiyorsunuz. Sürekli laf ettiğimiz Olan bile böyle bı açıklama yapmadı. Bazı yerlerde susmayı öğreneceksin derler adama. şenol hatalı oğlu hatalı, futboldan önce insanlık öğrenmeli.
AKP Hatay'da Maraş'ta şeçimi aldı, gs 2 maç az oynayıp şampiyon oldu, Volkan yıkılan evlerin sorumlularından olan Belediye Başkanı ile sırıtarak poz verdi ama suçlu Şenol Güneş oldu. Size iyi forumlar diyorum başka bir şey demiyorum.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
212
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1e8N1_.gif
Bir tane daha destansı "Ben fanatik değilim siz Fenerbahçelisiniz." anı daha işte. Bir gün Fener'e laf etmediğim her gün için bana küfredeceksiniz.

1000003227.jpg

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,331
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,331
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
AKP Hatay'da Maraş'ta şeçimi aldı, gs 2 maç az oynayıp şampiyon oldu, Volkan yıkılan evlerin sorumlularından olan Belediye Başkanı ile sırıtarak poz verdi ama suçlu Şenol Güneş oldu. Size iyi forumlar diyorum başka bir şey demiyorum.
Suçlu olan devrildi, şenol sadece susacaktı ama susmadı ve olanlar oldu.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
212
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
542
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Şenol Güneş'in dilinden dökülenler senin gibi oturma organıyla değil, kulağıyla dinlemeyi bilenlere hitap ettiği için böyle algılamanı normal buluyorum. Adam son derece makul şeyler söyledi. Çarpıtmayı deprem üzerinden siz yaptınız. En büyük çarpıtmayı senin gibiler yaptı. Gerçi başarılı da olamadınız. 2 yıl geçti hala deniyorsunuz ama olamıyorsunuz. En büyük rezil sen oldun bro. Bence sus artık.
"Bilmem neyini yerim senin" gibi bir cevap bekliyordum ama her türlü haksız olsan da yine de birkaç cümle kurabilmişsin tebrik ederim bro tahmin ettiğimden daha üst seviye bir canlıymışsın.

Deeppy

SHUT UP, SIT DOWN, RELAX.
Konular
505
Beğeni sayısı
848
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
"Bilmem neyini yerim senin" gibi bir cevap bekliyordum ama her türlü haksız olsan da yine de birkaç cümle kurabilmişsin tebrik ederim bro tahmin ettiğimden daha üst seviye bir canlıymışsın.
Kaç mesajdır aynı şeyi kullanıyorsun sen nasıl bir mikroorganizmasın ya. Hahahasdafasfd. Sal artık sal.

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,331
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Galatasaray sizinkinin aksine bir şahıs kulübü değil evladım aradaki fark o. Dursun'un geçen seçim karşısındaki rakip eski CHP milletvekiliydi. Takım şampiyonluğu alamasaydı muhtemelen şu an başkan oydu.
Evladım falan ne iş, benim yaşımda kaç tane evladın var da böyle konuşuyorsun?

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,331
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley