Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Volkan Demirel, Hatayspor'dan Ayrıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 220986" data-attributes="member: 84"><p>Her konuda en saçma yorumu yaptığın için alıntılamaya tenezzül etmeyip makara yapıyorum işte çok da düşünmemen lazım canısı idrak edebilmen için. Seninkinden farksız diyorsun adamın belli bir repütasyonu var ve onu sarsmaması lazım bunun farkında ki belli bir dayanağa sahip ve bu yorumu yapabiliyor. Ben senin maçını izlemiyorum kim nasıl top oynamış görmedim o yüzden de sana kalsa Goretzka - Kimmich gibi takılmışlar sahada yersen tabi xd. </p><p></p><p>Bak sana 5. söyleyişim yine söylüyorum kulüp o durumdayken herhangi bir insan evladı ben şu geseye puan kaybettireyim de gerisi umrumda değil demez. Kaldı ki dese bile bir şey diyemezsin çünkü taraftarın adamın suratına ayı ayı diye tezahürat atıyor facia zamanında yaptığı onca yaptığı fedakarlığa rağmen.</p><p></p><p>Madem saha içine de bu kadar meraklısın onu da anlatalım. Kağıt üzerinde 3-4-2-1 gözüken dizilişte bir kenarda Ghoulam diğerinde Rivas var. Ghoulam bek orjinli adam önünde de Fernandes var o da kanat orjinli. Bu demek oluyor ki savunmada Ghoulam geriye yapışıyor. Diğer tarafta da Rivas kanat bek gibi gözüküyor o da kanat orjinli önünde de Dele-Bashiru var o da merkeze kayınca otomatik Rivas standart bir kanat gibi olup arkasındaki Burak Yılmaz bek konumuna geçiyor. O dizilişin ofansta dediğin gibi gözükürken savunmada 4-5-1 gibi. Tabi erken gol gelince planlar bozuluyor. Az ezbere bakmayıp adamların standart mevkilerine baksan beynin onları konumlandıracak kadar çalışır herhalde. Bir de laf atmak için Jesus falan türetmişsin benden onu savunmamı falan bekliyorsun herhalde. Hastalık bu futbol kasa öğretici anlattım anla artık lütfen şu futbolu.</p><p></p><p>Bu mesajda ikinci ve son kez söylüyorum. Volkan Demirel yıkık bir şehrin futbol takımına yapılabilecek tüm fedakarlıkları yapıp elinden geldiğince ayakta tutmuş bir adam. Takımdaki futbolcuları da kendi bizzat izleyerek almış, maaşlarının da ödenmesi için kendi parasından kısmış biri. Sen bu adama çıkıp geseye bilendi futbolcuları yordu o yüzden gönderildi falan dersen adama salak muamelesi yaparlar kusura bakma matmazel. Şu her konuda yaptığın saçma sapan akp fb, yok fenerlilere futbol anlatamıyorum at gözlüğü takıyorlar muhabbetini millet Twitter’da bet viraliyle yapıp ev araba diziyor sen de burada sürekli ChatGPT gibi aynı sözleri sıralayıp kendini main character sanıyorsun. Diğer tarafta bu muhabbeti yapıp banlanırsın ben burada seninle sadece dalga geçerim. Bir de ciddiye almıyormuş beni bak sen paşama ya xd.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 220986, member: 84"] Her konuda en saçma yorumu yaptığın için alıntılamaya tenezzül etmeyip makara yapıyorum işte çok da düşünmemen lazım canısı idrak edebilmen için. Seninkinden farksız diyorsun adamın belli bir repütasyonu var ve onu sarsmaması lazım bunun farkında ki belli bir dayanağa sahip ve bu yorumu yapabiliyor. Ben senin maçını izlemiyorum kim nasıl top oynamış görmedim o yüzden de sana kalsa Goretzka - Kimmich gibi takılmışlar sahada yersen tabi xd. Bak sana 5. söyleyişim yine söylüyorum kulüp o durumdayken herhangi bir insan evladı ben şu geseye puan kaybettireyim de gerisi umrumda değil demez. Kaldı ki dese bile bir şey diyemezsin çünkü taraftarın adamın suratına ayı ayı diye tezahürat atıyor facia zamanında yaptığı onca yaptığı fedakarlığa rağmen. Madem saha içine de bu kadar meraklısın onu da anlatalım. Kağıt üzerinde 3-4-2-1 gözüken dizilişte bir kenarda Ghoulam diğerinde Rivas var. Ghoulam bek orjinli adam önünde de Fernandes var o da kanat orjinli. Bu demek oluyor ki savunmada Ghoulam geriye yapışıyor. Diğer tarafta da Rivas kanat bek gibi gözüküyor o da kanat orjinli önünde de Dele-Bashiru var o da merkeze kayınca otomatik Rivas standart bir kanat gibi olup arkasındaki Burak Yılmaz bek konumuna geçiyor. O dizilişin ofansta dediğin gibi gözükürken savunmada 4-5-1 gibi. Tabi erken gol gelince planlar bozuluyor. Az ezbere bakmayıp adamların standart mevkilerine baksan beynin onları konumlandıracak kadar çalışır herhalde. Bir de laf atmak için Jesus falan türetmişsin benden onu savunmamı falan bekliyorsun herhalde. Hastalık bu futbol kasa öğretici anlattım anla artık lütfen şu futbolu. Bu mesajda ikinci ve son kez söylüyorum. Volkan Demirel yıkık bir şehrin futbol takımına yapılabilecek tüm fedakarlıkları yapıp elinden geldiğince ayakta tutmuş bir adam. Takımdaki futbolcuları da kendi bizzat izleyerek almış, maaşlarının da ödenmesi için kendi parasından kısmış biri. Sen bu adama çıkıp geseye bilendi futbolcuları yordu o yüzden gönderildi falan dersen adama salak muamelesi yaparlar kusura bakma matmazel. Şu her konuda yaptığın saçma sapan akp fb, yok fenerlilere futbol anlatamıyorum at gözlüğü takıyorlar muhabbetini millet Twitter’da bet viraliyle yapıp ev araba diziyor sen de burada sürekli ChatGPT gibi aynı sözleri sıralayıp kendini main character sanıyorsun. Diğer tarafta bu muhabbeti yapıp banlanırsın ben burada seninle sadece dalga geçerim. Bir de ciddiye almıyormuş beni bak sen paşama ya xd. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Volkan Demirel, Hatayspor'dan Ayrıldı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol