Ben rakip olarak İsmail Kartal hakkında bir iki şey söylemek istiyorum.
Sağdan soldan duyduğu bir iki cümleyle duayen rolleri kesen bir yorumcu var. Galatasaray winner takım Fenerbahçe buraları oynayamaz diye yıllardır kafa ütülüyor. 3 rakibine karşı da tarihsel olarak birebir maçlarda açık ara yapmış bir takım buraları oynayamıyor aynen. Tarihi deşsek Galatasaray'ın da son haftalarda verdiği şampiyonluklar vardır, Fener'in son 20 yıla denk gelmesi biraz daha akılda kalıcı yapıyor sanırım.
Neyse aynı yorumcu arkadaş Kartal'ın baskıyı kaldıramadığını söylüyor. Trabzon'da harpten çıkmış, 10 kişi Sami Yen'de şut çektirmemiş Kartal ha yanlış olmasın. İsmail Hoca ilk Fenerbahçe maçında Süper Kupa aldı bizden, sonra çıktığı derbilerin hepsinde de bize üstünlük kurdu. Bu yıl Süper Kupa maçına çıkmamak gibi saçma bir karar alınmasa bence o maçın da favorisi Fener'di.
Hoca'yı insan olarak seviyorum, GS hak etmedi gibi söylemlerini de koltuğunu kaybetmek üzere olan bir adamın duygusal yoğunluğu olarak görüyorum. Ama burası böyledir Hocam, biraz karizmatik olsan, felsefe biliyorum triplerine girsen ya da sahte kabadayılık yapsan sen de sevilirdin emin ol. Böylelikle kendini kabul ettirmek için rakibine saldırmak zorunda kalmazdın.
İnşallah Aziz ve Mou gelir, hem ikisini izlemek zevkli olur hem de bizim için kolay bir şampiyonluk olur.