İki sezondur Fener maçlarının tamamına yakınını izledim. Avrupa dahil. İki sezonda da oynanan futbol iyiydi bence, geçen sene derbi performansı kötüydü bu sene onu da hallettiler.
Normal bir sezonda Jesus da İsmail Kartal da champ olabilirdi, ki champlik puanı topladılar.
Fark şu: Galatasaray o kadar iyi bir lig performansı ortaya koydu, rekor üstüne rekor kırdı ki fırsat vermedi hiç.
Jesus'u Sevilla maçlarından ve derbilerden, İsmail Kartal'ı Oly maçlarından eleştirilir ki çok haklı eleştiriler olur. Konferans'ın alınamayacak bir şeyi yoktu gayet alabilirdi Fener. İsmail Kartal o maçlarda ağır sıçtı.
Onun dışında yani sıradan bir sezon olsa Jesus da Eagle da champ olabilirdi.
bazen gerçekten düşünmeden yazdığınızı düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin 38 maçta 1 mağlubiyeti var, daha çok gol atmış, derbileri çözmüş. Daha ne performansı ya. Kartal'ın eleştirilecek en kritik yanı Oly maçındaki kararları olduğu konusunda zaten bir konsensüs var.
Çok merak ediyorum GS, FB kadar saha dışına çekilmiş olsaydı acaba onların reaksiyonu ne derece olacaktı? En basitinden Trabzon'da yaşanan fecaatin aynısını yaşasaydı GS reaksiyonu ne derece olacaktı?
Tabii ki işin içinde tek hocalık durum yok yönetimsel faktörlerde var ancak GS'nin koyduğu performansın FB'den çok öyle abartı bir farkı yok. Yani işin hakem katliamlarına falan girmiyorum ki orada ki durumda ortada.
Şu takım öyle bi takım ki Fenerbahçeli herkes razıdır şu takımdan. Çok gururluyum valla şöyle bir takımı canlı canlı izlediğim için tüm sezon.