Burada hakem tartışan arkadaşlar maçın direkt hakem tarafından 0-2'den nasıl 2-2'ye getirildiğini görürler mi, görmezler. 2-0'ı da geçtim kaç dakika önce hükmen galibiyetle kazanılması gereken bir maçı kenara koyar 2-3'den önceki faule bakarlar. Evet kanka kurucumuzun sözü tesislerde asılı falan filan.
Ofsaytımsılarla, beyniyle kalbi çelişen topçularla, çıkmayan kartlar yerlerden kalkmayan oyuncularla, şampiyonluk + 10-20 milyon maaşlı topçularla spatula bırak diye okunan takımlara elenene kadar gelecek Avrupa gelirleriyle zar zor sene sonunu getirmeye çalışan bir kulübün şampiyonluk iddiası olmayan bir kulübe aylardır yüklediği gerilimin sonucu maç sonu yaşananlar. O iddiası olmayan kulüp de 5 gol yerken rakibinin eline bir kolonya dökmediği kalan bir takım, şaşırmamak lazım. Averaj için bir 5 daha lazım olsa onu da yerlerdi, güle oynaya. I love you 3 ayda bir özel uçakla 1 ay tatile çıkan forvet. <3
Fenerbahçe'm benim için bu sene şampiyondur. Kupa müzeye girsin girmesin değişmez, kaç maçtır hakemle durdurmaya çalışıp durduramıyorlar ama oyuncular çok büyük karakter ortaya koyuyor. Benim için ne ŞL çeyrek finali, ne 2001 ne 2011 ne 2014 şampiyonu kadro, ne UEFA kupasını ellerinin ucundan kaçıran kadro. Bu kadro benim için FB tarihinin en iyi kadrosudur. Hepsini alınlarından gözlerinden öpüyorum. Bu sene takıma maddi bir katkı yapmadım ama bugüne kadar 1 lira param bile ceplerine girdiyse helali hoş olsun. İsmail Kartal ve talebeleriyle gurur duruyorum, benim için 2023-2024 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir. Değişmez, istediğiniz kulübe teneke kupayı ikram edebilirsiniz.