Şovun başlangıcındaki eşleşme güzeldi iki karakter de iyi yansıtıldı lakin şovun açılışında şirketin vizyonu, misyonu vb. anlatan bir segmenti şovun içinde de görmek istiyordum direkt bir maçtan başlamaktansa. Bir de şirketin ilk maçının DQ bitmesi çoğu insan için ezber bozan gelebilir lakin ben en ilk maçın DQ bitmemesi tarafındaydım. Lakin iki güreşçi de kaybetmeye müsait karaktere sahip gibi durmadığı için ekibin verdiği kararı da anlayabiliyorum lakin temelden bir adım atılmalıydı buna diye de düşünüyorum. Ha maç çok iyidi bu arada. Mason'un karakterini çok beğendim açıkçası.
Takım maçında ben de bu tarz bir şey bekliyordum beklediğim gibi de oldu. Takım maçıyla alakalı sanırım fontlarla alakalı biraz eksikler gördüm onun dışında maç ve olaylar güzeldi. Şov içerisinde genel olarak eksik gördüğüm bir şeyi en sonda bahsedeceğim onun dışında her şey güzeldi.
Scramble maçındaki sürpriz isimin Chavito olması gerçekten güzel bir sükseydi. First and worst champion burada da çok güzel işlenecektir. Sean Strickland'ın ringe girişi maç içinde sürpriz olarak yazılsa da hepimiz bildiğimiz için o girişin pek bir impacti olmadı. Bir de scramble maçının kazananına ne olacaktı onu ben kaçırdım. Maçın önemi haberlerde vb. sık ve minik olarak açıklansa insanlar daha hypelanabilirdi. Ben okurken hypelıydım maça, hayal kırıklığına da uğramadım ama artık yaş büyüyünce RPG ile alakalı her şeyi de beğeniyorum. Belki beğenmeyeni çıkabilir diye eklemek istedim.
Lesnar vs Jericho şovun açılış maçıyla beraber en tadında diyebileceğim olaylar oldu diyebilirim. Kısalığı olsun, istenenin net açıklanması olsun, Lesnar'ın güreşi sevmeyen adam olarak yazılması bana böyle çok güzel bir tat verdi doğrusu.
Adam Copeland vs Oba Femi maçı şovda böyle olması gereken ama böyle bir imkanı da kolay bulamadığın türden bir maç olmuş. Oba Femi'den maç sonu bi promo bekliyordum aslında ama diğer şovlarda da göreceğiz artık. Belki de Vincent onun kabilesini geri getirmesine yardım eder bilemeyiz şirkete dürüst adam lazım.
Main Event tadından da fazla bana göre olumlu olan bir overlığa sahip bir maçtı. En doğru karar no contestti özellikle Bret Hart olayını da buraya bağlamak müthiş olmuş diyebilirim. Maçta çok fazla finisher kickout gördük ilk şov için dozu bana göre fazla geldi ama bu olay dahi maçı da alevlendirdi diye düşünüyorum. CM Punk ile Goldberg arasında neler olacak ayrı ayrı çok merak ediyorum.
Şovda görmek isteyip göremediğim büyük ihtimalle ek olarak belirtmek gerekirse Matt Morgan'dan bir statement, segmentlerin azlığı veyahut segment azlığı yerine şovdaki karakterlerin pek konuşturulmaması diyebilirim. Bunların hepsi bana göre ilk şov tolere edilir çünkü ilk şov en zor şovdur. Bunu oturtmak hiç de kolay değildir. Senaryoları oluşturmak, oturtmak, malzeme üretmek ilk başta hep zordur. Eldeki malzeme artınca ürün de artacak ve doyurucu olacaktır. Tekrardan hayırlı olsun diyorum, emeğinize sağlık şova 10 puanı verdik.