TAKEOVER: New York City

NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0

poster2.png

NOW TAKEOVER: New York City
Madison Square Garden





NOW giriş videosunun ardından Madison Square Garden'da havai fişekler patlıyor ve şov başlıyor!

ezgif-7-67a23f89e0.gif


ezgif-7-1a8b7b5df2.jpg


Kevin Kelly: Bayanlar ve baylar, New Order Wrestling'e hoş geldiniz. Ben Kevin Kelly ve yanımda Nigel McGuinness var. Nigel, saçlar uzamış. Askere gidecektin hani?

Nigel McGuinness: Abi ne diyorsun? Ben 48 yaşındayım.



pgw_entrance.jpg


"Powerhouse" Will Hobbs, girişte gözüküyor. New York'ta hoş karşılanıyor. Hobbs ringe geçtikten sonra rakibini bekliyor.

rvSjRRT.jpg


Şov gününe kadar bilerek sustum. Gerçekten benim "fildişi kuleler"e saklandığımı mı düşünüyorsun?.. Artık önemi yok. Bu gecenin ardından çocuklarının karnını nasıl doyuracağını düşünürken, beni yanlış tanıdığını anların.

Charles Mason, bu sözlerinin ardından kahkahalar atıyor ve...



M8qcQPM.jpg


Mason ringe ihtişamlı bir giriş gerçekleştiriyor. Kendisi yuhalanaırken; Hobbs, Mason ringe girer girmez üzerine yürüyor. Gerilim hat safhada.

ezgif-5-58f785b18d.gif


Hakem, zil çalmadığı için ikilinin ararsına giriyor ve sürtüşmeyi önlüyor. Kontrollerini tamamlıyor ve zili çaldırıyor.

Singles Match:
Will Hobbs vs. Charles Mason

Hobbs rakibinin üzerine koşuyor ama Mason kendisini iplerin arasına sokuyor. Hakem Hobbs'ın önüne geçiyor ve Mason'ı ringin içine davet ediyor. 1... 2... 3... Mason iplerin arasından çıkıyor ama çıktığı gibi ringi terk ediyor.

Charles Mason: Bu fakir midemi bulandırdı. Su içeceğim hakem.

Mason zaman tutucuların masasına ilerlerken New York seyircisi onu yuhalıyor. Hakem 3'e kadar saymışken Hobbs, daha fazla dayanamayıp hakeme fark ettirmeden ringden çıkıyor ve Mason'a doğru koşuyor. Mason bunu fark ediyor ve hemen şişeyi Hobbs'a doğru fırlatıp ringin içine atlıyor. Su şişesini elini siper edip umursamadan koşan Hobbs, Mason'ı bir anlık fark ile kaçırıyor. Ardından ringe o da ringe giriyor ama girdiği gibi yerde tekmelenmeye başlıyor. Hobbs kendisinde gelemeden Mason, onu Sleeper Hold'un bir türevi ile kilitliyor.

Charles Mason: Senin için yeterince adam mıyım, ha? Pis fakir!

kyLRPlm.jpg


Hobbs kurtulmak için çabalıyor.
[

Hobbs seyircilerin alkışları ile gücünü toparlıyor ve ayağa kalkmaya çalışıyor. Ancak Mason, ısrarla Hobbs'ı aşağıda tutmaya çalışıyor.

Nigel McGuinness: Mason'dan bu kadarını kimse beklemiyordu. Hobbs biraz daha bu durumda kalırsa kariyerinin en büyük hezimetine uğrayacak.

Hobbs güçlükle de olsa ayağa kalkıyor ve Mason'ın karnına dirseğini geçiriyor. Sleeper Hold, ilk dirseğin etkisi ile daha çok Headlock gibi bir hal alıyor. Bir dirsek daha geliyor ve Hobbs kilitten kuruluyor. Mason hafif eğik bir şekilde karnını tutarken Hobbs'dan Mason'ın ensesine bir Pointed Elbow darbesi. Mason yere düşüyor. Hobbs kaldırıp iplere fırlatıyor— Mason, Irish Whip'i terse çeviriyor ve iplere giden Hobbs oluyor. Hobbs iplerden sekiyor ve dönüşünde— Mason kendisini yere bırakıyor. Hobbs neredeyse Mason'a takılıp düşecekti. Hobbs iplerden dönerken Mason'dan Leapfrog—

ezgif-5-a5e5176e30.gif


Kevin Kelly: "Powerhouse" Will Hobbs'dan başarılı bir Shoulder Block geliyor.

Nigel McGuinness: Tecrübe bunu gerektiriyor, Kevin. Birisi senden bir dakika fazla bu ringde durduysa onun sana karşı avantajı vardır.

Hobbs beklemeden tuşa gidiyor: 1... 2...


Mason tuşu zorlanmadan atıyor. Hobbs rakibini kaldırıyor ve Body Slam! Mason sırtını tutarak yerinden kalkıyor. Hobbs onu bir kez daha kaldırıyor ve bir Body Slam daha! Mason ayağa kalkarken iplere tutunuyor. Seyircilerden "bir daha" istekleri gelince Hobbs, Mason'a yöneliyor ama Mason, çaktırmadan Hobbs'ın gözüne elini atıyor. Hobbs gözlerini tutup gerilerken hakem Mason'ı uyarıyor ve ardından Hobbs'ı kontrol ediyor. Bu sırada Mason seyircileri kızdıracak hareketlerde bulunuyor. Hobbs'ın gözünde bir sıkıntı olmadığı anlaşılınca hakem maçı tekrardan başlatıyor. Hobbs, Mason'a doğru koşuyor ama Mason iplere gidiyor ve ipleri aşağı çekiyor. Hobbs aşağı düştü. Hobbs kendisini toparlarken Mason kendisini iplerden çekiyor ve Springboard Crossbody! Mason, Hobbs'ı güç bela ringe sokuyor ve tuşa gidiyor: 1... 2...

Hobbs omuzunu kaldırıyor. Mason öfkeli. Rakibinin üzerine çıkıyor ve art arda yumruklarla başına çalışıyor. Hakem, bir süre sonra Mason'ı Hobbs'ın üzerinden alıyor. Mason buna sinirleniyor ve hakeme yükleniyor. Hakem, kararları tartışılınca Mason'ın üzerine yürüyor ve ona devam ederse diskalifiye olacağını söylüyor. Mason daha fazla itiraz edecekken Hobbs üzerine doğru koşuyor ve Clothesline! Mason yerde. Hobbs, Mason'ı ayağa kaldırıyor ve Bearhug! Hobbs, Mason'ın pestilini çıkarıyor adeta!

ezgif-5-6aeea3e67d.gif


Nigel McGuinness: Charles Mason için her şey bu kadarmış. Maç buradan dönmez.

Hobbs, rakibini bir oraya bir buraya sallıyor. Mason'da hareketler azalıyor. Hakem, Mason'ın elini havaya kaldırıyor. Eli düştü. Hakem bir daha kaldırıyor. Yine düştü. Hakem üçüncü kez kaldırı—

MASON BİR ANDA ÖNE ATILIYOR VE HOBBS'IN BURNUNU ISIRIYOR! HAKEM HEMEN ZİLİ ÇALDIRIYOR!

Diskalifiye ile Kazanan: Will Hobbs

HOBBS KOLLARINI ÇÖZÜYOR VE MASON RAKİBİNİ ISIRMAYA DEVAM EDİYOR! MASON'I HAKEM GÜÇ BELA, HOBBS'DAN AYIRIRKEN MSG'DE YUHALAMALAR VAR! MASON HAKEMİN ÜZERİNE YÜRÜYOR—

ezgif-5-a9625f557d.gif


HOBBS KENDİNE GELİYOR VE SPINEBUSTER! MASON KENDİSİNİ HEMEN RİNG DIŞINA BIRAKIRKEN HOBBS'IN MÜZİĞİ ÇALIYOR VE NOW TARİHİNİN İLK MAÇI, HOBBS'IN HAYRANLARLA İLK KUTLAMASINI YAPMASI İLE SONA ERİYOR!

ezgif-5-3efe080e09.gif
AYRAC.png


Wyatt'ın elinde gaz lambası, Rowan'ın yüzünde koyun maskesi. İkili karanlıklar içinde stage'de beliriyorlar. Wyatt ve Rowan yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Sonrasında ringin önünde ışıklar açılıyor. İkili çelik merdivenlerden çıkarak ringe giriyorlar. Rakiplerini beklemeye başlıyorlar.

S82t2FDv_o.png
lmKZ9ySH_o.png



The Acclaimed stage'de beliriyor! Max Caster'ın elinde bir mikrofon var!

Max Caster: Yo! Yo! Listen!

Wyatt ve Rowan ters ters onları izliyor.

“Karşımızda bir grup sakallı yobaz köylü,
Sahi size göre dünya hep düzdü!
LGBT için sözleriniz,
Bizi yürekten üzdü!"

Kameralar ringe dönüyor. Rowan sinirleniyor fakat Wyatt keskin keskin onları süzüyor. Kameralar tekrar Acclaimed'e dönüyor.

"Anthony Bowens ahlaksız mı,
Söyle bize şimdi?
Yoksa ahlaksızlık asıl Aldatmak mı eşini!”

Anthony Bowens donuk bakışlarla Max Caster’a bakarken seyirciler “ooo” çekiyor. Max Caster mikrofonu Antony Bowens’e veriyor. Anthony Bowens sırtını seyircilere yaslıyor ve

Anthony Bowens: NEW YORK CIIIIIIIIIIIIIIIIIITYYYYYYYYY

İki adam ringe giriyor.

Anthony Bowens: THE ACCLAIMED HAVE ARRIVED!

ezgif-2-23c114b2ca.gif


Çelik merdivenden çıkarak ringe giriyorlar. Hakem son kontrolleri yapıyor ve işareti veriyor.
Tag Team Match:
The Acclaimed vs. Wyatt Family

Maç başladı. Rowan ve Bowens içeride başlıyor. İkili Elbow and Collar Tie Up'a girişmek için birbirlerine yaklaşıyor fakat Rowan bir anda Bowens'ın saçlarından kavrayıp çekerek headlock'a alıyor. Bowens acı içinde kıvranıyor. Rowan headlockı bırakıyor ve kafasından tutup bir Scoop Slam'le yere vuruyor. Ardından kolundan tutarak kaldırıyor ve hızla köşeye doğru fırlatıyor! Bowens sertçe köşeye çarpıyor. Rowan ensesinden tutarak kaldırıyor fakat Bowens üst üste karnına yumruklar sonrasında üst üste forearmlar vuruyor. Ardından iplerden sekiyor ve Rowan'ın apış arasından kayarak geçiyor. Arkasından Sleeper Hold'la tepesine biniyor. Rowan geri geri geliyor. O şekilde aprondaki Caster'a tag veriyor. Caster ringe giriyor. İplerden sekip hızlı bir Dropkick vuruyor! Birlikte Rowan'ı yıkıyorlar. Bowens aprona geçiyor. Caster Rowan'ın kalkmasını bekliyor ve dizlerinin üstündeyken bir Big Bootu oturtuyor. Tuş 1.. 2.. Kickout!

ezgif-2-7f347aa55f.gif

Caster Rowan'a hızlı bir chinlock bağlıyor. Fakat Rowan bundan kolayca ayaklanıyor. Kilidi çözüyor. Caster şaşkınca ona bakıyor. Bir Backhand Chop. Rowan tekrar vur diyor. Bir kez daha vuruyor. Yine işlemiyor. Tekrar vur diyor. Bir kez daha vuruyor. Rowan'a yine işlemiyor. Caster iplerden sekiyor. Rowan gelişine bir Big Boot! Tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout. Rowan boğazından tutarak kaldırıyor. Caster kalkınca üst üste yumruklar savuruyor. Sonrasında iplerden tekrar sekiyor. Rowan bir anda Powerslam şeklinde tutuyor ve Fallaway Slam'e alıyor! Sonrasında ensesinden tutarak yerde sürüklüyor ve Wyatt'a tek veriyor. Wyatt ringe giriyor. Rowan kollarından tutarak Caster'ı kaldırıyor ve tutuyor. Wyatt bir Headbutt! Sonrasında tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Wyatt çenesinden tutarak Caster'ı kaldırıyor ve kolundan tutarak köşeye doğru fırlatıyor. Sonrasında üstüne koşuyor ve Body Avalanche. Fakat Caster bundan kaçıyor. Wyatt'a bir Dropkick vuruyor. Wyatt ring dışına çekiliyor. Caster iplerden sekiyor ve Crossbody'le üstüne uçuyor! Sonrasında kaldırıyor ve Wyatt'ın kafasını aprona vurup ardından ringe atıyor. Top Rope'a çıkıyor.

ezgif-2-37dfa8aba5.gif

Caster Crossbody'le uçuyor fakat Wyatt bunu Powerslam şeklinde karşılıyor ve oradan Side Slame çevirip yatırıyor. Sonrasında kaldırıyor ve aprona doğru götürüyor. Apronda tutuyor ve DDT yapacak fakat Caster bundan kurtuluyor ve bir Big Boot vuruyor. Wyatt ise hiç beklemeden bir Clothesline ile Caster'ı ringe yolluyor. Wyatt'ın sendelemesini fırsat bilen Caster hızla oradan ayaklanıp bir dropkick vuruyor. Wyatt tekrar ring dışına çekiliyor. Caster Bowens'a tag veriyor. Sonrasında ikili ring dışına çıkıyorlar ve Wyatt'ı birlikte çelik merdivene fırlatıyorlar. Ardından kaldırıyorlar ve ringe atıyorlar. Sonrasında köşeye koyuyorlar. Bowens koşarak bir Forearm Smash vuruyor. Peşinden Caster Jumping Back Elbow! Sonrasında Bowens bir Forearm Smash daha! Sonrasında Wyatt'ı ringin ortasına çekiyor ve üst üste yumruklar. Wyatt'ı yumruklaya yumruklaya eğiyor. İplerden sekiyor ve arkasından Leapfrog! Fakat Wyatt bundan kaçıyor. Bowens iplerden tekrar sekiyor. Wyatt gelişine bir Uranage! Ardından iplerden sekiyor ve Running Senton! Tuş 1.. 2.. Kickout!

ezgif-1-d4ea095fd5.gif

Wyatt yavaşça Bowens'ı kaldırıyor. Bowens hızla yumruklar! Üst üste seri yumruklar! Ardından bir Superkick vuruyor! Sonrasında iplerden sekiyor fakat Wyatt buna Running Body Block'la karşılık veriyor! İkisi de yerde. Caster tag istiyor. Bowens hızla ona sürünmeye çalışıyor fakat Wyatt bacağından kavrıyor. Bowens hızla ayağıyla Wyatt'ı itiyor. Hızla koşarak Caster'a tagi veriyor! Caster hızla Top Rope'a çıkıyor! Blockbusterla Wyatt'ın üstüne atlıyor! Ardından hızla iplerden sekiyor fakat Wyatt sağlam bir Uppercutı geçiriyor! Sonrasında kafasından tutuyor ve kendi köşelerine doğru fırlatıyor. Koşarak bir Body Avalanche! Sonrasında Rowana Tagi veriyor. Rowan giriyor. Bir Bearhug bağlıyor! Caster pes mi edecek!? Caster dayanmaya çalışıyor! Rowan tüm gücüyle sıkıyor! O sırada bir anda Bowens top rope'a çıkıyor ve Double Axe Handle ile atlıyor! Rowan Caster'ı bırakıp Bowens'a dönüyor! Bunu fırsat bilen Caster hızla arkasından çevirip bir Superkick! Ardından Bowens'a dönüyor. O da bir Superkick! Wyatt ringe giriyor ikisine doğru koşuyor. Wyatt'a aynı anda Dropkick vuruyorlar! Bowens köşesine geçiyor. Caster tag veriyor.

ezgif-1-fe32776e25.gif

İkili aynı anda Rowanı kaldırıyorlar ve Top Rope'a çıkartıyorlar. Sonrasında Superplex'le atıyorlar! Caster hemen köşesine geçiyor. Bowens Tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout! Bowens The Arrival için kaldırıyor fakat Rowan bundan dirsek darbeleriyle kurtuluyor! Bowens iplerden sekiyor Rowan Spin Kick! Sonrasında kaldırıyor ve Full Nelson Slam! Tuş 1.. 2.. Caster hızla tuşu bozuyor! Rowan kalıyor ve sinirli bir şekilde Caster'a bakıyor! Caster geri geri gelerek aprona yanaşıyor. O sırada Wyatt bir anda Caster'ın bacaklarından tutuyor ve ring dışına çekiyor! Oradan tutuyor ve bariyerlere doğru SISTER ABIGAIL! Wyatt kafasıyla onay veriyor. Rowan yerdeki Bowens'ı Iron Claw şeklinde tutuyor kaldırıyor. IRON CLAW SLAM! TUŞ! 1.. 2..

ezgif-1-10bbd886f6.gif

O da ne!?


THE RIGHTEOUS!

Vincent ve Paul London stage'de beliriyor!

ezgif-2-579c5b2325.gif


YshosnFm_o.png

Rowan ayağa kalkıyor ve ters ters stage'e bakıyor. Rowan'a ters ters bakıyorlar. Wyatt ringin önüne geliyor ve sağa sola hızlı hızlı yürüye yürüye onları izliyor. Rowan'da aprondan gelin diye bağırıyor! Vincent ve London pis pis gülüyorlar. Kafasıyla Rowan'a arkasını işaret ediyor. Rowan arkasını dönüp Bowens'ı kaldırıyor fakat Bowens bir anda SMALL PACKAGE!! 1.. 2..
3!!!

PVhtGYs5.gif


The Acclaimed bu maçı kazanıyor!

the-acclaimed-the-acclaimed-aew.gif


Wyatt sinirden çıldırıyor! Kameralar kapanıyor.

ezgif-1-fd26b2c857.gif


AYRAC.png

ezgif-7-85a96db3ba.jpg


Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç bir Scramble maçı!



#1 Montez Ford

siwz5s4.png


Montez Ford girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Seyircilerin Montez Ford'a olan desteği yüksek. Ford ringe girerken onları coşturuyor ve ardından ringde yerini alıp rakibini bekliyor.


#2 MJF

mjf-maxwell-jacob-friedman.gif


MJF girişte görünüyor ve arenada boo yükseliyor. MJF gevşek tavırlarla boolara aldırış etmeden ringe giriyor ve pozunu verdikten sonra atkısını çıkartıp maça hazır hale geliyor ve maçımız başlıyor.

Scramble Match:
Montez Ford vs MJF vs Carmelo Hayes vs Sean Strickland vs ???


Zil çalar çalmaz MJF kendisini direkt ringin dışına atıyor. Ford onun üzerine gitmek istiyor ama hakem ona engel oluyor. MJF ise ringin dışında Ford ile alay ediyor. Ancak Ford en sonunda onun üzerine Top Cone Hilo ile atlıyor ve iki adam ringin dışında yerde. Ford ardından rakibini kaldırıyor ve bariyere yaslayıp sert bir chop atıyor. Ford ardından rakibini ringe sokuyor ve kendisi de top turnbuckle'a çıkıyor ama MJF yuvarlanarak ringin dışına atıyor kendisini Ford bulunduğu yerden inip MJF'in peşine düşüyor ve onu arıyor ancak MJF görünürde yok. MJF farklı bir köşeden ringin altından çıkıp ringe giriyor ve ringe girdiği gibi de Ford'a baseball slide yapıp onun bariyere çarpmasına neden oluyor. MJF ardından rakibini ring posuna çarpıp ringe sokuyor. MJF ringe giriyor ve leg drop yapıp tuşa gidiyor: 1........2........

Headlock.gif


Fakat Ford kurtuluyor. Bunun üzerine MJF rakibine headlock yapıyor. Ford bir süre sonra ayağa kalkıyor ve rakibini Irish Whip'e yolluyor ve powerslam ile yere seriyor. Ardından da iplerden sekiyor ve elbow drop yapıp tuşa gidiyor: 1.........2....... Olmuyor. Ford rakibini turnbuckle'a yolluyor ve üzerine koşuyor ve body slam yapıyor. Ardından da top rope'a çıkıyorlar ve Super-Plex denemesi ama başarısız ve MJF onu ringe ittiriyor. MJF ardından kendisini topluyor ve DIVING ELBOW DROP! Hayır Ford çekilince hareket boşa gitti! İki adam da acı içerisinde yerde! İki isim bir süre sonra ayağa kalkıyor. Ford rakibini kavrıyor ve Snap Suplex deniyor ama MJF onu köşeye ittiriyor ve köşede yumruklamaya başlıyor. Hakem ayırıyor, MJF rakibini aşağılayıcı bir şekilde tokat atınca Ford onun üzerine gidiyor ama MJF iplere sığınıyor. Fakat Ford daha sonra MJF'e ringde üstünlük kuruyor ve onu knee drop ile yere seriyor. Bu arada sıradaki katılımcı için geri sayım başlıyor: 10............9...............8.................7............6..........5...........4..........3...........2.........1.........



4670


#3 Sean Strickland

Sean Strickland! Bu mümkün olabilir mi? O burada ve ringe doğru geliyor. Seyircilerden karışık tepkiler alıyor. Destekleyen de var boolayan da var. Sean Strickland ringe giriyor ve Ford onun üzerine gidiyor ama Spine Buster ile yere serip yerde yumrukluyor. MJF kendisine geliyor ve Sean Strickland ile yüzleşiyor. Sean Strickland adeta aç gözlü bir şekilde MJF'in üzerine gidiyor ama MJF ringin dışına kaçıyor. Sean onun peşinden giderken Montez Ford'dan SUICIDE DIVE! Sean Strickland yerde. MJF ve Ford yüz yüze geliyorlar. MJF, Sean'i işaret edip onun işini birlikte bitirelim mesajı veriyor. Ford'un da aklına yatıyor ve iki adam Sean'e ringin dışında birlikte saldırıyorlar. Ardından onu ringe sokuyorlar ve ringde önce MJF'ten DDT geliyor. Ardından da Montez Ford'dan Frog Splash! Fakat MJF, Ford'u kenara çekip Sean üzerinden tuşa gidiyor: 1........2........

Ford engel oluyor. Ford, MJF'i kaldırdığı gibi ring posuna çarpıyor ve MJF etkisiz hale geliyor. Ford arkasına dönüyor ama Sean Strickland hemen onun ensesinde beliriyor. Ford ona yumruk atmayı deniyor. Fakat Sean ondan sıyrılıyor ve GERMAN SUPLEX! Ford yerde! Sean rakibini tekrardan kaldırıyor ve OVERHEAD BELLY TO BELLY SUPLEX! Ford ringin farklı bir köşesine uçuyor. MJF kendisine geliyor ve arkadan Sean'e saldırıyor ama Sean MJF'i tepesinden atıyor. Sean gözü dönmüş bir şekilde MJF'e bakıyor. MJF kendisini köşeye atıyor. Sean ise onun üzerine gidiyor ve rakibini köşede yumruklamaya başlıyor. Hakem araya giriyor. Sean böğürdükten sonra tekrardan MJF'in üzerine gidiyor ama MJF kendisini ringin dışına atıyor ve hakeme telkinlerde bulunuyor. Sean ise MJF'i ringe çağırıyor. DERKEN MONTEZ FORD'DAN SCHOOLBOY ROLL-UP: 1........2.........

3!

Şimdilik Kazanan: Montez Ford

Montez Ford, Sean Strickland üzerinden sürpriz bir tuş buluyor. Sean neye uğradığına şaşırmış durumda ve agresif bir şekilde Montez Ford'a saldırıyor onu yerde yumrukluyor. Hakem araya giriyor. Bu arada sıradaki katılımcı için geri sayım başlıyor: 10.........9................8............7...........6.............5.........4............3.............2..........1.......



maxresdefault.jpg


#4 Carmelo Hayes

Carmelo Hayes! Carmelo Hayes girişte görünüyor ve yeleğini çıkarttıktan sonra emin adımlarla ringe geliyor. Sean ise Carmelo'yu ringde bekliyor. Carmelo ringe giriyor ve Sean Strickland ile Carmelo Hayes yüzleşiyor. İki isim ringin ortasında yumruk yumruğa birbirine girmeye başlıyor. Bu öfkenin nedenini açıklamak güç! Ancak maçın enerjisi ile açıklanabilir. Sean Strickland, Hayes'i köşede sıkıştırıyor ama bu sefer de Ford kendisine gelip Sean'e saldırıyor. Sean ona da karşılık veriyor. Fakat Hayes kendisine geliyor ve Ford ile birlik olup Sean'in işini bitiriyorlar. Ford'dan Sean'e body slam geliyor. Hayes de ardından ayağa kalkan Sean'e headbutt atıyor. Sean iyice sersemliyor. Ford ardından top turnbuckle'a çıkıyor ama biri onu bacağından çekiyor...

Bu kişi MJF'ten başkası değil! MJF, Ford'u ringe düşürüyor ve ringe giriyor ama ringe girdiği gibi Hayes ona saldırıyor. MJF iplere sığınıyor. Hayes tekrardan onun üzerine gidince back body drop ile MJF onu ringin dışına yolluyor ve ardından baseball slide ile yorumcu masasına çarpıyor. MJF yorumcu masasını sökmeye başlıyor ama Hayes onun kafasını masaya çarpıyor. Bu arada Sean Strickland'den Montez Ford'a Clothesline From Hell geliyor! Montez Ford yerde ve Sean Strickland hemen tuşa gidiyor: 1.....2.......

3!

4675


Şimdilik Kazanan: Sean Strickland!

Bu arada Hayes ve MJF de ringe giriyor. Hayes Sean Strickland'i direkt ringin dışına attıktan sonra MJF'te Nothing But Het yapıyor ve tuşa gidiyor: 1.......2......

3!

play-67ad67d44000a01--Carmelo_Hayes_1687836940649.jpg


Şimdilik Kazanan: Carmelo Hayes

Hayes tuşu buluyor. Bu esnada geri sayım başlıyor: 10........9......8......7......6.....5......4.......3........2........1.......



Entrance%2B1.gif


#5 Chavo Guerrero

Kevin Kelly:
HOLY SHIT!

Nigel McGuinness: BU MÜMKÜN OLABİLİR Mİ? Tarihin "en kötü" şampiyonu NOW'da! gözlerime inanamıyorum!

3%2BAmigos.gif


Seyirciler şaşırmış durumda! Chavo ise sinsi bakışlarla ringe doğru geliyor. Hayes onu beklerken Sean, Hayes'e saldırıyor ve iki isim arasında bir mücadele izliyoruz. Sean forearm ile Hayes'i yere serdikten sonra ringe giren Chavo'ya yöneliyor ama Chavo ondan sıyrılıyor ve THREE AMIGOS! Sean neye uğradığına şaşırıyor. Hayes kendisini toparlayıp Chavo'nun üzerine gidiyor ama Chavo ondan sıyrılıyor ve neckbreaker ile Hayes'i yere seriyor. Bu arada Ford ringe giriyor ve Chavo'nun üzerine koşuyor. Ancak Chavo ondan sıyrılıyor ve dropkick ile Ford'u yere indiriyor. Chavo tauntunu yaparken MJF'TEN ANİ BİR SCHOOLBOY ROLL-UP: 1.......2.....

3!

Şimdilik Kazanan: MJF
Kalan Süre: 02:48

Celebration%2B1.gif


MJF oldukça keyifli görünüyor ve seyircilere orta parmağını gösteriyor. Fakat arkasını döndüğü gibi Carmelo Hayes ona Headbutt yapıyor. Hemen ardından da NOTHING BUT NET! Carmelo Hayes hemen tuşa gidiyor: 1.........2........

3!

Şimdilik Kazanan: Carmelo Hayes
Kalan Süre: 02:04

maxresdefault.jpg


Hayes tuşu bulur bulmaz Sean Strickland gelip ona saldırıyor ve onunla mücadele ediyor. Hayes'ten forearm geliyor. Ardından da iplerden sekiyor ama SPINE BUSTER! Carmelo Hayes yerde! Sean Strickland tuşa gidiyor: 1.......2.....

Hayes kurtuluyor. Bu arada 1 dakika 45 saniye gibi az bir zaman kalmış durumda! Sean Strickland gözü dönmüş bir şekilde ayağa kalkıyor iki adamın da kalkmasını bekliyor. Kalan süre 1 dakika 15 saniye! DOUBLE CLOTHESLINE FROM HELL! Hayes takla atıp ringin dışına düşerken MJF yere yığılıyor! KALAN SÜRE: 1 DAKİKA Sean Strickland hemen tuşa gidiyor: 1............2..............
3!

Şimdilik Kazanan: Sean Strickland
Kalan Süre: 00:57

tumblr_p1nz2ghm4I1s05wxzo1_400.gif


FROG SPLASH! Montez Ford iki adamın da üzerine Frog Splash ile atlıyor! Sean Strickland henüz kafasını dahi kaldıramamıştı! KALAN SÜRE: 45 SANİYE! Üç adam da acı içerisinde! Ford hemen kendisini toparlıyor ve ayağa kalkmak üzerine olan Sean'i ring posuna çarpıyor. KALAN SÜRE: 20 SANİYE! Ford hemen MJF üzerinden tuşa gidiyor: 1..........2........
[
3!

Şimdilik Kazanan: Montez Ford
Kalan Süre: 00:14

Clothesline%2Bto%2BOutside.gif


Montez Ford daha kafasını kaldırmadan Chavo Guerrero geliyor ve ona saldırıp onu ringin dışına atıyor. (Maçın bitmesine son 10.....9....) Derken Chavo MJF'in üzerine kapaklanıyor. (Maçın bitmesine son ....8....7....) Hayes ve Sean tarafında bir hareketlilik gözlemleniyor, Chavo iplerden destek alarak tuşa gidiyor. (Maçın bitmesine son .....6....5....4....) Hakem sayıyor: 1........2........

3!

Şimdilik Kazanan: Chavo Guerrero
Kalan Süre: 00:01

SÜRE DOLDU! Hayes ve Sean kıl payı kaçırıyorlar. Montez Ford ise ringin dışında. Hakem ise Chavo'nun iplerden destek alışını görmedi bile! Zil çalıyor!

Kazanan: Chavo Guerrero

Celebration%2B1.gif


İnanılır gibi değil! Chavo Guerrero sürpriz bir şekilde girdiği maçtan galip olarak ayrılmayı başarıyor. Bu inanılmaz. Hakem onun elini havaya kaldırıyor. Chavo ise seyircinin tepkisini alıyor ama umursamıyor. Maçın önemli anlarını bir kez daha izliyoruz. Geri döndüğümüzde Chavo'yu arka alana giderken görüyoruz. Chavo son bir taunt daha yapıp seyirciyi kudurtuyor ardından tamamen arka alana gitmiş oluyor.


AYRAC.png

Reklamlardan dönüldüğünde Tony Schiavone ringde bizi bekliyor.

ezgif-5-8cbc2f8050.jpg


Tony Schiavone: Bayanlar ve baylar, karşınızda "BEAST INCARNATE"... BROCK LESNAR!



Enter Sandman çalıyor ve Brock Lesnar NOW sahnesinde gözüküyor. Takımlar içinde sahneyi yürürken seyircinin genelde yuhalamalardan oluşan tepkilerine maruz kalıyor.

ezgif-7-3c69caf178.webp


Nigel McGuinness: Eğer güreşi küçümserseniz bu tepkileri almaya alışmasınız.

Kevin Kelly: Haklısın Nigel. Değerli izleyenler; Brock Lesnar, NOW'a gelişinden önce yaptığı bazı yorumların ardından güreş kamuoyu tarafından eleştirildi. Lesnar artık güreşçi olarak değil, dövüşçü olarak anılmak istediğini söylemişti.—

Nigel McGuinness: Seni octagondan ben mi çıkarttım anasını satayım! Yallah UFC'ye!

Lesnar bu tartışmalar içerisinde ringe geliyor ve Schiavone'nin yanında yerini alıyor.

Tony Schiavone: Brock, bu röportajı yapmayı kabul ettiğin için teşekkür ederim. Herkesin aklında tek bir soru var: Neden güreşten nefret ediyorsun. Kariyerinin en başında güreş vardı. Bugün sahip olduğun noktaya güreş sayesinde geldiğini de söyleyebiliriz. Özüne neden bu savaşı açtın?

Lesnar gülüyor ve Schiavone'ye daha fazla konuşma fırsatı vermeden araya giriyor.

ezgif-7-b3e0f1f352.jpg


Brock Lesnar: Bir şeyleri açığa kavuşturalım. Ben amatör güreş ile başladım. NCAA şampiyonluklarım vardı. "Profesyonel" güreşe girmeden önce NFL ve karma dövüş sanatları şirketleri peşimdeydi. Ancak WWE'yi seçtim. Bu seçimin nedenini de ilk defa burada paylaşacağım. Gerçek şu ki, Tony: WWE'de kazandığım para hayatımda kazandığım en kolay paraydı. Yumruk atmayı bilmeyen adamları pataklamak ne kadar kolay sana anlatamam.

Seyircilerin yuhalaması ile Lesnar keyifleniyor.

Brock Lesnar: İstediğiniz kadar yuhalayın. Dediklerimin gerçek olduğunu biliyorsunuz, New York. Buraya sahte dövüş izlemeye geldiniz. Sizin salaklığınız olmasa bu kadar zengin olamazdım. Teşekkür ede—



BREAK THE WALLS DOWN! Chris Jericho NOW'da! Jericho ringe gelirken Lesnar sinirleniyor.

ezgif-7-56238b49c6.png

Jericho şatafatlı bir girişin ardından kendisini ringe alıyor ve Schiavone konuşuyor.

Tony Schiavone: Gözlerime inanamıyorum. Chris, senin burada ne işin var?

Chris Jericho: Lafı fazla uzatmak istemiyorum, Tony. NOW is Jericho, bebeğim!

Seyirciler seviniyor.

Chris Jericho: Sahne arkasında Triple H ile az önce kontrat törenimi yaptık. MSG'den ayrılmak üzereydim ki ekranda seni gördüm, Brock. Sana hep saygı duydum. Ancak söylediklerin... Söylediklerin benim canımı sıktı. Ceketini ve şapkasını çıkartır. Ben canımı sıkan şeylerle hemen ilgilenmek isterim. Ne diyorsun, ha dövüşçü? Güreşecek miyiz dövüşecek miyiz?

Lesnar gülümser ve yanıt verir.

Brock Lesnar: Ateş olsan cürmüm kadar yer yakarsın. Gel ulan!

ezgif-7-985a146f75.jpg


Lesnar, Jericho'yu itiyor! Jericho Lesnar'ın üzerine atlamak istese de Tony Schiavone araya giriyor.

Tony Schiavone: Hayır beyler, bunun yeri burası değil. İkiniz de bunun için burada değilsiniz. Kendinize gelin.

Chris Jericho ringi sinirli bir şekilde terk ederken reklamlara gidiyoruz.

ezgif-7-e592e0571c.jpg


AYRAC.png



Entrance%2B3.gif


Adam Copeland girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Copeland ringe giriyor ve tauntlarını yapıp rakibini beklemeye başlıyor.




Oba-Femi.jpg


OBA FEMI! Dehşet saçan gözleri ve ürpertici giriş müziği eşliğinde seyircilerin tüylerini diken diken ederek geliyor. Femi ringe giriyor ve heybetini gösterdikten sonra maça hazır hale gelmiş oluyor.


Singles Match:
Adam Copeland vs. Oba Femi


Zil çaldığında iki adam da yüz yüze geliyor. Ringin ortasında lock-up tutuşuyorlar ama Oba Femi, Copeland'ı ittirerek güç gösterisinde bulunuyor. Ardından Copeland seyircinin desteği ile kendisini toparlıyor ve Oba Femi'nin üzerine gidiyor ama Oba Femi ona gülümsüyor ve sağlam bir chop indirip Copeland'ı yere indiriyor. Oba Femi ardından tuşa gidiyor: 1.........2......... Olmuyor. Oba Femi bunun üzerine rakibini kaldırıyor ve iplere yolluyor ama Copeland iplerden sektiği gibi forearm ile karşılık veriyor. Ardından bir forearm daha. Oba Femi biraz çökse de iplerden sektiği gibi rakibine sert bir clothesline indiriyor. Oba Femi ardından rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor, Copeland ayağa kalkıyor, Femi onun üzerine koşuyor ama Copeland çekilince Femi ring posuna çarpıyor. Copeland'dan hemen bir school boy roll-up geliyor: 1............2..........

2023-12-27_12-15-25.gif


Femi kurtuluyor ama çok agresif. Copeland onu köşede yumrukluyor ama Femi onu ittiriyor ve Copeland yere düşüyor. Femi ardından rakibinin üzerine koşuyor ve elbow drop yapıyor. Femi hemen tuşa gidiyor: 1.........2........... Olmuyor. Femi bunun üzerine rakibini yerde yumrukluyor ve headlock bağlıyor. Copeland zor durumda ama pes etmiyor. İki isim bir süre sonra kalkıyor. Copeland rakibinin karnına seri dirsek darbeleri atarak kurtuluyor. Ardından Irish Whip'e gidiyor ama iplerden sektiği gibi Oba Femi'den POP-UP FALLING POWERBOMB! Femi hemen tuşa gidiyor: 1............2..........

3!

Kazanan: Oba Femi

Oba Femi kazanıyor. Femi soğuk bir tepkide bulunuyor. Hakem onun elini havaya kaldırıyor. Maçın önemli anlarını bir kez daha izliyoruz. Ardından yeniden ringe dönüyoruz. Adam Copeland ringde görünmüyor. Femi galibiyetini kutluyor ve hemen ardından sahne arkasının yolunu tutuyor.


AYRAC.png

“And during the few moments we have left, we wanna talk, right down to Earth , in a language that everybody here, can easily understand”



cm-punk-entrance.gif


Bu sözler ekranda beliriyor. Sonrasında Cult Of Personality akışıyla devam ediyor. Madison Square Garden'da büyük bir Cheer var! CM Punk stagede beliriyor. Aylar sonra ilk kez ŞİMDİ ringde! Punk dizinin üstüne çöküyor ve elini yere sürtüyor. Sonrasında elini yumruk yapıp elindeki X işaretini gösteriyor. Ardından "It's Clobberin Time!" diye bağırıyor! Sonrasında hızlı bir şekilde ringe doğru yürüyor. Ardından çelik merdivenlerden hızla çıkarak apronda seyirciye dönüyor. Kollarını açıyor ve taunt atıyor. Sonrasında Top ropea çıkıp bir süre etraftaki cheerları dinledikten sonra ringe iniyor. Ringin etrafında bir süre zıplaya zıplaya dolaştıktan sonra kameramana doğru yaklaşıyor ve "I'm Back!" diyerek gülüyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor.


b8cd0dd1fad4735826adac32bb9594a9d166a403_hq.gif


Görevliler Goldbergün kapısına tıklatıyor. Goldberg kapıdan çıkıyor. Görevliler eşliğinde Goldberg stage'e doğru gidiyor. Sonrasında kameralarımız stage'e dönüyor. Goldberg stagede beliriyor. Bir süre bekliyor. Taunt atıyor sonrasında ringe doğru ilerliyor. Çelik merdivenlerden tırmanıyor ve ringe giriyor.


Nigel Mcguinness: İki adamda önceki şirketlerinden olaylı ayrıldılar. İki adamda arıza! Fakat bugün bu ringde kim ötekine arıza olacak onu izleyip göreceğiz!

ezgif-7-537ed143bb.gif
ezgif-7-3ee63322de-1.gif


İkili köşelerine geçiyorlar ve bir süre birbirlerini süzüyorlar. Hakem ikiliyi kontrol ediyor. Sonrasında işareti veriyor zil çalıyor ve maç başlıyor!


Singles Match:
CM Punk vs. Goldberg

Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Goldberg Punkı iterek fırlatıyor! Punk sırtını çok sert bir şekilde köşeye çarpıyor. Goldberg pis pis sırıtıyor ve gel gel yapıyor. Punk bir süre rakibini süzdükten sonra yanındaki ipi tutarak kalkıyor. İkili tekrar ringin çevresinde dönüyor. Bir Elbow And Collar Tie Up daha! Goldberg Punkı tekrar fırlatıyor! Punk sırtını köşeye çarpıyor fakat hızla kalkıp bir Elbow And Collar Tie Up'a daha girişiyor! Goldberg tutuyor bu seferde hızla kaldırıp tersine fırlatıyor! Goldberg Punka pis pis sırıtırken Punk ipi tutarak kalkıyor. İkili bir kez daha Lock up'a girişiyor. Fakat Punk aniden eğilip arkasına geçip Headlocka alıyor! Goldberg üstünden fırlatıyor. Punk ipten sekiyor Goldberg gelişine bir Shoulder Blocku koyuyor! Punk gazla kalkıyor iplerden tekrar sekiyor Goldberg bir Shoulder Block daha! Punk tır çarpmışa dönüyor!

ezgif-7-8ad16018dc-1.gif


Goldberg yerdeki Punkın boğazına yapışıyor ve boğazından kavrayarak kaldırıyor. Boğarak köşeye götürüyor ve köşede iki eliyle Punkın boğazından sıkıyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4- Goldberg bırakıyor. Punk aradan sağlam bir tokat geçiriyor. Pis pis sırıtan Goldberg bir anda ciddileşiyor ve Punk'ın karnına karnına stomplar vuruyor. Hakem tekrar ayırıyor. Goldberg hakemi üstünden çekip Punk'ın ensesinden tutuyor. Kafasını sertçe köşeye vurmaya başlıyor! Seyircilerin eşliğinde vuruyor! Defalarca kez vuruyor fakat Punk bir yerden sonra direniyor! Goldbergün karnına seri yumruklar vuruyor! Sonrasında üst üste diz darbeleri vuruyor fakat Goldberg Punkı üstünden itiyor. Punk tekrar sırtını köşeye çarpıyor. Goldberg hızla köşeye doğru koşuyor fakat Punk bundan kaçıyor! Goldberg kafasını köşeye çarpıyor! Punk köşede tersten tepesine çıkıyor ve kafasının tepesine üst üste yumruklar vuruyor. Fakat Goldberg bir yerden sonra Electric Chair pozisyonunda omuzlarına kaldırıyor! Punk'tan üst üste dirsek darbeleri! Goldberg sersemliyor! Punk hızla iplerden sekiyor ve bir high knee vuruyor! Peşinden iplerden sekip bir High Knee daha vurarak Goldberg'ü ring dışına postalıyor.

ezgif-7-1419921fbf-1.gif


Punk hazırlanıyor. İplerden sekiyor ve Suicide Dive! Goldberg bodoslama bariyerlere giriyor!

ezgif-7-2a3998c9a7.gif


Punk hızla tekrar ringe giriyor ve iplerden sekiyor. Bir Suicide Dive daha! Goldberg iyice sersemliyor. Punk hızla çelik merdivenlerden tırmanıyor ve koşarak Double Axe Handle ile atlıyor! Sonrasında kaldırıyor ve kafasından tutarak çelik merdivene götürüyor. Kafasını çelik merdivene sağlamca vuruyor! Sonrasında bir kez daha. Birkaç kere buna devam ettikten sonra Goldberg'ü ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Goldberg sendeleyerek kalkıyor. Punk arkasından hızla kavrıyor ve bir Sleeper Hold bağlıyor. Goldberg dizlerinin üstüne çöküyor! Punk hızla sıkmaya devam ediyor! Goldberg kalkmaya çalışıyor. Bir süre sonra tüm gücüyle kalkıyor fakat tam kalkarken Punk Goldberg'ün tepesine çıkıyor! Goldberg tekrar dizlerinin üstüne çöküyor! Hakem pes mi diye soruyor fakat Goldberg bir anda ayaklanıyor! Geri geri gelerek Punk'ı köşeye çarpıyor! Punk bunu fırsat bilerek Second Rope'a çıkıyor ve Goldberg'ün boynuna boynuna forearmlar vuruyor! Sonrasında bırakıyor. Goldberg sendeliyor. Punk arkasından bir High Knee'yle uçuyor!


Goldberg dizlerinin üstüne çöküyor. Punk koşarak bir Shinning Wizzard! Goldberg yerde sürünerek karşı köşeye doğru geçiyor. Punk üstüne koşuyor fakat Goldberg hızla buna karşılık verip bir Big Boot çakıyor! Punk acıyla boynunu tutuyor.

ezgif-7-c2575e45ba.gif


Ardından kaldırıyor ve Military Press Slam'le tutuyor! Koşa koşa fırlatıyor fakat Punk tam atılacakken ipe tutunuyor. Punk apronda Goldberg iplerden sekiyor ve koşa koşa Punkı shoulder blockla bariyerlere postalıyor. Sonrasında ringden iniyor. Punkın kalkmasını bekliyor ve bir kez daha shoulder block! Ardından Military Press Slam'le kaldırıyor ve bariyerlere çarpıyor! Bu hareketle Punkın karnını bariyerlere vuruyor acıyla karnını tutarak seyircilerin içine giriyor. Goldberg Punkı oradan çıkartıyor ve iki eliyle boğarak bariyerlerin içine fırlatıyor. Ardından Punkı kaldırıyor kolundan tutarak çelik merdivene fırlatıyor. Fakat Punk çelik merdivenin üstünden atlıyor ve Goldbergün üstüne uçuyor fakat Goldberg bir anda Spinebuster şeklinde Punkı tutuyor ve ringposta çarpıyor! Punk acı içinde sırtını tutuyor. Goldberg ringe giriyor ve count outı sıfırlıyor.


Goldberg Punkın kafasından tutuyor ve kafasını çelik merdivene vurmaya başlıyor. Birkaç kere vurduktan sonra kaldırıyor ve Front Powerslame alıyor. Fakat Punk bundan kurtuluyor! Goldbergü ringposta doğru itiyor. Goldberg kafasını ringposta çarpıyor. Punk peşinden üst üste yumruklar vurarak bariyerlere doğru taşıyor. Sonrasında ringe girip count outı sıfırlayıp Goldbergün üstüne doğru bodoslama bir şekilde koşuyor. Goldberg back body dropla seyircilerin arasına yolluyor! Sonrasında biraz soluklanıyor ve Punkı oradan kaldırıyor. Tekrar iki eliyle boğuyor fakat Punk üst üste yumruklar savuruyor. Goldbergü sersemletiyor. Ardından bariyerlerin tepesine çıkıyor ve Springboard Clotheslinela üstüne uçuyor. Peşinden kaldırıp Goldbergü ringe sokuyor. Bir Springboard Clothesline daha! Tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout!

ezgif-7-fcdcde005c.gif


Punk Goldbergü tersine çevirip Front Headlocka alıyor. Bir süre sıkıyor fakat bir anda Goldberg tutup kaldırıyor ve Spinebuster şeklinde tutup köşeye çarpıyor. Orada Punkın kafasına üst üste dirsek darbeleri vurduktan sonra kaldırıyor ve Gutwrech Suplexle Punkı yere çakıyor. Punk sendeleyerek kalkıyor. Goldberg "Hadi!" diye bağırıyor. Punk sersemleyerek bir yumruk sallıyor. Goldberg oradan bir Judo Throw! Peşinden koluna Armbar! Punk pes mi edecek!?

ezgif-7-8a1cdaf39a-1.gif


Punk acı içinde dayanmaya çalışıyor! Punk boştaki elinden destek alarak ipe sürünmeye çalışıyor. Ayağını ipe koymayı başarıyor! Goldberg bırakmak zorunda kalıyor. Punkı kaldırıyor. Punk üst üste yumruklar savuruyor. Ardından Spinning Back Elbow! Sonrasında bir tane daha! Ardından iplerden sekiyor fakat Goldberg gelişine bir Sidewalk Slam! Tuş 1.. 2.. Kickout!


Goldberg Punkın karnına sağlam bir stomp vurup karnına bastırıyor! Punk bağırıyor bir yandan da öksürüyor. Goldberg bir süre bastırdıktan sonra bırakıyor. Ardından Punkı yerden kaldırıyor. Military Presse alıyor ve Front Powerslamle yatırıyor! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Goldberg Punkın bacaklarına doğru geliyor ve bacağından tutuyor fakat Punk! Bir anda Triangle Chokea alıyor! Goldberg acı içinde kıvranıyor! Goldberg pes mi edecek!? Goldberg acıyla bağırıyor! Goldberg elini havaya kaldırıyor! Fakat bir anda Punkı tutuyor ve kaldırıyor! Powerbomb şeklinde köşeye çarparak kurtuluyor! Sonrasında Headlockla tutuyor ve Double Underhook Suplex şeklinde fırlatıyor! Peşinden Spear için hazırlanıyor. Punkın üstüne koşuyor ve SPEAR!

ezgif-7-f0b7314100-1.gif


Fakat Punk bundan kurtulmayı başarıyor! Goldbergün üstünden atlıyor. Goldberg kafasına orta turnbucklea tosluyor. Goldberg sendeleyerek Punka dönüyor. Punk Roundhouse Kicki oturtuyor! Goldberg köşeye çekiliyor. Punk koşarak bir Shinning Wizzard! Peşinden sırtlıyor ve GTS! Fakat hayır! Goldberg bundan kurtuluyor ve Punkın arkasına geçiyor! Punkı itiyor! Punk iplerden sekiyor. Gelişine SPEAR! Punk acı içinde yerde kıvranırken Goldberg taunt atıyor! Goldberg kaldırıyor ve JACKHAMMER! BU İŞ BİTTİ! 1.. 2..

ezgif-7-a42582957a-1.gif


KICKOUT! Punk bunu atmayı başarıyor! İNANILMAZ! Goldberg sinirleniyor! Goldberg sinirle tekrar köşeye geçiyor! Punkın kalkmasını bekliyor. Punk ipleri tutarak kalkıyor. Goldberg bir SPEAR daha! Fakat Punk buna bir tekmeyle karşılık veriyor! Ardından bir Roundhouse Kick! Fakat Goldberg eğiliyor! Ardından üstüne koşuyor ve SPEAR! Hayır Punk bunu dodgelıyor! Goldberg bodoslama bir şekilde ringposta giriyor! Oradan sallanarak çıkıyor. Punk Goldbergü çevirip bir Roundhouse Kick! Ardından Top Ropea çıkıyor. DIVING ELBOW DROP! Sonrasında Tuşa gidiyor! 1.. 2.. KICKOUT! Punk bu hareketten sonra hemen bir ANACONDA VICE! GOLDBERG PES Mİ EDECEK!? GOLDBERG ACI İÇİNDE! GOLDBERG PES Mİ EDİYOR!?

ezgif-7-b6c46ba207-1.gif


HAYIR ETMİYOR! GOLDBERG KİLİDİ ÇÖZÜYOR VE KURTULUYOR! İkili ayaklanıyor. Goldberg SPEAR! Ardından kalkıyor ve Kafa Kesme Tauntu atıp JACKHAMMER'A alıyor! Fakat Punk bundan kurtuluyor ve SMALL PACKAGE! 1.. 2.. KICKOUT! İkisi kalkıyor. Punk bir Roundhouse Kick daha! Goldberg sersemliyor! Sonrasında sırtlıyor! VE GTS! VURDU! GTSİ VURDU! PUNK GOLDBERGÜN ÜSTÜNE YATIYOR VE TUŞ! 1.. 2..

ezgif-7-3c051cb2a9-1.gif


KICKOUT! Punk inanamıyor! Şaşkınca hakeme bakıyor. Sonrasında Goldbergü yavaşça kaldırıyor. Bir kez daha sırtlıyor fakat Goldberg bundan kurtuluyor ve SPEAR! Goldberg bir kez daha köşeye geçiyor! Punkın üstüne koşuyor ve bir SPEAR daha! Fakat Punk bunu bir tekmeyle karşılıyor! Ardından sersemleyen Goldberge bir Flying Clothesline! Ardından ipleri tutarak kalkıyor ve Second Ropea geçiyor! Goldbergün arkasından Bulldog! Sonrasında bir GTS için daha hazırlanıyor! Tauntunu atıyor! Goldbergü zorlaya zorlaya sırtlıyor fakat Goldberg bundan kurtuluyor! Punkın kafasına üst üste dirsek darbeleri! Ardından JACKHAMMER! Fakat Punk bundan kurtuluyor! Goldbergü bir kez daha arkasından ringposta fırlatıyor! Goldberg kafasını bu sefer çok sert bir biçimde ringposta tosluyor! Oradan çıkıyor ve arkasını dönüyor! Punk sırtladı ve GTS! BU SEFER BİTTİ!

ezgif-7-51d1273f76-1.gif


Hayır! Goldberg tam vururken bacağından tutuyor! Sonrasında kafasından tutup iplere doğru yolluyor ve gelişine bir SUPERKICK!

ezgif-7-d53e222be2.gif

PUNK YERDE ÖYLECE YERE YIĞILIYOR! GOLDBERG DURUMDAN ÇOK MUTLU! HERKES DİKEN ÜSTÜNDE— HAKEM "X" YAPIYOR! BU MAÇ BİTTİ!

ezgif-7-db842b2162.webp


Hakem Kararı ile Kazanan: Goldberg

ezgif-7-9d745306ad.gif


MADISON SQUARE GARDEN'DA GERGİN ANLAR YAŞANIYOR! BRET HART HAKLI ÇIKTI; GOLDBERG, CM PUNK'IN KARİYERİNİ BİTİRDİ! HAKEM GOLDBERG'ÜN ELİNİ KALDIRMAK İSTİYOR AMA GOLDBERG BUNA MÜSADE ETMİYOR VE RİNGİ TERK EDİYOR.

ezgif-7-fe06ffd8c4.gif




PAUL “TRIPLE H” LEVESQUE HARARETLE RİNGE GELİYOR! ARKASINDA MATT MORGAN,VE BİR SAĞLIK EKİBİ; ONU TAKİP EDİYOR!

image0.gif


TRIPLE H, GOLDBERG İLE YÜZ GÖZ OLMADAN SAĞLIK EKİBİ İLE BİRLİKTE RİNGE YÖNELİRKEN MORGAN, GOLDBERG İLE TARTIŞIYOR. PUNK SEDYEYE KONULURKEN, TAKEOVER NEW YORK SONA ERİYOR.

image0.gif


NEW ORDER WRESTLING, LLC
NOW TAKEOVER: NEW YORK CITY
2024
™ & ©
All Rights Reserved


AYRAC.png
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account