TANITIM | NOW TAKEOVER: New York City


CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0

poster.png


NOW TAKEOVER: New York City
Madison Square Garden
18 Şubat 2024, Pazar
20:00

2.png

Singles Match:
Will Hobbs vs. Charles Mason


tt.png

Tag Team Match:
The Acclaimed vs. Wyatt Family


cs.png

Scramble Match:
MJF vs. Montez Ford vs. Carmelo Hayes vs. Sean Strickland vs. ???



lesnar.png

Special Interview with
Brock Lesnar

adamoba.png

Singles Match:
Adam Copeland vs. Oba Femi



punk.png

Singles Match:
CM Punk vs. Goldberg

PRIME TARGET

schiavone.png


Tony Schiavone: Herkese merhaba! NOW Prime Target’a hepiniz hoş geldiniz. Ben Tony Schiavone ve önümüzdeki 1 saat boyunca size, NOW TAKEOVER: New York City şovuna yaklaşırken Güreşin Yeni Düzeninde yaşanan gelişmeleri aktaracağım. Prime Target yayınlarında özel röportajlar, canlı bağlantılar ve video mesajlar göreceksiniz. Bu seriye başlamak için daha iyi bir program çıkartamazdık.

Tony Schiavone: Paul “Triple H” Levesque, NOW tarihinin ilk maçı için iki isim üzerinde anlaştı. 1 sefer televizyon şampiyonu, “Powerhouse” Will Hobbs; eksantrik milyoner Charles Mason karşısında maça çıkacak. Mason’ın NOW’a katılmadan önce paylaştığı mesajdaki görseller pek çok hayran tarafından rahatsız edici bulundu. Ancak bu, Hobbs’ı korkutmuşa benzemiyor. NOW basın ekibi olarak yaptığımız özel röportajda Hobbs, maç hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“Powerhouse” Will Hobbs’ı mahallesinde grafitili bir duvarın önünde görüyoruz.

All_Elite_Wrestling_-_Powerhouse_Hobbs_is_Taking_Everything_that_was_Taken_from_Him_AEW_Rampage_112522_ixUO-iz29hI_-_1280x720_-_0m32s_Custom.png


Will Hobbs: Maçım açıklanınca yandaki sahadaydım. Mikey, seninle karşılaşacağımı telefonundan okudu. Mahallede çocuklarla “bu kim —“ demekten öteye geçemedik, Charlie. Bu zamana kadar spot ışığının altında çıkmış değildin. Senelerce fildişi kulelerde kendi işinle ilgilendin, s— işlerini yaptın. Ancak buraya, Powerhouse’un evine giriş yapmaya karar verdin. İşte bu, bu beni meraklandırıyor: Neden?— Yayınladığın videoda anlattığın boktan mazeretlerle ilgilenmiyorum. Ne tür bir ruh hastası olduğunun içine girdiğin iş ile alakası yok, oğlum! İşin aslını merak ediyorum. Neden benimle ringe girmeyi kabul ettin, oğlum? Sonucun ne olmasını bekliyorsun, ha?

Will Hobbs: Kendinini neyin içine attığının farkında değilsen sana hatırlatayım. Benim adım Will Hobbs. Boyum 1.86m, kilom 125. Kabul etmelisin: Ben büyüğüm, kaslıyım ve siyahım! Senden kaba o—ları evirip çevirdim zamanında; sana kollarımda ölmeyeceğini düşündüren ne, oğlum?.. Sana bir ağabey tavsiyesi: birkaç gün içerisinde mucizevi bir şekilde adam fiziğine sahip olamayacaksan New York’a gelme. Eceline sebep olmak istemiyorum.

schiavone.png
WWE_-_Shawn_Michaels_lays_out_ground-breaking_format_for_NXT_Deadline_WWE_NXT_Nov._15_2022_KJ4AKtNwqsU_-_1280x720_-_0m32s_Custom.png


Tony Schiavone: Hobbs’ı duydunuz millet. Kendisinden pek emin. Ancak Mason, NOW yönetim kuruluna maçtan çekilmeyeceğini bildirdi. Kimin haklı çıkacağını göreceğiz. Ancak şimdi özel bir bağlantı ile devam edeceğiz. Güreş efsanesi ve NOW yönetimini temsilen “Heartbreaking Kid” Shawn Michaels bizlerle birlikte. Shawn bize TAKEOVER: New York City’de gerçekleştireceğimiz özel bir maç olan Scramble maçını anlatacak. Evet Shawn, sendeyiz.

Shawn Michaels: Teşekkürler Tony. New Order Wrestling olarak New York seyircisi için özel bir şey yaratmaya çalışıyoruz. Scramble maçı da bunun bir parçası. 5 güreşçi, 20 dakika içerisinde birbirleri ile bu maçın galibi olmak için mücadele edecek. Ancak kuralları açıklamak gerekiyor. Ringde 2 güreşçi başlayacak ve her 5 dakikada yeni bir güreşçi ringe girecek. 20 dakikanın sonunda son tuşu almış veya son pes ettirmeyi gerçekleştirmiş olan güreşçi, Scramble maçının galibi olacak.

Tony Schiavone: Yani dinamik bir maç olacak desek yanlış söylemiş olmayız.

Shawn Michaels: Kesinlikle. Zaten seçtiğimiz güreşçiler de bu tempoya uyum sağlayabilecek isimler. Carmelo Hayes: belki hayatı boyunca bir şeyleri başarmak için koştu. Sean Strickland: tam bir manyak! Sekizgen kafeste neler yaptığını tüm dünya biliyor. Montez Ford: bu adam kadar yükseğe zıplayabilen birisini görmedim. Belki izleyicilerin MJF hakkında şüpheleri olabilir. Ancak emin olsunlar, NOW kontratına sahip olabilmek için belirli kriterleri karşılıyor olmanız lazım. Bu kriterleri ondan daha iyi karşılayan birisi olduğuna ben inanmıyorum.

Tony Schiavone: Peki ya sürpriz isim?

Shawn Michaels: O mu? O tanıdığım en kötü adam!

İkisi de gülüşürler.

Shawn Michaels: İşin şakası bir yana, belki de bu maçta bulunmayı en fazla hak eden kişi o. Seyircilerimizin onu gördüğünde çok mutlu olacaklarından eminim.

schiavone.png
9de5b3a63c5f9329eb667b9ca7e04fb1_crop_exact.jpg


Tony Schiavone: Pekala Shawn, vakit ayırdığın için teşekkür ederiz. Bayanlar ve baylar, sırada Wyatt Family var. Bray Wyatt, The Acclaimed ile maça çıkacaklarını öğrendiğinde bizimle bir video paylaştı. Sorumlu yayıncılık anlayışımız gereği ve mesajı doğrudan sizinle paylaşmayacağız. Ancak Wyatt: “İbnelere ölüm! İbne olduğunu bağıranlara ölüm! Toplumu zehirlediniz, bunun bedelini ödeyeceksiniz. Biraderlerim ve bacılarıma söz veriyorumki ödeyeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Tony Schiavone: İki takımın dünya görüşü olarak çok farklı yerlere düştüğünü biliyoruz. Yönetimin bu maçta taşkınlık yaşanmaması için özel önemler aldığını özellikle söylemek istiyorum. New York’ta tamamen sportmenlik sınırları içinde bir maç gerçekleşecek.
schiavone.png


Tony Schiavone: Gecenin son olayına geldik. Ekiplerimiz, "Best in the World" CM Punk maça hazırlanırken yanındaydı. Antrenman sürecinde onu kaydettiler. Ancak bu süreçte sürpriz bir misafiri vardı.

CM Punk yoğun bir antrenman sonrası kameralara konuşuyor.

WWE_-_Behind_the_scenes_of_CM_Punks_emotional_week_Royal_Rumble_2024_Vlog_VYW7nQa-rkI_-_1280x720_-_5m00s.png


CM Punk: ... işte bu yüzden bu maç benim için çok önemli. İnsanlar benim sadece konuştuğum için yukarıda olduğumu düşünüyor. Bu sefer onları yanıltmalıyım.

???: Yanıltacaksın da!

CM Punk: Hadi canım! Senin burada ne işin var?

Bu Bret Hart!

Bret-Hart.webp


Bret Hart: Maçını duyduğumdan beri sana ulaşmaya çalışıyorum. Ofiste "arkadaşım" diyebileceğim birkaç insan olduğu için buraya gelip sana sürpriz yapmak istedim. Nasılsın?

CM Punk: Ben çok iyiyim. Bütün gün boyunca antrenmandaydım. Yakında kayıtlarımı izlersin. Bu maça hazırım.

Bret Hart: Sakın hazırım deme.

CM Punk: Anlamadım. Senin beni—

Bret Hart: Lafımı kesme Phil. Diyeceklerimi dinle önce... Beni de senin gibi sürekli konuşmakla itham ettiler. Kariyerim bittikten sonra dahi ağzım yüzünden kariyerimin gölgelendiğini söyleyenler oldu. Bu konuda hiçbirisi haklı değil, bunu ikimiz de biliyoruz. Ancak kamuoyunda uyanan fikri değiştirebilmekten çok uzağım. Bret Hart denildiğinde insanların aklına ilk gelen şey Montreal'de yediğim kazık oluyor. Senin için de "Pipebomb" ve WWE'den ayrılışın söylenir oldu. Yıllardır bu yüzden profesyonel olmadığına dair bir araba laf yedin. Yine de sen, Triple H ile aynı resimde buluşabilecek profesyonelliği taşıyorsun. Bunlar çok güzel, insanların senin hakkındaki düşünceleri değişmek üzere. Çıkacağın maça asla hazır olamayacağının sebebi de bu. Sana bir şey göstermek istiyorum.

Hart telefonunu çıkartır ve şu videoyu izletir.



Bret Hart: Bill Goldberg bir amatör. Kariyeri boyunca bu ve bunun gibi bir sürü kazaya sebep oldu. Ben kariyerimi daha üst bir noktada bitirebilirdim. Hatta belki senin şu anda yaptığın gibi Shawn ile bir araya gelip profesyonel birisi olduğumu gösterebilirdim. Ancak Goldberg bu şansı elimden aldı. Sana garanti ediyorum, kazanamayacağını anladığı anda yine aynı numaraya başvuracak. Sakın şansını elinden almasına izin verme.

CM Punk: Tavsiye için teşekkürler, Bret. Öcünü almadan ringden ayrılmayacağım, sana söz.

schiavone.png


Tony Schiavone: CM Punk, belki de kariyerinin en önemli maçına giderken akıl hocası Bret Hart tarafından ziyaret edildi ve hayatının en önemli uyarılarından birisini aldı. Peki Hart haklı mı? Goldberg gerçekten bu kadar profesyonellikten uzak mı? Yoksa birilerinin söylediği gibi, Bret Hart gerçeklikten uzak bir adam mı? Bunu hep beraber göreceğiz. Ben Tony Schiavone, pazar akşamı görüşmek üzere.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: