Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
TAKEOVER: New York City Değerlendirmeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 178000" data-attributes="member: 85"><p>Öncelikle Hobbs'un biraz dark görünümünü sevdim. Dominant bir karakter şaklaban bir gimmick'e bürünse bu olmazdı ama Hobbs'un da ortası yok yani ya Dark olacak ya da çocuk karakteri gibi olacak. Secim yapmak kolay olsa da şaşırmadığı için ekibe tebrik ediyorum. Mason'un aktifligi iyi değil herhalde ama eğer aktif olursa kısa sürede title shot alacak bir vibe var kendisinde.</p><p></p><p></p><p></p><p>Acclaimed Wyatt'ın tabirine göre "top" olacak olsa da takımın rengini sevdim ben bayağı. O gelişle kaybetmeleri de Wyatt'a biraz fazla bir momentum sağlardı ve segmentin gidişine ters olurdu. Bu yüzden kazanan da doğru olmuş maçta. Righteous'u da pek bilmiyorum ama Wyatt'lara yenileceklerdir bence feudlarının sonunda.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bu türleri bence özel konsept şovlarında veya şampiyonluk maçında kullanmadığımız sürece boş gibi geliyor. İlgi çekmiyor yani. Chavo'ya momentum kastırmak için yazılmış bir maç olduğunu düşünüyorum. Chavo'yu, geçmişteki yerden farklı olarak ekibin iyi kullanacağını düşünüyorum. Önü şu an karışık. Bakalım görelim önünde ne yol varmış.</p><p></p><p></p><p></p><p>Benim segment hakikaten şovun en iyi kısmı olmuş. Ben neredeyse 17 yaşındayım ve hayatımda böyle bir segment okumadım. Karakterlerin kullanımı, zamanlamalar.. her şey mükemmel olmuş. Olayı yorumlayacak olursam; 2 3 kelime konuşsak iyiydi ama feuda başlamamız güzel oldu ilk şovdan. Eğer Jericho'nun sahibi aktif olursa güzel şeyler izleteceğimizi düşünüyorum. Haftalık şovlarda gozukunce ekip oraları nasıl yedirecek onu da merak ediyorum. Feudun ve karakterin gidişatı için önemli bir detay olacak. </p><p></p><p></p><p></p><p>Bu maçta herkesin bahsettiği olay ney anlamadım ama bence Goldberg inanılmaz iyi bir giriş yapmış oldu kariyerine. CM Punk buradan zor toparlar hatta. Bu feudu büyük ihtimal kaybedeceğini düşünüyorum kendisinin. Sıradaki feudlarda poster yüzü olmanin hakkını verecek işler yapacağını düşünüyorum ama gene de.</p><p></p><p>Normalde de 10'u alabilir ama 9'a daha yakın bence şov. İlk şov olduğu için 10 verdim direkt. PGW'nun 6-7 ayda oturttuğu şov kalitesini NOW ilk şovdan yakalayarak ileriye dair iyi bir mesaj verdi. Haftalık şov bekliyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 178000, member: 85"] Öncelikle Hobbs'un biraz dark görünümünü sevdim. Dominant bir karakter şaklaban bir gimmick'e bürünse bu olmazdı ama Hobbs'un da ortası yok yani ya Dark olacak ya da çocuk karakteri gibi olacak. Secim yapmak kolay olsa da şaşırmadığı için ekibe tebrik ediyorum. Mason'un aktifligi iyi değil herhalde ama eğer aktif olursa kısa sürede title shot alacak bir vibe var kendisinde. Acclaimed Wyatt'ın tabirine göre "top" olacak olsa da takımın rengini sevdim ben bayağı. O gelişle kaybetmeleri de Wyatt'a biraz fazla bir momentum sağlardı ve segmentin gidişine ters olurdu. Bu yüzden kazanan da doğru olmuş maçta. Righteous'u da pek bilmiyorum ama Wyatt'lara yenileceklerdir bence feudlarının sonunda. Bu türleri bence özel konsept şovlarında veya şampiyonluk maçında kullanmadığımız sürece boş gibi geliyor. İlgi çekmiyor yani. Chavo'ya momentum kastırmak için yazılmış bir maç olduğunu düşünüyorum. Chavo'yu, geçmişteki yerden farklı olarak ekibin iyi kullanacağını düşünüyorum. Önü şu an karışık. Bakalım görelim önünde ne yol varmış. Benim segment hakikaten şovun en iyi kısmı olmuş. Ben neredeyse 17 yaşındayım ve hayatımda böyle bir segment okumadım. Karakterlerin kullanımı, zamanlamalar.. her şey mükemmel olmuş. Olayı yorumlayacak olursam; 2 3 kelime konuşsak iyiydi ama feuda başlamamız güzel oldu ilk şovdan. Eğer Jericho'nun sahibi aktif olursa güzel şeyler izleteceğimizi düşünüyorum. Haftalık şovlarda gozukunce ekip oraları nasıl yedirecek onu da merak ediyorum. Feudun ve karakterin gidişatı için önemli bir detay olacak. Bu maçta herkesin bahsettiği olay ney anlamadım ama bence Goldberg inanılmaz iyi bir giriş yapmış oldu kariyerine. CM Punk buradan zor toparlar hatta. Bu feudu büyük ihtimal kaybedeceğini düşünüyorum kendisinin. Sıradaki feudlarda poster yüzü olmanin hakkını verecek işler yapacağını düşünüyorum ama gene de. Normalde de 10'u alabilir ama 9'a daha yakın bence şov. İlk şov olduğu için 10 verdim direkt. PGW'nun 6-7 ayda oturttuğu şov kalitesini NOW ilk şovdan yakalayarak ileriye dair iyi bir mesaj verdi. Haftalık şov bekliyoruz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
TAKEOVER: New York City Değerlendirmeleri
Menü
Giriş yap