Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Exclusive Wrestling Corporation
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Shiniest Wizard" data-source="post: 47925" data-attributes="member: 137"><p>Geç geldik ama sonunda gelebildik yorumlamaya. 4. şovdan başlayalım. Jason Jordan'ın olduğu her segmente kopuyorum. Hiçbir şey söylemese dahi aşırı komik gelmeye başladı. Şirketteki hala favorim kendisi. Umarım bu hikayenin sonunda güzel şeyler izletir bize. Grayson Waller'dan pek haz etmesem de önü açık bir güreşçi. O açıdan güzel bir galibiyet almış. <em>Lucky Kid, "O eli çek bi hele emmoğlu" diyor Claudio'ya. Claudio da bi anlık dumur oluyor ve emmoğlu ne a yapıyor Lucky Kid'e. Lucky Kid boşver anlamazsın diyor Claudio'ya.</em> Hahahaha buraya da koptum. Vallahi de billahi de Bakercıyız yazacaktım ama hemen bir altta maalesef kaptırmış galibiyeti. Yine de buradan toparlarız diyorum. Shayna da güzel bir seçim şampiyonluk adaylığı için. Flair'in ofisinde yapılan toplantıda bi Jason Jordan görsek bir tur daha kopardım ama hikayenin devamlılığı için görmememiz normal. Yine de isminin geçmesi bile çıldırtmış Angle'ı. Güzel bir detay olmuş. RSP çıkan karmaşadan galibiyeti almayı başarmış. Maçın ardından Anderson ve Gallows akıllıca bir şekilde intikamlarını almayı başarmışlar. Pretty Deadly'nin galibiyetine sevindim. Çok iyi işler çıkarabilecek bir yapıya sahipler. Main Event'te Sabre'a büyük eyşanlık yapılmış. İntikamını mutlaka alacaktır diye düşünüyorum. Breakker'ın da yırtık dondan fırlayıp üstün kapatmış şovu. Sabre'ı kaçıran kişiyi merak ediyorum. Güzel işler çıkacak gibi buradan da.</p><p></p><p>5. şova geçelim. Açılışta güzel bir Waller Effect segmenti olmuş. Waller kudurtucu rolünü gayet iyi oynamış. Akabinde yapılan maçta maçı bırakıp arka alana gitmesi de bunu kanıtlamış. Face ekip zorlanmadan güzel bir galibiyet almış. Kross'un segmenti güzel olsa da Wyatt fena benzetecek onu. PPV'de merakla beklediğim maçlardan birisi. The Club'ın kazanmasına sevindim. Gauntlet'a son sıradan girecek olsalar da kazanamayacaklarını düşünüyorum. Bir sürpriz görebiliriz o maçta. Shayna silip süpürür Giulia'yı PPV'de. Kross ne büyü yaptıysa Wyatt kafayı buldu iyice. Maçta da böyle ilginç hadiseler görürsek işler daha da ilginç bir hal alabilir. QWOPUĞRWQORPUPQORWUÜPQORWUQRWPOÜU JASON JORDAN SEGMENTLERİ NEDEN BU KADAR KOMİK? KOPTUM YİNE. Maçta kafayı sıyırması ve akabinde yaptıkları da harika. Kuşkusuz favorim olduğunu kanıtladı bir kez daha. Main Event sağlam gerilimli geçmiş. Ospi giderayak şovunu da yapmış güzelce. PPV'de çok sağlam maç çıkaracaklarından şüphem yok. Ellerine sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiniest Wizard, post: 47925, member: 137"] Geç geldik ama sonunda gelebildik yorumlamaya. 4. şovdan başlayalım. Jason Jordan'ın olduğu her segmente kopuyorum. Hiçbir şey söylemese dahi aşırı komik gelmeye başladı. Şirketteki hala favorim kendisi. Umarım bu hikayenin sonunda güzel şeyler izletir bize. Grayson Waller'dan pek haz etmesem de önü açık bir güreşçi. O açıdan güzel bir galibiyet almış. [I]Lucky Kid, "O eli çek bi hele emmoğlu" diyor Claudio'ya. Claudio da bi anlık dumur oluyor ve emmoğlu ne a yapıyor Lucky Kid'e. Lucky Kid boşver anlamazsın diyor Claudio'ya.[/I] Hahahaha buraya da koptum. Vallahi de billahi de Bakercıyız yazacaktım ama hemen bir altta maalesef kaptırmış galibiyeti. Yine de buradan toparlarız diyorum. Shayna da güzel bir seçim şampiyonluk adaylığı için. Flair'in ofisinde yapılan toplantıda bi Jason Jordan görsek bir tur daha kopardım ama hikayenin devamlılığı için görmememiz normal. Yine de isminin geçmesi bile çıldırtmış Angle'ı. Güzel bir detay olmuş. RSP çıkan karmaşadan galibiyeti almayı başarmış. Maçın ardından Anderson ve Gallows akıllıca bir şekilde intikamlarını almayı başarmışlar. Pretty Deadly'nin galibiyetine sevindim. Çok iyi işler çıkarabilecek bir yapıya sahipler. Main Event'te Sabre'a büyük eyşanlık yapılmış. İntikamını mutlaka alacaktır diye düşünüyorum. Breakker'ın da yırtık dondan fırlayıp üstün kapatmış şovu. Sabre'ı kaçıran kişiyi merak ediyorum. Güzel işler çıkacak gibi buradan da. 5. şova geçelim. Açılışta güzel bir Waller Effect segmenti olmuş. Waller kudurtucu rolünü gayet iyi oynamış. Akabinde yapılan maçta maçı bırakıp arka alana gitmesi de bunu kanıtlamış. Face ekip zorlanmadan güzel bir galibiyet almış. Kross'un segmenti güzel olsa da Wyatt fena benzetecek onu. PPV'de merakla beklediğim maçlardan birisi. The Club'ın kazanmasına sevindim. Gauntlet'a son sıradan girecek olsalar da kazanamayacaklarını düşünüyorum. Bir sürpriz görebiliriz o maçta. Shayna silip süpürür Giulia'yı PPV'de. Kross ne büyü yaptıysa Wyatt kafayı buldu iyice. Maçta da böyle ilginç hadiseler görürsek işler daha da ilginç bir hal alabilir. QWOPUĞRWQORPUPQORWUÜPQORWUQRWPOÜU JASON JORDAN SEGMENTLERİ NEDEN BU KADAR KOMİK? KOPTUM YİNE. Maçta kafayı sıyırması ve akabinde yaptıkları da harika. Kuşkusuz favorim olduğunu kanıtladı bir kez daha. Main Event sağlam gerilimli geçmiş. Ospi giderayak şovunu da yapmış güzelce. PPV'de çok sağlam maç çıkaracaklarından şüphem yok. Ellerine sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Exclusive Wrestling Corporation
Menü