Galatasaray - Tartışma Konusu


Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
2,990
Beğeni sayısı
634
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
Böyle bir Galatasaray'ı kabul etmiyorum. Evet, iyi bir lig performansı gösterdi bu sene takım ama bu kadar ruhsuz karaktersiz bir oyun, hele de rakibin bu kadar camiasıyla yöneticisiyle oyuncusuyla senle uğraşırken kabul edilemez.

Şampiyon olacağız gibi duruyor ama benim açımdan buruk bir şampiyonluk olacak. FB'ye yenilmek de değil mesele.

FB'ye yenildiğimiz için değil, 10 kişi kalmış takıma bu kadar paspas olmayı kabullenemiyorum. Şampiyonluk kutlamalarını da izlemeyeceğim.

Ha şunu da ekleyeyim, "iki tane şampiyon var, gerçek şampiyon Fener" diyenlere de orta parmak göstermek gerekiyor, kendi kafalarından şampiyonluk üretiyorlar artık.

Sosyal medya ne gerizekalı bir kitleye dönüştürdü insanları, 2006 yılında "ya biz Galatasaray'ı iki maçta da ezdik, 4'ledik gerçek şampiyon biziz" diyen var mıdır acaba? Ya da "ya biz City'i yendik ve yenilmedik gerçek şampiyon Arsenal'dir" diyen bir İngiliz çıkar mı? Lig bir maratondur ve GS daha iyi götürdü bu maratonu. Eşşeksaray son hafta champliği verip bizi iyice depresyona da sokabilir ama o kadarının olacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe senelerdir süren başarısızlığını bu maçla unutturup taraftarını avutuyor. Galatasaray 10 sene şampiyon olamasa, her kritik virajda elimize alsak, son 16, son 4 turlarını böyle ucuz şekilde kaçırsak ben şu maçtan sonra "hooo ezdik koyduk gerçek şampiyonuz" triplerine girmezdim. Ama onları da anlıyorum buna tutunuyorlar işte.
 

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
2,990
Beğeni sayısı
634
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
Defansif yönünü geliştirmesi gerekiyor aksi halde gelecek sezonda ham yaparlar.
Canavar gibi 8, 10, iki tane de bek lazım bu takıma. Ziyech de bi var bi yok, Kerem istikrarsız. Ligi bir şekilde rekorlar kırarak getirdik ama UCL için yetersiz kalıyor. Açıkçası beni Bayern maçları da çok kesmedi.

Bu sezon daha çok puan toplasak da ben geçen seneyi çok daha değerli buluyom. Bu sezon için duygularım karmakarışık. Son Fener rezaleti olmasaydı iyi olarak hatırlardım.

Neyse haftaya 1 puanımızı alıp 24'ü ilan edelim bu da bir şey. Sonuçta bu maç 1-2 seneye unutulacak ama şampiyonluk baki. "Ligde iki şampiyon var, gerçek şampiyon reröreör" yapanlar da başını alır. Şampiyonu yenen şampiyon olmuyor, bu bir maraton.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: