- Konular
- 123
- Beğeni sayısı
- 538
- PG Nakit
- 1,545
- Favori Güreşçi
- CM Punk
Bana kalırsa kılçıksız 3 tane orta saha, 3 tane bek ve yedek forvet kesinlikle lazım. Batshuayi etkisini gördük bu sezon. Bek sayısı fazla gelebilir ama stoper veya sağ açığı bek izlemek istemiyorum artık. Hocanın oyununda kanatların önemi yüksek, kanatları kullanamadığımız çoğu maçta takıldık. Demirbay'ın performansı, Mertens'in yaşında dolayı elde sadece Torreira kalıyor. Icardi'nin durum da malum, Belçika'dan scout31 potansiyelli forvet çözebilirsek güzel olur. Bu yazdıklarım gideceklerin belli olmadığı senaryo tabii ki. Gidenlere göre bu sayı artabilir, şu anki senaryoda stoper ve sağ açık dışında her yer transfer istiyor.Canavar gibi 8, 10, iki tane de bek lazım bu takıma. Ziyech de bi var bi yok, Kerem istikrarsız. Ligi bir şekilde rekorlar kırarak getirdik ama UCL için yetersiz kalıyor. Açıkçası beni Bayern maçları da çok kesmedi.
Bu sezon daha çok puan toplasak da ben geçen seneyi çok daha değerli buluyom. Bu sezon için duygularım karmakarışık. Son Fener rezaleti olmasaydı iyi olarak hatırlardım.
Neyse haftaya 1 puanımızı alıp 24'ü ilan edelim bu da bir şey. Sonuçta bu maç 1-2 seneye unutulacak ama şampiyonluk baki. "Ligde iki şampiyon var, gerçek şampiyon reröreör" yapanlar da başını alır. Şampiyonu yenen şampiyon olmuyor, bu bir maraton.