Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sezon bittikten sonra buraların bir köşe yazısına ihtiyacı var, dehşet doluyum şu an. Bütün sezon bu takıma karşı hissettiklerim tek bir maçta açığa çıktı, sanki içimde nükleer bir patlama olmuş gibi hissediyorum.
Şampiyon olsak bile buruk olarak hatırlayacağım kendi açımdan. Yediğimiz gol çok bala döteydi ama 10 kişi kalmış rakibe bu kadar oyun verilmez. Okan Buruk'un deplasmandaki Kope maçıyla beraber en kötü performansı. Travma etkisi yarattı camiada.
Maçtan önce hakem ismiyle yazılmış bi yorumu niye çektin aldın anlamadım ama ilk maçta 12 saniyede bir faul çalıp maçın içine etmiş bir hakemin tekrar derbiye atanması nerden baksan saçma, hem de manuel olarak.
Takılma fazla kanka öyle bi yorum işte, gülmek istiyorsan gül tabi.
Beyler dün akşamki felaket bana çok koydu. Psikolojik bozukluğum olabilir. Şampiyon olursak kutlamayacağım ve kutlamayı da izlemeyeceğim. Futbolu da bırakma arifesindeyim eskisi gibi forumlarda manga vssi tartışmaya dönme gibi bir plan geçiyor gibi kafamdan. Tam emin değilim. Barbar sporu, barbar eğlencesi takmaya değmez ama çok koydu bana.
Yalnız Fenerlilere helal olsun biz bir travmayla şaftı kaydırdık adamlar 20 senedir düzenli aralıklarla yaşıyor bunu.
Okan hoca ve birkaç topçu dışında herkes gidebilir bu saatten sonra. Kabul edilemez bir gece yaşandı. Şampiyonluk gram umurumda değil. Büyük maçlarda hayalet olup milyonları cukkalayanlarla avrupada başarı hayal olur.
Hacı gerek yok bunlara cidden ya. Git haftaya şampiyon ol bak dalgana işte ne giriyorsun böyle toplara. Hayır bir de yanlış olmasın diyor, sonra sıktıkça sıkıyor. Yazık etmiş kendi itibarına.