Galatasaray - Tartışma Konusu

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Davinson dışında yeni transferlerimizin hala hazır olduğunu düşünmüyorum en babası %60'lardadır muhtemelen. Bu, gesemin sonradan açıldığı gerçeğiyle birleşince haliyle takım en iyi haliyle oynayamıyor. Rakibe baktığımız zaman en iyi halini gördük ve şu an formdalar. Onlar hakkındaki soru işaretleri; kırılganlar mı, büyük maçlarda nasıl bir aksiyon gösterecekler, defansları nasıl(bana göre halen iyi bir ekiple maç yapmadılar) gibi gibi uzayabilir. Geçen seneki Başakşehir patlaması gibi bir patlama bekliyorum takımdan ve ondan sonra ligin akıbeti belli olacaktır. Bu aylarda bu galibiyetler çok değerli ve tahmin ettiğim gibiyse ligde şampiyon değişmeyecektir. Hocaya ve takıma güveniyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,884
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

bambaşka bir ambargo koydu lige.

Bu maç özelinde bir tek Icardi’den razıyım. Gollerin de dışında sahada gerçekten mücadele veren oydu. İlk yarı resmen JK stoperlerini döve döve pozisyonlara girdi, golü de öyle attı zaten. Aldığın paranın hakkını şu şekil vereceksin işte, Misak-ı Milli sınırlarının gördüğü en domine santrafor performansı kesinlikle.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bu maç özelinde bir tek Icardi’den razıyım. Gollerin de dışında sahada gerçekten mücadele veren oydu. İlk yarı resmen JK stoperlerini döve döve pozisyonlara girdi, golü de öyle attı zaten. Aldığın paranın hakkını şu şekil vereceksin işte, Misak-ı Milli sınırlarının gördüğü en domine santrafor performansı kesinlikle.
Zaha yemeseydi bir de asisti vardı ayrıca ekleyelim...👍

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,884
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Zaha da Agücü ve United’daki golü ile Kopenhag’daki asisti olmasaydı midedeydi bu arada. Allahtan az buçuk kredisi var.
Yani adam aşırı yetenekli, hatta ligin çok üzerinde bir yeteneğe sahip. Ama daha form tutamadı ne yazık ki ara ara güzel işler yapsa da. Inshallah form tutar da bize güzel şeyler izletir diyelim. Bu maç Bakambu seviyesinde falan oynadı ne yazık ki.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Forvetlerinizi İcardi ile karşılaştırmayın demiştik. Curva Nurd ile kavga etmeseydi Serie A'da beş sene gol kralı olacak adamı Arap çöllerinde takılan eleman ile sakın karşılaştırmayın, üzülürsünüz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: