Galatasaray - Tartışma Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,885
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
F6uGByEWgAA5lfA

11 fena değil gibi, bu gece kazanmaktan başka çare yok! #İBFKvGS

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Nelsson'un eşinin hamileliği işimize yaramis olabilir, Sanchez PL için son iki sezonda bazı anlarda epey savruk gözüktü ama atletizm ile beraber ayak kalitesi Nelsson'un çok önünde. Topla oyun kurulumunda maalesef Torreira bazen arkaya gelemiyor, gelememesinin sebebi de Galatasaray'ı durdurmanın tek yolunun önde birebir adama baskı olması. Kayserispor ilk maçta böyle bir karşılama ile top aldırmadı, genelde Abdülkerim ve Torreira'yı adam adama aldı ve Nelsson'a çok da gitmedi. Oliviera- Torreira olsaydı pasla çıkma sorunu hafiflerdi ama Ndombele ile iş kötüye de gidebilir iyiye de. Ndombele standart Çağdaş Atan takımına karşı fiziken oynayabilecek durumda ise hem diagonal kısa toplarla hem de topla dribbling ile tıkanıklıgı giderebilir. Ziyech 10 numara hamlesi bence hem yerinde hem değil. Yerinde olmamasının sebebi Mertens sezon başladığından beri formda ve kesmek çok mantıklı olmayabilir. Yerinde olmasının sebebi Ziyech fizik olarak hazır değil ve 10 numaraya çekip kanatlara daha atlet oyuncular yerleştirmek Boey'in ve Kazimcan'ın kenarda 2-2 kalmasını kolaylaştırır. Boey Rashica'nın yokluğunda 1-2 bazen 1-3 kaldığı falan oluyordu ve orayı kapatmaya genelde orta sahadan birisi gittiği için merkezde eksiliyorduk. Barış'a gelirsek yetenek setinin her gün gelişmesi gerekirken hala aynı yerde saplanıp kaldığını düşünüyorum, gereken gelişimi hala gosteremedi. Beklentim git gide azalıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,885
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yerinde olmamasının sebebi Mertens sezon başladığından beri formda ve kesmek çok mantıklı olmayabilir
Kanka adam 36 yaşında ama onu atlıyoruz, bu kadar maç temposunu kaldıramaz. Hem Tete de Kopenhag’da rüştünü ispatlayınca onu da 11’e atacak böyle bir hamleye de ihtiyaç vardı. Nereden baksan yerinde hamle bence.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Şu maç bir çok şeyi açığa çıkarttı kadro, oyuncu, taktik düzeyinde. Kazımcan’ın sakatlığı ne kadar can sıkıcı olsa da belki de o herkesin ağzında olan “icat etmek” olayı gerçekleşti bugün sol bekte. Abdülkerim Bardakçı gerçekten bir cevher. Verilen her görevi canını dişine takarak, sonuna kadar mücadele ederek yerine getiriyor. Her seferinde mest ediyor beni. Bugün ki performansı ileriki dönemde üçlü oynanması konusunda hocanın elini çok rahatlatacak. Ki üçlüden gayrı kanatlarda Angelino’nun ezildiği pozisyonlarda kendisini beke çekme ve en azından fiziksel üstünlüğü, kesiciliği ile rakibe pozisyon vermeme konusunda çok yararlı olacak.

Tete bambaşka bir yetenek cidden. Her geçen maç takıma daha çok ısınıyor, daha çok pozisyona giriyor ve daha çok kendine hayran bırakıyor. “Bek kesme” işi belki bazı isimlere göre çok daha az olsa da kendisinin varlığı sahadayken beklerin öyle elini kolunu sallayarak ileri çıkabileceğini pek düşünmüyorum zaten.

Torreira ve Boey için uzun uzun bir şeyler yazmaya gerek yok. Artık alıştık, yazacak bir şey bulamıyorum farklı olarak.

Geldik günün en civcivli adamına, Davinson Sanchez… savunmada öyle güven verdi ki, ne zaman bire bir kalsa, hava mücadelesine çıksa kazanacağından emin bir şekilde oturdum izledim maçı. Bunu bir de daha ilk maçında yapıyor oluşu inanılmaz. Bu şekilde devam ederse 3 maçta 1 triplere giren Nelsson’un forması elinden kayar gider gibi geliyor bana. Bir de golü gelseydi bugün o üstüne vurduğu pozisyonda, tadından yenmezdi. Canı sağ olsun.

Bunlar günün iyileri, bir de donuna bırakanları var. Mesela Olivera, mesela Barış Alper, mesela Muslera… Barış oyun aklı olarak hiç yok. Tamamiyle fiziksel üstünlük bekliyoruz kendisinden ama onu da %50 oranında başarınca kendisinin hiç bir avantajı kalmıyor takım için saha içinde. En verimli olduğu şekil ileri uçta Icardi’nin olmadığı gün kullanılması. Bu kadar yetenekli ve formda kanat oyuncuları varken kendisinin kanatlarda şans bulması imkansıza yakın böyle giderse.

Olivera… olmuyor, olmayacak. 10 maçta 1 tane iyi oynadığında övüldüğü kadar 9’unda ki kötü performansına nasıl sövülmüyor anlamıyorum. İlk yarı atağa çıkarken en az 3 defa top kaybı yapıp pozisyonu mideye indirdi. İleriye yüksek top atar, teknik pas kalitesi falan diye bekledikçe yan pas ve top kaybı hariç hiç bir etkisi olmuyor maçlara. Gerek yok, yukarda dediğim Barış Alper’in ileri uçta arkaya kaçtığı maçlarda ona top kesmekten başka hiç bir işe yaramaz bu takım planlamasında.

Kaptan ise 3 gün önce yaptığı hatayı tekrarladı. Yani 20 yaşında genç kaleci olsa hatasını düzeltememiş deriz ama 20 senelik bir deneyimin böyle üst üste aynı hatayı yapması, hele ki bu hata da vasat kalecilerde görülen bir hata. Hocanın bu hatalar üstüne Günay’a en azından lig maçlarında şans verir mi diye düşünmeye başladım. Umarım kaptan şu çıkıp çıkmama arasında kalma işini çözer en kısa sürede. CL’de, ligde çok yanımızı yakar bu yarz hatalar daha çünkü.

Maç özelinde ise kırmızı + penaltıyı mideye indirmesine ayar olduk hakemin, bilhakis GBT’si kabarık biri Galatasaray konusunda da. Şu şekil hakemin etki ettiği bir maçta bile üç puan alabilmek önemli. O yüzden takımı pek suçlamıyorum 1-2 skordan ötürü. Bu tarz maçlarda alınan üç puanlar şampiyon yapar takımları bu ligde zaten.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,885
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ağalar ben Icardi'ye fena ayar oldum şu son haftalarda ya. Tamam iyi golcü falan da bi gevşeklik var bu aralar kendisinde. Neyse, gol kralı olur gibi bu sene. Yormasın yeter.
Herifin çalışma stili bu yani ben golünü yazdığı sürece pek bir şey demem. Dediğin gibi gol kralı olma ihtimali çok yüksek, ki şu haliyle bile halihazırda kırdığı Süper Lig rekoruna her geçen hafta yeni bir çentik atmaya devam ediyor. Klasını her halükarda konuşturan topçuda varız, Ziyech de şu zargana haliyle lige 1 gol 1 asist başladı yani; ki attığı gol de boru değil baktığın zaman.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: