Galatasaray - Tartışma Konusu

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
İki tane sekiz
Sağlam bir hoca

Bu takım Avrupa Ligi'nde yarı final falan oynar. Elzem ihtiyaçlar bunlar şu anda.
hocam sekizde aradığın ne? alabileceğimiz en iyi 8 fred ve guendouzi'ydi ikisi de gitti, ndombele geleceğine demirbay oynasın daha iyi bence.

sağlam bi hoca demek bu sezonu deneme sezonu yapıyoruz demek. bi de bu takım sağlam hocaların isteyeceği türden bi takım değil. geçen biri conte şu an boşta çökelim yazmış conte gelsin ikinci ay icardi zaha ziyech üçlüsüyle papaz olur.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
hocam sekizde aradığın ne? alabileceğimiz en iyi 8 fred ve guendouzi'ydi ikisi de gitti, ndombele geleceğine demirbay oynasın daha iyi bence.

sağlam bi hoca demek bu sezonu deneme sezonu yapıyoruz demek. bi de bu takım sağlam hocaların isteyeceği türden bi takım değil. geçen biri conte şu an boşta çökelim yazmış conte gelsin ikinci ay icardi zaha ziyech üçlüsüyle papaz olur.

Sekizde aradığım şey top taşıma, fizik kalite, oyunu dikine ve yana olarak gerek toplu gerek topsuz genisletme ve ceza sahası kosulari. Bunları yapacak birisini alamıyorsan neden bekledin Ağustos sonuna kadar? Ya birisi yıldız diğeri sağlam olmak üzere direk gibi iki orta saha gelecek ya da yangın başlayacak. Her seferinde daha iyisi için uğraşıyor denilmesinden kişisel olarak sıkıldım, hazır topçu görmek istiyorum.

Okan Buruk bu takımın başına geçen sezon geldi. Muslera, Apokerim, İcardi, Torreira yani şampiyon olan yapının en önemli parçaları hala takımda ve Okan Buruk kendisinden net bir kaç gömlek yeteneksiz ama disiplinli takımlara karşı set hucumunda en ufak bir ışık dahi vermiyorsa benim için yetersizdir. Hoş, Okan Buruk benim için hiçbir zaman yeterli olmadı. Beş-alti sezondur her defasında farklı profilde takımlar şampiyon oluyorlar ve Başakşehir şampiyonluk yapısını Abdullah Avcı ile kurmuştu zaten. 8 puan geriden gelerek şampiyonluğu almasaydik zaten bitmişti lig. Bence Okan Buruk ile şampiyonlar ligi gruplarına baslamak fantezi olur.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,885
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
demirbay'ın performansına ne diyorsunuz? adam gayet iyi 8 bence, yerli daha iyi bi 8 yok zaten. ha diyosanız ki guendouzi gedson tarzı fizikli git gel 8 alacaz ligde de kazımcan'la oynarsınız. buuuu ligde yerliler oynasın şl'de yabancılar işi çok hayırsız bi iş bence. abdül demirbay k.ayhan bu takımın her maçında babalar gibi oynar. k.ayhan çok iyi topçu bence, üçlü savunmada oynatırım nelsson böyle oynayacaksa direkt abdülle de oynatabilirim, bu adamı orta saha da oynatırım. sassuolo'da oynuyordu orta saha.

neyse, daha bu takımın altından çok sular akar. kerem aktürk geçen sezona da çok kötü başlamıştı son 10 hafta şov yaptı. okan hocaya güveniyorum, hocanın tek göze çarpan kusuru takım üstünde tesirinin olmaması. geriden çıkarken çalıştığı bi tane seti yok mu ya bu takımın? top ha bire beklerin orada sıkışıyo allahtan ayaklarımız iyi de çıkıyoruz bi şekilde.
Sürekli riskli paslar deneyen oyun yapısı ŞL’de patlatır bizi bence. Ki defansif özellikleri o kadar da kuvvetli bir adam değil, Okan Hoca dünkü maçta Torreira ile dönüşümlü olarak stoperlerin arasına soktu Demirbay’ı, adam rahat edemedi. Ki edemez de yani gayet normal, adamın paketinde bu şekilde oynamak yok çünkü. Demirbay bu takımın as 8’i olursa dün ve geçen hafta olduğu gibi orta sahamız otoban olur ve Torreira da nisan-haziran döneminde olduğu gibi 3 kişilik oynamak zorunda kalır orayı. Bi tane box to box 8 şart oraya. Klas bir adam bulamıyorlarsa scout31 transferi yapsınlar gerekirse.

Aktürkoğlu’nun sorunu form düşüklüğü falan değil abi, kendisini çok matah ve büyük bir topçu zannedip kafasının esmediği yerde pas atmıyor-du, Icardi gelince ona oynamaya başladı ve artık sadece ona oynar oldu. İki Molde maçından da Icardi yerine çok daha iyi opsiyonlarının olduğu bir sürü saçma sapan pasını sayarım. Bu huyundan vazgeçmezse GS efsanesi de olamaz, Avrupa’da da oynayamaz.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Allah'a şükür Erden Timur'a guvenmedik. Zanioloyu tutamadı, Rashicayi indiremedi, sekiz numaraya panik transferi olarak 32'lik Vecino'yu zar zor aldı. Allah'a şükür hiçbir zaman guvenmedik. Merak etmeyin ahraz galatasaraylilar da güvenmemeyi öğrenecekler, adamcilik yapmamayi öğrenecekler, yangın fitilini önden yakıp baskı altına almayı öğrenecekler ama bu kazıkları yedikten sonra tabii.

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Ben bu "22-23 takımı çok iyiydi, GS'nin tek yapması gereken o iskeleti güçlendirmekti" lafını da doğru bulmuyorum. Geçen sezonki takım öyle çok iyi falan değildi, ligin üstünde ve tecrübeli ayaklara sahip olduğumuz için bi şekilde maçları çözüyoduk sadece. Takımın en iyi oynadığı maçlar Başak ve FB deplasmanları çünkü kontraya çıkabiliyorduk rakip bize kapanmıyordu. FB dep zaten Okan'ın düşük bütçeli Mou olduğu maç, Başak maçı da şansla falan fark çok açıldı bi süre sonra şova döndü iş...

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
495
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Ben bu "22-23 takımı çok iyiydi, GS'nin tek yapması gereken o iskeleti güçlendirmekti" lafını da doğru bulmuyorum. Geçen sezonki takım öyle çok iyi falan değildi, ligin üstünde ve tecrübeli ayaklara sahip olduğumuz için bi şekilde maçları çözüyoduk sadece. Takımın en iyi oynadığı maçlar Başak ve FB deplasmanları çünkü kontraya çıkabiliyorduk rakip bize kapanmıyordu. FB dep zaten Okan'ın düşük bütçeli Mou olduğu maç, Başak maçı da şansla falan fark çok açıldı bi süre sonra şova döndü iş...
Aşağı yukarı bunu yaptık bence. Geçen seneki kadroyu güçlendirdik. Ziyech forma girerse Mertens'in yaptıklarını daha iyi yapar. Tete, forma girerse aynı şekil. Icardi'yi takımda tutmak çok kritikti. Onu başardık. Oliveira CL için fazlasıyla zayıf kalıyordu. Onu da Ndombeleyle çözdük(ne kadar tutar bilemem ama). Sol bek eksiğimiz Angelino ile kapatıldı. Yani kısacası zaten onu yaptık bence.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: