Galatasaray - Tartışma Konusu

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Usta takımda niye bu kadar kanat var a, takımın ihtiyaç duyduğu bölgelerden biri 8 numara bölgesi, ama Kerem Demirbay dışı kimseyi almadık. Sayın Bokan hocam ne yapma niyetindesiniz? 🤣 Torreira ve Berkan'a da ek bir 6 şart.

Sling Blade

#uncensored
Konular
261
Beğeni sayısı
179
PG Nakit
125
RPG Karakteri
Pat McAfee
Favori Güreşçi
Adam Page
Usta takımda niye bu kadar kanat var a, takımın ihtiyaç duyduğu bölgelerden biri 8 numara bölgesi, ama Kerem Demirbay dışı kimseyi almadık. Sayın Bokan hocam ne yapma niyetindesiniz? 🤣 Torreira ve Berkan'a da ek bir 6 şart.
Zaniolo kanatsarayımdan ayrılacak gibi. 25 bandında teklifler var şu anda. 30 bulunduğu an gider gibi.

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
14
Beğeni sayısı
58
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio

Luyindama > Marcao > Abdülkerim > Nelsson

Luyindama'nın 18/19 sezonu ve 19/20'deki PSG performansı falan göz ardı ediliyor. Marcao da fena iş yapmadı ama Luyi'nin peak daha üstte bence. Abdülkerim'i de uzun pas ve gole katkısı sebebiyle 3'e yazdım. Nelsson şimdilik 4 bence. Tabi bu seneki Avrupa performansımıza göre değişebilir.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk

Nelsson>Luyindama>Marcao>Abdülkerim

Nelsson güvenebileceğim bir isim performansı aynıdır soru işareti bırakmaz kafada. Sakatlık öncesi Luyindama çok iyi olmasına rağmen yaptığı dengesizlikleri vardı. Marcao'nun son sezonu özellikle avrupa performansı bayağı izlettirdi kendini ama takımdaki en iyi döneminde bile yaptığı hatalar var örneğin Bakasetas'a yaptığı asist. Karşıladığı topları iyi bir şekilde uzaklaştırma becerisi olsa 1. sıra belliydi onu da geçtim 5-10 M Euro daha fazladan bonservis kazandırırdı. Abdülkerim'i, avrupada izlemedik yorum için erken ama çevikliği bir tık sorgulatıyor, fire verebilir. Atletik bir forvet(Gift Orban tarzında bir isim özellikle), Apokerim'i sırtına alıp her an başbaşa kalabilir kaleciyle. Onun dışında ayağı, müdahaleleri, hırsı ve liderlik gibi başka saymadığım iyi özellikleri de var.

Son düzenleme:

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,381
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry

Benim için arkayı toplayan, açıkları kapatan ve yanındakini de savunma hususunda iyi gösteren adam, bir adım öndedir daima. Tandemin oluşmasının bir numaralı sebebi o adamlardır. O yüzden ilk sıraya Nelsson'u yazarım. Prime dediğin için Luyindama'nın çok iyi olduğu periyotu da hesaba katarak ikiye onu söylüyorum. Ben Marcao'nun savunmacılığını 3 ay dışında pek beğendiğimi söyleyemem ama soru prime, bu adamın da UEL'de yaptıkları ortada. Abdülkerim şimdilik 4 gibi gözükse de yukarılara yerleşecektir

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: