WALTER, Bobby Gunn segmenti çok iyi düşünülmüş. Usolar ve FTR'dan sonra tag team divizyonu vıcık vıcık oldu maga. Rey vs Chavo maçı ise güzel bir nostalji oldu. Chavo'nun bu gimmickini çok beğeniyorum ve sanırım sıradaki hedefi Dünya Şampiyonluğu olacak. Snitsky vs Goldberg maçı sert geçecektir. Hunico'nun WWE oyunlarındaki fotosuna koptum. nfjnfkj Maça gelirsek bu ne birader mülteci kampı gibi. Donald Trump başkanım ile ittifak olmamıza sevindim. Mültecileri amasız fakatsız göndereceğiz. Ace Austin'in ise galip gelmesine sevindim. Jeff segmentine gelirsek. AJ ve Orton ne yüzle çıkıyor anlamıyorum. Evet Jeff Hardy ayyaş keşin teki ve fazla bir ömrü yok ama bu iki salak adam (role play) evet apaçık söylüyorum bu iki salak adam bu düz çizgide yürümesini bilmeyen şu adamı bir türlü yenemedi. Bu bir ayıptır. Cody'e ise sözüm yok onu da göreceğiz. Altın bilet maçında bir tane bile sığıntı kaçağın olmamasına sevindim. Chris Daniels gibi senelerini bu işe vermiş militarist bir veteranı da ayrıca kutluyorum. Pat McAfee - R-Truth segmentine koptum nknkglg
MUSTAFA ALI BU ŞİRKETE GELME ULAN GELME! Aşırı sinirlerimi zıplattı bu segment! Sen kimsin ulan Amerika hakkında konuşuyorsun sen kimsin? Çok beğenmiyorsan yürü Orta Doğu'ya elle pilav ye haydut seni. :mad::mad::mad::mad: Hayır bir kaçak bitiyor diğer kaçaklar çıkıyor. Angel Garza olm şimdilik yolumuz kesişmedi ama seni mancınık ile sınırın öteki boyuna atacağım. FTR nalaka?Herhalde bu segment ile bittiler. WALTER vs The Dream ise kalın geçmiş. Roman'ın koyduğu bar ise muazzam.
Çok iyi şov olmuş.
MUSTAFA ALI BU ŞİRKETE GELME ULAN GELME! Aşırı sinirlerimi zıplattı bu segment! Sen kimsin ulan Amerika hakkında konuşuyorsun sen kimsin? Çok beğenmiyorsan yürü Orta Doğu'ya elle pilav ye haydut seni. :mad::mad::mad::mad: Hayır bir kaçak bitiyor diğer kaçaklar çıkıyor. Angel Garza olm şimdilik yolumuz kesişmedi ama seni mancınık ile sınırın öteki boyuna atacağım. FTR nalaka?Herhalde bu segment ile bittiler. WALTER vs The Dream ise kalın geçmiş. Roman'ın koyduğu bar ise muazzam.
Çok iyi şov olmuş.