Maalesef KPSS çalıştığım için -son 10 günüm falan- canlı takip konusunda da promo konusunda da vakit bulmakta zorlanıyorum. Yakın süreçte daha aktif olacağımın sözünü vereyim.
Açılışı önceki şova göre çok beğendim. Cornette'in "büyük" bir figür olduğu daha iyi yansıtılmış. Bunun dışında iki -sanırım- debut da muhteşem. WALTER'ın konuşması, gimmick'i de Bobby Gunns'ın yazılışı da acayip hoşuma gitti. Buradan muhteşem bir feud doğabilir ana kemer etrafında veya dışarısında. Muhteşem potansiyel vaat ediyor. Takımlar maçında hem Ziggy tayfayı hem de Reks&Venis ikilisini acayip beğendim yazım olarak. Biraz daha onlar üstünde durulmuş, bir hikaye çıkabilir orada AJ Lee etrafında. Venis'lere de maç kaybetmek harbi böyle yakışır, çok çok iyi düşünülmüş. Regal ve Ospreay'in bir senaryoya gireceği ilk şovdan verilmişti, burada da temeller atılmaya başlanmış. Ospreay gelişimini en net göreceğimiz karakterlerden biri olacağını düşünüyorum Regal ile bu çerçevede ilerlerse. İlk olmasa da sonraki ana kemer şampiyonlarımızdan biri olacağı bayağı ortada. Chavo.. şov sırasında okuduktan sonra da yazmıştım, inanılmaz bir herif. Ne kadar nefret edilebilirse o kadar nefret ettirdi kendinden. Amacına benim üstümde tamamen ulaştı yani. Rey Mysterio da çabalamış fakat Chavo'nun çok daha yukarılara oynayacağı belliydi, bir sonrakine diyelim. Ben burada bir devam feud olacağını düşünmüyorum. Maç içinde Chavo'nun nefreti de acayip iyi hissettirilmiş elinize sağlık. Yota.. açık ara favorimiz ya. Tanımıyorum bile adamı ama bana nedense ring içi bayağı keyif verdi, 2-0 başladı şirkete. Midcard kemeri için en büyük aday olabilir eğer bilet maçı da verilirse -tam olarak neye göre anlamadım bu muhabbeti- JBL-Hunico hikayesi de çok tadında ilerliyor, JBL muhteşem yazılıyor. Summerslam'de maça çıkacaklarını düşünüyorum, JBL üstüne gelebilir orada da. Trump'a da acayip sevindik, BABA YA. Muhteşem oldular. Big Cass bot mu? :D Ace'in geçenki mağlubiyetinden sonra böyle bir toparlanmaya ihtiyacı vardı, temiz almış. Amore geçici buradadır diye düşünüyorum, kardeşimizin yeri ana pota tabii ki. S A W F T. Dört ismin tekrar Fatal-4 Way işine girmeleri beni pek çekmedi ne yalan söyleyeyim, yine iyi bir maç olacaktır ama bir hikayeye bağlansa iyi olabilir maç içinde en azından iki isim. Ekibi de anlamamak olmaz tabii aşırı kalabalık roster, şov uzunluğu da bunu gösteriyor zaten herkese yer verilmiş hemen hemen bir şekilde sanırım. Daniels'ın kazanmasın şaşırmadım, maçın adına baktığımda en ön plana çıkan oyuncu o şimdilik. Kalan üç ismin de mc potasında kendisine yer bulacağını düşünüyorum ama bir kemer daha lazım sanki.. Pat&R-Truth nedense benim ilgimi çok çekti, Pat'i PURE'dan az çok biliyoruz orada da iyi bir iş çıkacak bence. Mustafa Ali'nin segment muhteşem yazılmış, karakteri çok rahat anlayabildim. Dean Ambrose sen hayırdır hacı? Garza patlattı. FTR sanırım karakter bırakmıştı bir üyesi, o sebeple böyle bir şey yazılmış diye düşünüyorum. Bir daha da görmeyiz onları. Main event muhteşem bir maç olmuş, vaat ettiği şey de çok büyük maçın zaten isim olarak. Dream'e bayılıyorum ve onun kazanmasını isterdim ama WALTER almış, Dream'in yolunu acayip merak ediyorum ve bana çıkmasını o yolun çok isterim. Şu an oyunculuğumla bu maçta yer almayı hak etmiyordum zaten promo dahi atamadım henüz. Dream ile feuda girebilecek kadar da oynamıyorum şu an ama promo atmaya çalışacağım sonraki şova kadar. Dream ile hikayemizin kesişmesini çok isterim. Drew&Roman'dan ne çıkacak onu da acayip merak ediyorum. Roman büyük taştaş koymuş ortasahaya. Elinize sağlık, dolu dolu tertemiz bir şov olmuş.