Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘥ı 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘮𝘦𝘺𝘦𝘤𝘦𝘬"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 17177" data-attributes="member: 102"><p>WALTER, Bobby Gunn segmenti çok iyi düşünülmüş. Usolar ve FTR'dan sonra tag team divizyonu vıcık vıcık oldu maga. Rey vs Chavo maçı ise güzel bir nostalji oldu. Chavo'nun bu gimmickini çok beğeniyorum ve sanırım sıradaki hedefi Dünya Şampiyonluğu olacak. Snitsky vs Goldberg maçı sert geçecektir. Hunico'nun WWE oyunlarındaki fotosuna koptum. nfjnfkj Maça gelirsek bu ne birader mülteci kampı gibi. Donald Trump başkanım ile ittifak olmamıza sevindim. Mültecileri amasız fakatsız göndereceğiz. Ace Austin'in ise galip gelmesine sevindim. Jeff segmentine gelirsek. AJ ve Orton ne yüzle çıkıyor anlamıyorum. Evet Jeff Hardy ayyaş keşin teki ve fazla bir ömrü yok ama bu iki salak adam (role play) evet apaçık söylüyorum bu iki salak adam bu düz çizgide yürümesini bilmeyen şu adamı bir türlü yenemedi. Bu bir ayıptır. Cody'e ise sözüm yok onu da göreceğiz. Altın bilet maçında bir tane bile sığıntı kaçağın olmamasına sevindim. Chris Daniels gibi senelerini bu işe vermiş militarist bir veteranı da ayrıca kutluyorum. Pat McAfee - R-Truth segmentine koptum nknkglg </p><p></p><p>MUSTAFA ALI BU ŞİRKETE GELME ULAN GELME! Aşırı sinirlerimi zıplattı bu segment! Sen kimsin ulan Amerika hakkında konuşuyorsun sen kimsin? Çok beğenmiyorsan yürü Orta Doğu'ya elle pilav ye haydut seni. :mad::mad::mad::mad: Hayır bir kaçak bitiyor diğer kaçaklar çıkıyor. Angel Garza olm şimdilik yolumuz kesişmedi ama seni mancınık ile sınırın öteki boyuna atacağım. FTR nalaka?Herhalde bu segment ile bittiler. WALTER vs The Dream ise kalın geçmiş. Roman'ın koyduğu bar ise muazzam.</p><p></p><p>Çok iyi şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 17177, member: 102"] WALTER, Bobby Gunn segmenti çok iyi düşünülmüş. Usolar ve FTR'dan sonra tag team divizyonu vıcık vıcık oldu maga. Rey vs Chavo maçı ise güzel bir nostalji oldu. Chavo'nun bu gimmickini çok beğeniyorum ve sanırım sıradaki hedefi Dünya Şampiyonluğu olacak. Snitsky vs Goldberg maçı sert geçecektir. Hunico'nun WWE oyunlarındaki fotosuna koptum. nfjnfkj Maça gelirsek bu ne birader mülteci kampı gibi. Donald Trump başkanım ile ittifak olmamıza sevindim. Mültecileri amasız fakatsız göndereceğiz. Ace Austin'in ise galip gelmesine sevindim. Jeff segmentine gelirsek. AJ ve Orton ne yüzle çıkıyor anlamıyorum. Evet Jeff Hardy ayyaş keşin teki ve fazla bir ömrü yok ama bu iki salak adam (role play) evet apaçık söylüyorum bu iki salak adam bu düz çizgide yürümesini bilmeyen şu adamı bir türlü yenemedi. Bu bir ayıptır. Cody'e ise sözüm yok onu da göreceğiz. Altın bilet maçında bir tane bile sığıntı kaçağın olmamasına sevindim. Chris Daniels gibi senelerini bu işe vermiş militarist bir veteranı da ayrıca kutluyorum. Pat McAfee - R-Truth segmentine koptum nknkglg MUSTAFA ALI BU ŞİRKETE GELME ULAN GELME! Aşırı sinirlerimi zıplattı bu segment! Sen kimsin ulan Amerika hakkında konuşuyorsun sen kimsin? Çok beğenmiyorsan yürü Orta Doğu'ya elle pilav ye haydut seni. :mad::mad::mad::mad: Hayır bir kaçak bitiyor diğer kaçaklar çıkıyor. Angel Garza olm şimdilik yolumuz kesişmedi ama seni mancınık ile sınırın öteki boyuna atacağım. FTR nalaka?Herhalde bu segment ile bittiler. WALTER vs The Dream ise kalın geçmiş. Roman'ın koyduğu bar ise muazzam. Çok iyi şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘥ı 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘮𝘦𝘺𝘦𝘤𝘦𝘬"
Menü