Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘥ı 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘮𝘦𝘺𝘦𝘤𝘦𝘬"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 17288" data-attributes="member: 4"><p>Açılışta zaten canlı takipteydim. Bobby Gunns ile atışmaları gerçekten özlemişim, ama bu sefer ben WALTER olarak yaptım... Cornette de bana güzel racon koymuş ama bunlar daha iyi günleri diyoruz... Venis & Reks'in abazanlıkları beni aşırı eğlendiriyor, Ziggler ve AJ'in ısrarla buna oynayarak maçı kaybettirmeleri de güzel düşünülmüş. Regal ile Ospreay arasındaki diyaloğu çok beğendim, geçen şovda olanlardan sonra iki tarafın da duygu durumunun son derece iyi yansıtıldığı bir segment yazılmış. Ospreay'i bundan sonra neler beklediğini merak ediyorum açıkçası. Chavo'nun son şovda yaşananlardan sonra hissettirdiği agresyondan bu şovda da bir şey eksilmemiş. Rey'e karşı oturaklı bir galibiyet elde etti, aralarındaki iş bitti gibi görünse de Rey'den farklı bir hamle bekliyorum.</p><p></p><p>Goldberg ile Snitsky'nin arasındaki diyalogda tam ciddiyete bürünecekken aniden kahkaha atarken buldum kendimi. İki uç karaktere bu bakımdan yazılabilecek en güzel segment olmuş. Sondaki kel kafa muhabbeti de bayağı kahkaha attırdı. Goldberg vs. Snitsky çok tuhaf bir eşleşme, nasıl bir maç olacak acaba? JBL inanılmaz kudurtmuş Hunico'yu ya, Donald Trump hamlesine bayıldım. Özellikle 2016'da yüksek oy aldığı bir yerin seçilmiş olması da çok güzel. Tsuji güzel bir fırsatçılık sergilemiş, Hunico ise öfkeyle kalkıp zararla oturdu resmen akabinde. Ama önümüzdeki şovda en azından biraz daha stratejik bir cevapla fark yaratacağını düşünüyorum Hunico'nun. Ace Austin'in geçen hafta tuş olmasının ardından bu şovda aldığı galibiyet çok değerli, Cass gibi bir ismi mantıklı bir stratejiyle alaşağı etmesini bilmiş.</p><p></p><p>Hardy-Orton-Styles denklemine Cody'nin eklenmesi muazzam, geçen şovda Ace Austin'li hali de çok zevkliydi zaten maçın. Ama Cody'nin ikame olduğu denklemde çok daha keyifli bir iş göreceğimizden eminim. Fatal-4 Way'deki isimlere de bakınca akışkan ve kaliteli bir aksiyon olacağı zaten kuşkusuzdu, okurken bayağı yağ gibi kaydı maç. Daniels ise finalde eski topraklığını konuşturduğu önemli bir galibiyete imza atmış, tebrikler. R-Truth-McAfee eşleşmesi kulağa ilginç geliyor. Bu tarz tezat karakterler birçok keyifli senaryo potansiyelini barındırır her zaman. Mustafa Ali ise inanılmaz bir giriş yapmış PGW'ya, çok sert ve iddialı söylemlerde bulunmuş. Bu sözler illaki JBL'i rahatsız edecektir, sağlam bir senaryoya kapak atacağı kesin Ali'nin. Ambrose'un delirdiği sekansı izlemek çok keyifliydi, FTR maça salça olduğuna adeta pişman oldu. FTR'ın Ambrose'dan alması gereken bir intikam da doğdu haliyle, bu denklemde de düğümler atılmaya başlanmış.</p><p></p><p>Main evente gelince... Rollins ile keyifli bir eşleşme olacak zannederken aniden The Dream alana inanılmaz bir giriş yapmış. Beni de bayağı zorlamış açıkçası, içindeki voltaj bayağı yüklüymüş ama Ring General'a karşı bir yere kadar yetiyor tabii. Dominant ve bu dominantlığından ötürü çok memnun olduğum bir bitişi görünce canlı takibini kaçırdığıma bir kere daha üzüldüğüm bir şov oldu benim için. [USER=103]@Kras Mazov[/USER] keyifli bir maç olmuş, tebrik ederim. [USER=23]@pontiac bandit[/USER] ile de başka baharlara diyelim... Onlar muhtemelen bu saldırının ardından birbirlerini yemeye başlarlar, biz Altın Bilet'i alıp sıyrıldık şimdilik neyse ki.</p><p></p><p>Şov sonrası Exclusive'de Roman, McIntyre'ı öğrencilerinin yanında inanılmaz rezil etmiş. Bir güreşçinin yaşamayı isteyeceği en son şey olabilir belki de. McIntyre ise öğrencilerine keyifli bir intikam sekansı izletmeye borçlanmış oldu, önümüzdeki ilk şovda bunun için elinden geleni ardına koymayacaktır.</p><p></p><p>Ekibin eline sağlık, oldukça keyifli bir şov olmuş gerçekten. Komite olayı benim çok hoşuma gitti, bir şirket adına farklı ve hoş bir başlangıç hikayesi. Biraz da bana KVP'deki İhtiyarlar Heyeti'ni andırıyorlar. 1000 yıllık güreş aklının kimseye eyvallahı olmadığını, aslolanın her zaman ortaya koydukları felsefenin/zihniyetin olduğunu savunan bir oluşum... Ellerinize sağlık tekrardan, aldığım tatlı galibiyetin de gazıyla önümüzdeki şovu heyecanla beklemeye koyulduk...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 17288, member: 4"] Açılışta zaten canlı takipteydim. Bobby Gunns ile atışmaları gerçekten özlemişim, ama bu sefer ben WALTER olarak yaptım... Cornette de bana güzel racon koymuş ama bunlar daha iyi günleri diyoruz... Venis & Reks'in abazanlıkları beni aşırı eğlendiriyor, Ziggler ve AJ'in ısrarla buna oynayarak maçı kaybettirmeleri de güzel düşünülmüş. Regal ile Ospreay arasındaki diyaloğu çok beğendim, geçen şovda olanlardan sonra iki tarafın da duygu durumunun son derece iyi yansıtıldığı bir segment yazılmış. Ospreay'i bundan sonra neler beklediğini merak ediyorum açıkçası. Chavo'nun son şovda yaşananlardan sonra hissettirdiği agresyondan bu şovda da bir şey eksilmemiş. Rey'e karşı oturaklı bir galibiyet elde etti, aralarındaki iş bitti gibi görünse de Rey'den farklı bir hamle bekliyorum. Goldberg ile Snitsky'nin arasındaki diyalogda tam ciddiyete bürünecekken aniden kahkaha atarken buldum kendimi. İki uç karaktere bu bakımdan yazılabilecek en güzel segment olmuş. Sondaki kel kafa muhabbeti de bayağı kahkaha attırdı. Goldberg vs. Snitsky çok tuhaf bir eşleşme, nasıl bir maç olacak acaba? JBL inanılmaz kudurtmuş Hunico'yu ya, Donald Trump hamlesine bayıldım. Özellikle 2016'da yüksek oy aldığı bir yerin seçilmiş olması da çok güzel. Tsuji güzel bir fırsatçılık sergilemiş, Hunico ise öfkeyle kalkıp zararla oturdu resmen akabinde. Ama önümüzdeki şovda en azından biraz daha stratejik bir cevapla fark yaratacağını düşünüyorum Hunico'nun. Ace Austin'in geçen hafta tuş olmasının ardından bu şovda aldığı galibiyet çok değerli, Cass gibi bir ismi mantıklı bir stratejiyle alaşağı etmesini bilmiş. Hardy-Orton-Styles denklemine Cody'nin eklenmesi muazzam, geçen şovda Ace Austin'li hali de çok zevkliydi zaten maçın. Ama Cody'nin ikame olduğu denklemde çok daha keyifli bir iş göreceğimizden eminim. Fatal-4 Way'deki isimlere de bakınca akışkan ve kaliteli bir aksiyon olacağı zaten kuşkusuzdu, okurken bayağı yağ gibi kaydı maç. Daniels ise finalde eski topraklığını konuşturduğu önemli bir galibiyete imza atmış, tebrikler. R-Truth-McAfee eşleşmesi kulağa ilginç geliyor. Bu tarz tezat karakterler birçok keyifli senaryo potansiyelini barındırır her zaman. Mustafa Ali ise inanılmaz bir giriş yapmış PGW'ya, çok sert ve iddialı söylemlerde bulunmuş. Bu sözler illaki JBL'i rahatsız edecektir, sağlam bir senaryoya kapak atacağı kesin Ali'nin. Ambrose'un delirdiği sekansı izlemek çok keyifliydi, FTR maça salça olduğuna adeta pişman oldu. FTR'ın Ambrose'dan alması gereken bir intikam da doğdu haliyle, bu denklemde de düğümler atılmaya başlanmış. Main evente gelince... Rollins ile keyifli bir eşleşme olacak zannederken aniden The Dream alana inanılmaz bir giriş yapmış. Beni de bayağı zorlamış açıkçası, içindeki voltaj bayağı yüklüymüş ama Ring General'a karşı bir yere kadar yetiyor tabii. Dominant ve bu dominantlığından ötürü çok memnun olduğum bir bitişi görünce canlı takibini kaçırdığıma bir kere daha üzüldüğüm bir şov oldu benim için. [USER=103]@Kras Mazov[/USER] keyifli bir maç olmuş, tebrik ederim. [USER=23]@pontiac bandit[/USER] ile de başka baharlara diyelim... Onlar muhtemelen bu saldırının ardından birbirlerini yemeye başlarlar, biz Altın Bilet'i alıp sıyrıldık şimdilik neyse ki. Şov sonrası Exclusive'de Roman, McIntyre'ı öğrencilerinin yanında inanılmaz rezil etmiş. Bir güreşçinin yaşamayı isteyeceği en son şey olabilir belki de. McIntyre ise öğrencilerine keyifli bir intikam sekansı izletmeye borçlanmış oldu, önümüzdeki ilk şovda bunun için elinden geleni ardına koymayacaktır. Ekibin eline sağlık, oldukça keyifli bir şov olmuş gerçekten. Komite olayı benim çok hoşuma gitti, bir şirket adına farklı ve hoş bir başlangıç hikayesi. Biraz da bana KVP'deki İhtiyarlar Heyeti'ni andırıyorlar. 1000 yıllık güreş aklının kimseye eyvallahı olmadığını, aslolanın her zaman ortaya koydukları felsefenin/zihniyetin olduğunu savunan bir oluşum... Ellerinize sağlık tekrardan, aldığım tatlı galibiyetin de gazıyla önümüzdeki şovu heyecanla beklemeye koyulduk... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘥ı 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘮𝘦𝘺𝘦𝘤𝘦𝘬"
Menü