BAB EVRENİ What A Maneuver! Wrestling Magazine


Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,890
Mesajlar
9,958
Beğeni sayısı
1,445
PG Nakit
385
1
joey-ryan-bp-1-2.jpg


HABERLER #3: Çifte Skandal

-İzleyici tarafından merakla beklenen WCW bu hafta planlanan durumun aksine ilk şovunu yapamadı. Sosyal medya üzerinden "teknik aksaklık" duyurusu geçen şirket, gerçekleri sosyal medyadaki meraklı gözlerden saklayamadı. Şirketin ABAZA sahibi Joey Ryan'ın yeni çıkan taciz davaları sebebiyle eyalette yürütülen davaların uzaması, şirketin belirli hakları almasına, TV anlaşmasının yapılmasına engel oldu. Güncel olarak askıda olan şovu televizyonda ne zaman izleyeceğimizi zaman gösterecek. Irz düşmanlığını gündelik bir pratik haline getirmiş Joey Ryan, yeni taciz davaları hakkında muhabirlerimizin yönelttiği sorulara "Olabilir. Taciz var, taciz var. Senin için taciz olan benim için olmayabilir, misal yani." gibi anlamsız bir cevap verdi.

-Babasıyla ettiği kavganın ardından miras listesinden çıkarılan ve tüm parasını kumar masasında bırakan Shane McMahon, aylarca borç batağından çıkmaya uğraştı. Sonunda kendi güreş şirketi Black Widow Wrestling'i açan McMahon, sponsorlardan ve girişimcilerden parayı aldıktan sonra kayıplara karıştı. Ortada hala ne bir şov var, ne bir fragman. Güreşçiler de mağdur oldu. BWW yüzünden ayrıntılarını bilmediğimiz kontrat problemleri yaşayan güreşçiler, aynı zamanda draft dönemini de kaçırmış oldular. Adam Cole bu konuda sessizliği korurken Roman Reigns, "Salaklık bizde. Adamın bir suçu yok. Şirketin logosunda Örümcek Adam oturuyor am*na koyayım. Adam bizimle taş*ak geçti. Sonra da kalktı gitti. Ne diyelim, helal olsun. Biz draft dönemine kadar tatil yaparız. Parasını kaptıranlar düşünsün." dedi.

-Söylentiye göre PFW, The Miz ve Maryse için yeni isim hakları alma yoluna gidebilir. Güreş televizyonlarının vazgeçilmez ikilisini Mike ve Maryse Mizanin olarak görme ihtimalimiz var.

-Geride bıraktığımız POWER HOUR şovunda Randy Orton'ın giriş müziği değişti. UCW bu durumu Randy'nin kariyerinde yeni bir serüven, temiz bir sayfa olarak değerlendirse de belirli kaynaklara göre Rev Theory, Voices parçası için UCW'nin ödemeye niyetlendiğinden fazla para istedi.

-WWA güreşçisi Jungle Boy, Jim Ross'un POWER HOUR şovunu pazartesi gününden cumartesiye çektiği söylentilerinin üzerine "Kendilerini neyin içine atacaklarının farkındaydılar. Jim Ross akıllı adamdır. Yiyemeyeceğinin altına yatmadı işte. Bizimle yarışacak güçleri yok." dedi.



 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sonunda kendi güreş şirketi Black Widow Wrestling'i açan McMahon, sponsorlardan ve girişimcilerden parayı aldıktan sonra kayıplara karıştı. Ortada hala ne bir şov var, ne bir fragman.
images
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: