HABERLER #2 : Hammerstein Ballroom'da Kaos!
-Her ne kadar XCW'nin açılış şovu büyük ses getirmiş olsa da Twitter'da TT olan tek başlık #lesnarmassacre oldu. Lesnar'ın Ted Dibiase Sr. ve Paul Heyman'a saldırısının üzerine arka alanda bir kaos yaşandı. Ted Dibiase Sr. ve Paul Heyman'ı en az bir hafta televizyonda görmeyeceğiz ve önümüzdeki şov diğer yatırımcılar tarafından yönetilecek. Ancak, söylentilere göre arka alanda yaşanan kaosun başka bir sebebi var. Yaşanan sakatlığın work olup olmadığı konusunda bir bilgi yok. Muhabirlerimiz XCW yetkililerine bu konuda ulaşmak istediler ama yetkililer bu konu hakkında yorum yapmak istemediler. ECW efsanesi Sabu ise katıldığı bir podcast üzerinden durumun work olup olmadığı konusunda bir bilgi vermeden kısa bir yorum yaptı.
"Hiç de beklenmedik bir olay değil a*ına goyayım. Burada kan var, GORE var. Burası ana akım kanallarda izlediğiniz güreş şovlarına benzemez. Rahatsız olan gidip Jim Ross'un çevresindekilere rica ederek televizyona koyduğu 'güreş' şovunu izlesin." Yine de XCW'den gelecekte ne beklememiz gerektiği konusunda birkaç bilgi edinebildik. Şirket, her hafta yeni bir kemer ve yeni bir şampiyon belirlemeyi düşünüyor ama Heyman'ın yokluğunda bu planlar rafa kalkmış olabilir.
-UCW demişken, Dustin Rhodes uzun süredir bir güreş şovu için bu kadar heyecanlanmadığını dile getirdi.
"Uzun süre sonra ilk kez bir bir güreş şovundaymış gibi hissediyorum. Ekibimiz çok iyi. Soyunma odası mükemmel...neredeyse mükemmel. Soyunma odasında yola getirilmesi gereken bir isim var ama ismini vermek istemiyorum. Yine de beni bu maceraya dahil ettiği için Jim Ross'a teşekkür etmek istiyorum."
-Unlimited Crown Wrestling cephesinden sadece iyi haberler var. Soyunma odasında çok güzel bir uyum, dostluk yakalayan Danielson, Omega ve Jay White, şov çıkışı Philadelphia gecelerine akarken görüntülendi. İçmekten ağzı yüzü kaymış Omega,
"Ortam fena a*ına koyayım! Burada bize karışacak adam da yok gibi. Burada iyi at koştururuz biz!" Yorumunu yaptı.
-Ana akım seyirci tarafından zevkle izlenen BWF, aynı şovunun ismi gibi oldukça tartışmalı bir ilk bölüm geçirdi. Bu tartışma reytinglerden, sosyal medya etkileşimlerinden bağımsızdı. CM Punk'ın şovdan keyifsiz bir şekilde ayrıldığı görüntülendi. Sosyal medya bu durumun, CM Punk'ın politik olarak kendisine oldukça karşıt bir görüşü benimseyen Donald Trump ile aynı ringi paylaşmasından, Trump'a şovda yer verilmesinden dolayı yaşandığını iddia etti. Punk ise Instagram hesabından şovdan görüntüler paylaşarak oldukça iyi vakit geçirdiğinin altını çizen mesajlar yayınladı. Vince Russo da ilk bölüm hakkında yorumunu yaptı.
"Ortaya çok güzel bir iş koyduk. Koymaya da devam edeceğiz, bro! Ekibimiz çok kuvvetli. Zaten güreşin de anasını bellemişlerdi son yıllarda. Kimse oturup ringde dövüşen iki terli adamı görmek istemiyor! Bize hikaye lazım hikaye! Diğer şirketleri bu noktada geçeceğimizi düşünüyorum. Aklımda manyak fikirler var!"