BAB EVRENİ Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
David Otunga şeytanın avukatı konumunda. Açılıştaki promo performansını ise beğendim. Punk'ın işi The Corre karşısında zor. Batista'nın ise arabayla girişine bam güm gittim sırf komiklik olsun diye konulduğuna eminim. Lio Rush için iyi planların olabilir belki ama Usos partnerini daha can alıcı birisi olsun isterdim bir de trio maçını TND kazansa bir tık daha iyi olabilirdi. AoP, TND ve Usos çok güçlü bir divizyon var. Giulia bir zahmet Dakota'yı yensin yauv. Ama kadın divizyonu çok iyi. Bellalar biraz işi Kardishian Show'a çeviriyor. Diğerleri ise pırıl pırıl. Cartell tayfa Ryback ayısını avlamış çok güzel. Sandow'un hedefinde kim olacak merak ettik bakalım. Aldis'i kullanma şeklini beğeniyorum ve bu adamın kalitesini daha ilk bakışta anlamana ayrı sevindim. Gerçekten Aldis çok klas birisi. JJ Reis'in şu Santino MALella'sından çok daha komik olması. Hatta şunu diyeyim şu stand-up yapan iki abla bile şu lavuktan daha komik ya. Santino kekosu Basel Kanır gibi itici birisi ve segmentte de Basel Kanır havası vermiş. Joe, Batista'nın anasını ağlatmış. Ben Joe'nun grubunda olsam Batista'ya bunu yapan bana ne yapmaz der ve çekilirdim aga. David Otunga'nın AJ Lee'ye Ecem Taşer muamelesi çekmesi... Kanka ciddi mevzuya çok da hatun draması ekleme yauv. Ee Punk bu The Corre'un leşini çıkartmış, masaya vurmuş resmen. Hatun draması gelmesin diyecektim ki olaylara AJ Lee müdahil olmuş. Bence hiçbir şekilde karışmamalıydı ama tabii bakalım ne çıkacak. Bischoff ise sanırım en büyük yıldızının ringde 4 azman tarafından katledilmesine göz yummak istemedi.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
David Otunga milletvekili gimmick tarzı bir şey geliyor. Trump'ta iyi hoş seçime oynuyor ama Punk'ı karşısına almak olmadı, Chicago'dan %2 oy falan çıkacak Trump'a. Cem Saygı'yı kovan Muharrem İnce'nin Zonguldak oyu tarzı bir şey geliyor. David Otunga ne icat edin baba yaaaaa? Açıklamayı yaparken The Corre'a karşı maç yapacağını hissettim ama belki Punk'ın takımında sürpriz birileri olur diyordum. 1v3 ise çok beklenmedik oldu. Punk alırsa The Corre'un zaten bütün havası ve hypeı gidecek. Tam tersi olursa da Punk'a yine sopa çekecekler, bir bildiğin vardır diyip kendimizi şova bırakıyoruz. SDAGKİLDJSFKİGJSADİFKLJASDİKGLJSDAKKİİJ Foto evi yıktı abi yaaaaaaaaaaaaaaa. Eski pg.com'da profilde gözüken kare avatar buydu bende ama bulamıyorum fotoğrafın kare halini artık. Lio Rush'ın alaka seviyesini çözemeden maç başladı hacı yaaa, benim tarafım New Day'di fakat yapacak bir şey yok. Lio Rush'ın tuşlandığı bir New Day galibiyeti... Hiç ciddiye alınacak bir takım değil maalesef. Giulia gibi birini Amerika'da nasıl işleyeceksin merakla bekliyorum. Tay Conti 4. duvarı yemiş, sen bu kadını Dakota vasıfsızına yem ettiysen Giulia buna squash atar. Bari bir şeyler göstersin şovlarda, veya bana ver. Ryback'i maalesef yeme işi var bu şirkette, melez lavukları handikap maçında bile paket ederdi normalde baba. Bu arada bu tabloya bir Elektra Lopez de yakışırdı. Ryback'in ilk 3 PPV'nin birinde paket edeceği lavuk bookingine benzettim, Damien Sandow'un maalesef bu şirkette şansı yok gibime geliyor. Bu ne kuyruk acısıdır kardeşim? Nick Aldis nasıl Rus babayı yiyor, tamam ya David Hart Smith'i geri döndürür jobber yaparız. Biz herifi iyi kullanıyoruz diye sen de delirdin herhalde. Suzuki'yi yenen Ilja babanın bu hypela balonu patlatması gerekirdi. BU SEGMENT NE ABİ YAAAAAA? ASDİGHJASJFKİLJSGİLJSAFİASJGSAİ Nikki kısmı çok iyi olmuş, Santino'nun güldürme çabası da aynı şekilde. Jason Jordan'da kelepir iş. Batista'ya yaptığını Kazuchika Okada babaya yapamadı, biz senden razıyız yaaaa. Bu arada sende güreşi bırakmış ayıları toplayıp hepsini çatır çutur ham yapıyorsun, dikkatimi çekmedi değil. Batista ile Ryback'i yeme işi var. AJ Lee komedi abi yaaaa. 1 oy TİP'e 1 oy Kemal'e tarzı takılıyor. Otunga karıyı kudurtmuş, razıyız. Kaybederse bu olur dediğimiz senaryolarımızın ikisi de tuttu mesela, hem Punk'a sopa çektiler, hem Corre'un korku salma olayı bitti sayılır. Güzel şov olmuş, eline sağlık.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
@SeanRossSapp: BWF geçtiğimiz akşam bir Live Event şovu gerçekleştirdi ve bu şovda bazı Climax maçları da yapıldı. Şovda gerçekleşen maçlar ve sonuçları:

bwf women’s championship climax; group a
tay conti [0] def. giulia [2]

singles match

samoa joe def. jason jordan
Jordan’ın maçtan sonra ağlayarak “BABAM NEREDE ULAAAAN” diye haykırdığı bildiriliyor.

bwf women’s championship climax; group b

toni storm [0] def. kairi sane [0]

tag team match

authors of pain def. the butcher & the blade

bwf women’s championship climax; group a

charlotte flair [2] def. dakota kai [2]

bwf championship climax; group a

minoru suzuki [0] def. nick aldis [4]
Hayran çekimleri aracılığıyla paylaşılan kesitler, izleyici tarafından hayli olumlu yorumlanmakla beraber böyle keyifli bir maçın neden Controversy yerine Live Event’te yapıldığına dair olumlu anlamda hayıflananlar olduğu bildirilmiş.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
IMG_1505.jpg


bombshell wrestling federation presents...
controversy #2


detroit, michigan // wayne state fieldhouse
december 29th, friday


***

301505671_173721691896156_3600667241272350299_n.jpg


Lüks bir malikanenin önünde bir minibüsü çekiyor kameralar, içinde hareket emri bekleyen bir şoför olduğunu görebiliyoruz.

???: Devam et, Wayne State Fieldhouse'a.

Araç bir süre hareket ediyor ve yolun ortalarına doğru aracın içindeki isimleri görüyoruz.

55d4734ba80c71a69b7c6bd05bfdab2ff4-trump-limo.jpg
stream


Aracın içindeki isimler Donald Trump ve David Otunga! Minibüsün arka bölümündeki geniş bir alanda sohbet ediyorlar.

David Otunga: Her şeyi aheste aheste yapacağız Bay Trump, henüz yolun başındayız ve bu işin anahtarı sabır. 2017'de Birleşik Devletler'in başına geçtiğiniz süreci bir düşünün... Orada da sabredip istediğinizi aldınız, bu sefer de alacaksınız. Hem yeniden Birleşik Devletler'in lideri olmak konusunda, hem de kafamızdaki diğer planların işleyişi hususunda.

Donald Trump: Her şeyin kusursuz işlemesi gerekiyor David. Çünkü planladığımız her şey birbiriyle birinci dereceden ilintili. Jenga oynuyor gibi düşün, bir parça yerinden oynarsa tüm her şey mahvolur ve s**tiğimin projeleri büsbütün rafa kalkmak zorunda kalır. Ve daha da kötüsü... Neyse, dile bile getirmek istemiyorum.

David Otunga: Bay Trump, siz pozitifliği ve ileriye dönüklüğüyle bilinen bir karaktersiniz. Bu karakterinizden bir şey kaybetmediğinize eminim, kaygı ve endişe arasındaki ince çizgiyi tutturamazsak başarı oranımız oldukça düşer. Her şey kontrolümüz altında ve günün sonunda planladığımız her şeyin bir bir gerçekleştiğini göreceğiz. Sadece işleyişe sadık kalmamız gerekiyor.

Donald Trump: Haklı olabilirsin David... Neyse salla, biz şu anla ilgilenelim. CM Punk'ı ne yapacağız? Dilini s**tiğim çıkıntı p*çi beni fazlasıyla ifrit ediyor.

David Otunga: Orasını hiç düşünmeyin bile Bay Trump, o güzellik bende. Bu akşam için şahane planlarım var, fazlasıyla eğleneceğiz.

İki isim pis pis kahkaha atıyor ve bu kahkahalar eşliğinde aracın yoldan çekimi ile beraber kameralar kapanıyor. Arenaya doğru geçiyoruz.

***



Entrance.gif


Şovu açan isim CM Punk oluyor! Sanki geçen hafta yaşananlar hiç yaşanmamış gibi, o bilindik soğukkanlılığıyla, hiç istifini bozmadan klasik girişini yapıyor ve ringe geldikten sonra bir mikrofon alıp söze geçiyor. Mikrofonu aldığında ise o bozmadığı istifinden eser yok. Geçen hafta yaşananların başlı başına bir rezillik olduğundan bahsediyor. BWF'in kurdelesini kesen bu şovun başlangıcı da bitişi de şaibelere gebe olmuş. Bischoff, Russo, Trump, hangisi olursa olsun şu an birisinin gelip bir açıklama yapmasını istiyor Punk ve mikrofonu ağzından indirip bekliyor, Punk ringin etrafında volta atarken seyircilerin arasında bir hareketlilik görüyoruz.

TheCorrepicture_original.jpg


The Corre burada! Geçen haftanın main eventine damgasını vuran ekibi görüyoruz seyircilerin arasında. Yeni liderleri Otunga haricinde tam takım buradalar, Punk onları görünce pis pis gülümsüyor ve mikrofonu yere bırakıp gelmelerini bekliyor. Üçlü, ringin etrafını sarmış durumda şu an. Tansiyon hat safhada! CM Punk tezahüratları, arenayı hakimiyeti altına almış durumda. Fakat girişteki hareketlilik fark edilince bu tezahüratlar yerini yuhalamaya bırakıyor.

image.png


Çünkü girişteki isim David Otunga, tabiri caizse geçen hafta dananın kuyruğunu koparan isim! Otunga bu yuhalamaları duyunca tiye alıcı bir tebessüm atıyor. The Corre da Otunga'yı görünce duraksıyor ve herkesin dikkati şu an girişte. Punk'ın bir açıklama beklediğini doğal bulduğundan bahsediyor Otunga. Arka alanda kendisinin konuşmasını dinlerken yönetim kurulu olarak aralarında kısa bir toplantı yaptıktan sonra Otunga'nın bu işi çözmesi konusunda ortak bir karara varmışlar. BWF'in avukatı olarak da bu görevinin sabit olduğundan bahsediyor Otunga. CM Punk'ın geçen haftanın sonunda yaşadıklarını bir talihsizlik olarak nitelendiriyor, fakat bu yaşadığı şey onun geçen hafta yaptığı diğer şeyleri gölgeleyemezmiş. Şirketin paydaşlarından olan Bay Trump'a yönelik söylemleri şirket tüzüğünde güreşçilere atfedilen yükümlülüklere aykırılık teşkil ediyormuş ve Punk'ın bu söylemlerine yönelik BWF'in her türlü yaptırıma başvurma yolu açıkmış. Normal şartlarda yönetim kurulunun verdiği karar, CM Punk'ın Climax turnuvasından çıkarılmasına yönelikmiş. Fakat Otunga her şeye rağmen eski dostuna karşı bu denli fevri olamayacakmış, ama kararın değişimine de doğrudan tesir etmesi onun hukukçu kimliğini zedelermiş. O yüzden Punk'ın bu noktadaki kaderini kendi ellerine bırakıyormuş Otunga. Bu gecenin ana olayında Punk bir sınav verecekmiş ve bu sınavdan geçebilirse Climax turnuvasındaki yerini koruyacakmış; aksi halde Punk turnuvadan diskalifiye olacak ve onun yerine Otunga'nın kendisi Punk'ın bıraktığı yerden turnuvaya devam edecekmiş. Punk'ın bu gece tabi tutulacağı sınav ise; The Corre ekibine karşı 3v1 handikap maçıymış! Punk'ın turnuvadaki yerini koruyabilmesi, bu maçı kazanmasından geçiyormuş. Otunga, Punk'a başarılar diliyor tiye alıcı bir şekilde. Punk bu söylenenlere karşı tepkisiz, The Corre ise pis pis gülümseyerek karşılıyor bu olayı. Otunga, Corre'u ringin etrafından çekiyor ve The Corre üçlüsü Punk ile bakışa bakışa ringi terk ediyor. Punk ise sadece onları izliyor...

***

704cb4af044c55bf8550aff91da8177f.jpg


Arena otoparkına üstü açık, lüks bir spor araba yanaştığını görüyoruz. Arabanın içindeki isim Batista! Muazzam ve jet gibi bir sıfır park ile aracı park ediyor. Seyirci kendisini görünce mutlu olduğunu belli edercesine yoğun tepkiler veriyor. Batista bu gece BWF'teki ilk maçına Samoa Joe karşısında çıkacak!

***

trios match
lio rush & the usos def. new day

İki ekip de yerini aldıktan sonra The Usos'un partnerini bekliyoruz... Bu isim Lio Rush oluyor, The Usos ile uyumlu giyinerek gelmiş bu gece Lio Rush. Usolarla keyifli birkaç saniyelik selamlaşma sekansının ardından maça geçiyoruz. Şahane bir açılış maçı oluyor, ringdeki 6 isim de dinamizmini büyük oranda ortaya koyunca ortaya bol sekanslı ve keyifli bir maç çıkmış oluyor. Usolar ile Lio Rush'ın uyumu da göz dolduruyor. Maçın son bölümünde Big E ile Kofi, Lio'ya ortak finisherlarını uyglamaya çalışırken Usolar ringe dalıp Big E ve Kofi'ye Double Superkick vuruyor! O esnada Woods geliyor ve Rush'tan da ona Spinning Tornado DDT, Usolardan da Double Superkick! Lio köşeye çıkıp Usoların omzuna biniyor ve Usoların tepesinden doğru Frog Splash ile atlıyor Woods'a! Tuşa gidiyor ardından ve maçı takımına kazandırıyor! Lio Rush ile The Usos bu keyifli maçın galibi olmayı başarıyorlar ve galibiyeti kutluyorlar, ringin dışında ise New Day kahrolmuş durumda.

intro-1689464568.jpg
wwe-money-in-the-bank-usos-roman-reigns-bloodline.jpg


***

Authors of Pain ekibinin arka alan promosu geliyor ekranlara. Tabii söz Paul Ellering'de. Profesyonel güreş, dominant oluşumlara bugünlerde aç durumdaymış. Bu sektörün gücünü aldığı yer dominant isimler ve oluşumlarmış. Bu durumun kırmızı alarma dönüşmemesi için bünyesinin bazı refleksler göstermesi gerekiyormuş ve profesyonel güreş sektörünün bu konudaki 1 numaralı refleksi artık devreye girmiş. Authors of Pain, BWF'daymış ve bu sektörün dominant adamlara olan açlığı kadar AoP de adam kıymaya açmış. Haftaya BWF'te olacaklarını söylüyor son olarak. Ellering konuşurken Akam ve Rezar'ın gaddar bakışları da göze çarpıyor. Bu promonun ardından ringe dönüyoruz.

***

bwf women's championship climax; group b
giulia [0] def. dakota kai [2]

Giulia, ABD sahnesindeki ilk maçında sergilediği performansıyla ilgi çekmeyi başarıyor. Dakota ile güzel bir uyum yakalıyorlar maç boyunca. Keyifli geçse dahi aksiyon bakımından aşırı ileri gitmeyen maçta Giulia, Dakota'ya vurduğu Glorious Northern Lights Bomb'ın ardından tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor ve ilk maçında ilk galibiyetiyle hanesine 2 puanı yazdırıyor.

F-RA1jMW8AAVHix.jpg


***

Giulia zaferini kutlarken kameralar arka alandaki TV'ye çeviriliyor ve zoom düştükçe maçı TV'den takip eden Tay Conti'yi görüyoruz. Tay Conti'nin yanına McKenzie Mitchell geliyor bu sırada. Mitchell, önümüzdeki hafta rakibi olacak olan Giulia'nın performansı hakkında bir soru yöneltiyor Conti'ye. Conti, Giulia'nın hiç de hafife alınmayacak bir isim olduğunu görebildiğini; fakat kendisinin de asla kolay bir lokma olmadığını söylemiş. Dakota'ya karşı aldığı yenilgiyi bu sonuçla da beraber telafi edebilme fırsatı varmış ve gelecek hafta bu fırsatı değerlendirebilmek için elinden geleni yapacakmış. AEW ve WWE'de ulaşamadığı zirveye BWF'te ulaşacakmış Tay Conti. Bu röportajın ardından ringe dönüyoruz.

maxresdefault.jpg


***

bwf championship climax; group b
santos escobar (w/ mendoza & wilde) [0] def. ryback [0]

Geçen hafta arka alanda hafif yükselen tansiyonun da etkisiyle maç sert başlıyor ve belirli bir sertlik dozajından aşağı düşmeden devam ediyor. Ryback'in eski performanslarıyla beraber hantallığını da hesaba katınca kendisinden beklenen ring içi performansının çok çok üstüne çıktığını ve kendisini geliştirebildiğini görüyoruz. Son kısımda Ryback, Escobar'ı Shell Shocked için omzuna aldığı sırada Mendoza aprona doğru zıplayınca Escobar'ı bırakıp Mendoza'ya Clothesline'ı koyuyor Ryback! Wilde üzerine atlıyor bu sırada ama Ryback onu kucağında yakalayıp Military Press Drop ile dışarıda henüz ayaklanan Mendoza'nın üzerine fırlatıyor! Bu esnada Escobar kendine geliyor ringde ve Ryback'i kendine çeviriyor ama Ryback'ten refleksif bir Headbutt geliyor. Escobar bu sert darbenin etkisiyle iplerden yaylanarak geliyor ve ondan da Ryback'e ani bir Discus Forearm! Ardından Jumping Knee Strike vuruyor ve sonrasında Phantom Driver! Escobar, Ryback'i gafil avlıyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor! Escobar hakem elini kaldırdıktan sonra ringden iniyor ve ekibini de yanına alıp girişte galibiyeti kutluyor, Ryback ise ringde kendine gelmeye çalışırken asabi gözlerle onları izliyor.

legado-del-fantasma-nxt-24-de-agosto-2021.jpg
Ryback14_crop_north.jpg


***

mqdefault.jpg


Geçen haftaki vibea yakın bir Damien Sandow vignettei daha izliyoruz. Sandow kitlelerin yitip gitmesine dair zaman çemberinin daraldığından bahsediyor. Bu duruma acilen birilerinin müdahale etmesi ve kitleleri düştükleri bu cehalet bataklığından kurtarması gerekiyormuş. Rüyasında milyonlarca çift gözün kendisine baktığını görüyormuş Sandow. Kendisine atfedilen görev, rüyalarında ona hatırlatılıyormuş ve her gece bu rüyadan kalktıkça yapması gerekenleri, planını oluşturmak için uyku dahi uyumadan çalışmalar ve okumalar yapıyormuş. Milyonlarca cahilin, tembelin yükünü kendi omuzlarında hissedercesine okuyormuş Sandow. Ama çizdiği rotayı tamamlamak üzereymiş, bir tek ilk kurbanını belirlemek kalmış hatta. Cehaletin omurgasını, kolonunu oluşturan yapıyı tespit etmek üzereymiş ve bu yapıyı BWF'ten lağvedecekmiş Sandow. Bu promo, geçen haftakine göre biraz daha agresif bir temada geçse de Sandow ortalama volumedeki diksiyonundan hiçbir şekilde sapmadan konuşmasını sonlandırıyor.


***

bwf championship climax; group a
nick aldis [2] def. ilja dragunov [2]

Gecenin iyi maçlarından birini daha izliyoruz. Dragunov bu maçta da güzel bir mücadele gösterse dahi Aldis'in oturaklı güreşine karşı boyun eğemiyor. Spine Shaker'ın ardından tuşa giden Aldis, turnuvada 2/2 ile devam ederken Dragunov ikinci maçında ilk yenilgiyle tanışmış oluyor.

aHR0cHM6Ly9zMy5zdXBlcmx1Y2hhcy5jb20vMjAyMy8wNy9OaWNrLUFsZGlzLWVuLUlNUEFDVC1lbi0yMDIzLmpwZw


***

x1080
wwe-twins.jpg


Arka alanda kameralarımız. Santino Marella, Bella Twins ile sohbet halinde. Bayağı makara kukara çeviriyorlar, Santino ufak tefek şebelekliklerle hatunları güldürmek için resmen kılı kırk yarıyor. Üçlü arasındaki muhabbet devam ederken bir yerden ağlama sesi duyuluyor. Üçü de sesi duyunca bu sese kulak kesiliyorlar, kim acaba falan diye kısa bir kritik dönüyor. Sonrasında Nikki "Üffff, ağlayan erkoyu sadece annesi sever" diyor ve ardından Santino'ya "tatlım biz gidiyoruz biliyorsun bir projemiz var bununla alakalı yapmamız gerekenler var" diyor. Santino onlarla sarıldıktan sonra Bellalar alanı terk ediyor. Santino'nun kafası ise ağlama sesinde hala ve bu ağlama sesi de durmuş değil. Santino sese doğru yaklaşıyor ve en sonunda sesin kimden geldiğini buluyor. Yere doğru eğiliyor Santino ve sorunun ne olduğunu soruyor ağlayan kişiye. Kamera yavaş yavaş ağlayan kişiye doğru dönüyor ve...

jason-jordan-wiki-2.jpg


"BABAMI KAYBETTİM."

***

bwf championship climax; group b
samoa joe [0] def. batista [0] by the referee decision

Gecenin merakla beklenen maçlarından birisi ve bu beklenti iki isim tarafından da fazlasıyla karşılanıyor. İki ismin de birbirlerine diş geçirebilmek için özellikle maçın başındaki dalaşları seyirciyi hayli heyecanlandırıp maçın içine dahil etmeyi biliyor. Maçın son bölümünde Batista, son darbeyi vurmak için Batista Bomb deniyor Joe'ya ama Joe ağırlığının da avantajıyla 1-2 yumruk vurup sıyrılıyor bu hareketten ve Coquina Clutch! Derken Batista, Joe'nun kolunu hızlıca çözüp kendine çeviriyor ve karnına tekmeyi koyuyor. Batista Bomb pozisyonuna aldığı sırada Joe'dan Back Body Drop! Batista kendini köşeye atıyor ve STJoe geliyor! Hemen ardından kaldırıyor Batista'yı ve Muscle Buster! Bir de ardından Coquina Clutch bağlıyor! Batista bu ani gelen taarruza karşı bir reaksiyon gösteremiyor ve neye uğradığını şaşırmış durumda kilitte buluyor kendini! Biraz direnmeye çalışsa da bir süre sonra kendisini bıraktığını görüyoruz ve hakem zili çaldırıyor! Joe maçın son bölümünde yaptığı inanılmaz işlerle turnuvanın henüz başında oldukça değerli ve iddialı bir galibiyet alıyor.

joe.0.jpg


***

Arka alanda AJ Lee'yi görüyoruz. Oldukça kaygılı bir durumda, görünen o ki Punk'ın birazdan çıkacağı zorlu maça dair endişeli ve kuşkulu. AJ Lee dalıp gitmişken yanına birisinin geldiğini görüyoruz.

maxresdefault.jpg


David Otunga! Tabii arenada yuhalamalar yükseliyor Otunga'ya yönelik. Otunga, AJ Lee'ye doğru yönelip kocanı mı düşünüyorsun diye soruyor. AJ Lee ters bir şekilde onu ilgilendirmediğini söylüyor. Otunga pek oralı olmadan konuşmaya devam ediyor ve kocası için endişelenmemesi gerektiğini, oraya her zamanki gibi işini yapmaya gittiğini söylüyor. AJ Lee daha da asabileşerek git başımdan yapıyor Otunga'ya. Otunga bir an duraksayıp bir farkındalığa eriştiğini, AJ Lee'nin asıl kaygısının bu gece yatakta mutlu bir sonla buluşamayacak olmanın endişesi olduğunu söylüyor. AJ Lee bunu duyunca daha da sinirleniyor ve Otunga'ya tokadı basıyor! "Mastürbasyoncu p*ç seni" diye bağırıp terk ediyor orayı AJ Lee sinirli bir şekilde. Otunga ise istediğini almış bir şekilde p*ç gülüşü atıyor sadece. Biz de gecenin ana olayı için ringe dönüyoruz.

***

if cm punk loses; he'll be disqualify from bwfc climax tournament
1v3 handicap match

cm punk def. the corre

Punk için gerçekten kariyerinin en zor maçlarından birisi oluyor. The Corre ekibi muhtemelen aldıkları talimatlar doğrultusunda her türlü pisliği deniyorlar Punk'ı bertaraf edebilmek için. Ama Punk inanılmaz bir direniş gösteriyor, zaman zaman üstünlük kurduğu bölümlerde de Corre'u yıpratabilmeyi başarıyor Punk. Maçın son bölümünde Justin Gabriel, 450 Splash için köşeye çıkıyor ve hareketi yapıyor! Ama Punk dizleriyle bu hareketi önlüyor ve dizinde asılı kalan Gabriel'ı son bir güçle Slater'ın üzerine fırlatıyor! Bu sırada Ezekiel, Punk'ı kaldırıyor ama Punk'tan çok ani bir GTS! Şimdi Gabriel'ı alıyor omzuna ve bir GTS de ona! Slater köşeye çıkıp Punk'a doğru atlıyor ama Punk'tan havada Roundhouse Kick! Slater'ı kaldırıyor ve bir GTS de ona geliyor şimdi! Üç ismi üst üste koyuyor Punk ve köşeye çıkıyor! Diving Elbow Drop! Punk, legal konumdaki Slater üzerinden tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor! Punk çok zorlandığı bu maçtan galip gelmeyi başararak Climax'teki yerini koruyor!

cm-punk-aew.jpg


Punk galibiyetini daha birkaç saniye bile kutlayamadan arkadan gelen bir darbe ile kendini yerde buluyor.

otunga_crop_north.jpg


David Otunga! Elindeki beyzbol sopası ile CM Punk'ın ense köküne yapıştırıp onu yere indiriyor! Üstündeki gömlek kazak ne varsa yırtarak çıkarıyor Otunga ve Punk'ı üzerine fırlatıyor kıyafet parçalarını! Otunga yerdeki Punk'ı yumruklamaya başlıyor sert bir şekilde. Bir süre sonra kendine gelmeye başlayan Corre üyeleri de yavaş yavaş olaya dahil oluyor. Punk oldukça çaresiz bir durumda.

aj_embarrassed.0.jpg


Girişte AJ Lee'yi görüyoruz. Ringe doğru gidiyor hızlıca ve Otunga'ya bunu kesmesi gerektiğini söylüyor. Fakat AJ Lee çok geçmeden güvenlikler tarafından ringden götürülüyor. AJ Lee çığırmasıyla ortalığı ayağa kaldırırken Otunga, yerdeki Punk'ı AJ Lee'ye doğru göstererek kahkaha atıyor sadece. Güvenlikler AJ Lee'yi girişte tutmuş durumda. Slater bir sandalye alıyor şimdi ve bu sandalyeyi Punk'ın boynuna sıkıştırıyor! Ardından Punk'ı sürükleyip aprona kadar götürüyorlar. Tüm vücudu ringin dışında Punk'ın, bir tek kafası aprona yaslanmış durumda. Otunga eline sopayı yeniden alıp ringden iniyor ve Punk'ın bulunduğu aprona doğru gidiyor. Girişteki AJ Lee'ye bakıyor, AJ Lee bağıra çağıra oraya doğru gitmeye çalışsa da güvenlikler ona izin vermiyor. Otunga elindeki sopayla geriniyor şimdi. OTUNGA SOPAYLA PUNK'IN BOYNUNA BAĞLI SANDALYEYE DOĞRU VURUYOR!

Eric_Bischoff_TNA2.png


HAYIR SOPAYI BİRİSİ TUTTU. BU ERIC BISCHOFF! BISCHOFF RESMEN BİR FACİAYI ÖNLÜYOR! Otunga şaşırmış bir vaziyette arkasını dönüp baktığında Bischoff'u görüyor ve neler oluyor dercesine bakıyor. Bischoff "bu kadar yeter" diyor Otunga'ya. Otunga, Bischoff'a benim işime karışamazsın diyor. Sözlü bir şekilde atışıyor ikili kendi arasında, Bischoff son uyarısının olduğunu söylüyor en sonunda Otunga'ya. Otunga bir süre bakıyor ve ardından Corre'a talimat verdikten sonra dördü birden terk ediyor ringi. Fakat Otunga oldukça hışımlı bir şekilde dönüyor arka alana. Bischoff hemen Punk'ın yanına gidiyor ve yetkililere haber veriyor. Bu sırada AJ Lee geliyor oraya doğru. Ardından birkaç sedye görevlisi hızlıca oraya geliyor ve sedyeyi hazırladıktan sonra Punk'a bir de boyunluk takarak onu sedyeye alıyorlar. Şov bu görüntülerle sona eriyor.

cmpunk.0.jpg
Aj-Lee-600x338.jpg




Trump'ın kullanışı çok iyi. Punk, Corre feudu cidden ilgi çekici. CM Punk aşırı verimli kullanılıyor. Adam Corre'u ve Otunga'yı bile yükseltti. Şirketi taşıyor resmen. Santino Bella Twins olayı patlattı. Lio Rushla Usoların uyumu garip bir şekilde iyi. Climax turnuvası güzel konsept olsa bile bu BAB'ın asıl vaat ettiklerini göstermesini biraz engelliyor gibi bence. Maçlar kaliteli maçlar. Joe vs Batista çok sağlam maç olmuş ama haftalık şovlarda Climax maçları yapmak biraz karman çorman bi duruma sokmuş sanki işi. BFG series gibi bir şeyde değil çünkü BFG series uzun süren bi turnuva oluyordu. Haftalık şovlar dışında darklarda da devam etmiyordu. Climax turnuvası bittikten sonra bu şirket çok daha üst bir noktaya gelecektir. Eline sağlık dosto.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,144
PG Nakit
730
Exclusive ürküttü valla, Otunga'nın bu geceki planını merak ettik. Eğer BAB bitmezse, bu ikilinin sonunun nereye varacağını merak ediyorum. Otunga i***liğini yapmış ama bence Punk bir şekilde kazanıp, devam edecektir Climax'te. Bu kadar erken kopartılır mı Punk, emin olamadım o yüzden kazanacağını düşünüyorum. AFDSĞJOĞASDFJĞASDFĞJSADOFĞJSADF. Foto fena boşluğa getirdi ama Joe baba çakar gibi duruyor şimdilik. Maçın sonucu biraz da olsa şaşırttı, New Day'in kazanmasını bekliyordum aslında. Rush buraya öylesine mi konuldu yoksa yolları bu ekiplerle sık sık kesişecek mi merak ediyorum doğrusu, beklemedeyiz. Yahu bu kadınlar kim kardeşim yedin zaten Charlotte'u. AAH AHHH RYBACK AĞABEY... Sonucunun bu olacağını önceki haftadan da biliyorduk ama bir umut işte... Escobar'ın ilerleyişini de bekliyorum merakla. Sandow ağabeyin dediği ekibin sonu hep Corre'a çıkıyor lan Allah Allah yoksa bu gece CM Punk'a bu adam yardım etmesin diyoruz. Aldis baba. Güzel galibiyet almış, destekçisiyiz. YA KANKA YİNE BU ADAM YİNE BABA SENARYOSU KRİZE SOKARSIN AMA YAAAAA. Joe baba da beklediğimiz gibi yenmiş ama yenmemiş adeta rezil etmiş Batista babayı. Büyük geliyor baba belli, beklemedeyiz. Maçı Punk'ın kazanacağını bekliyordum, temiz kazanamaz belki diyordum ama temiz de kazanmış. Otunga iyice dengesini kaybetmiş, Bischoff baba faciadan korumuş. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum da, yönetimde karışacak gibi bu feuda artık, ayrılıklar bekliyoruz kısa zamanda. Eline sağlık dosto, yine dolu dolu bir şov olmuş.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
IMG_1505.jpg


bombshell wrestling federation presents...
controversy #3


detroit, michigan // jimmy john's field
january 5th, friday


***

latest.png


Kameralarımız lüks bir ofisin içinde, bu ofis David Otunga'nın avukatlık bürosundan başka bir yer değil. Kendisinin çalışma odasında bunalmış bir şekilde, önünde bir sürü kağıt yığılı olduğunu ve bu kağıtların dönünde elini başının üzerine koyup düşündüğünü görüyoruz. Bir yandan da elindeki viskisini yudumluyor Otunga. Ofisteki loş ışıklandırmalar oldukça dikkat çekiyor. Kameralar bir süre sonra Otunga'ya odaklanıyor.

David Otunga: Baş ağrısından duramıyorum s**eyim. Neden? Çünkü sürekli düşünüyorum, hastalıklı bir şekilde... Bu şirketin hukuki ve idari birçok merciinde görevlendirilmek için davet edildiğimde bunu hiç düşünmeden kabul ettim. Bu işin zor olacağını biliyordum, sırtımda yükle yaşamayı seviyorum zaten böyle bir tarzım var. Ama benim idare ettiğim bir yerde y**şaklar el üstünde tutuluyorsa ve benim inisiyatiflerim bir kenara atılıyorsa... İşte bu beni çığırından büsbütün çıkan bir adama dönüştürür! Burnunun önündeki tehlikeyi dahi s**tir eden ve verdiği kararlarda karşı tarafın ya da etrafımdakilerin alacağı etkiyi bir saniye bile düşünmeden hareket eden birisi olurum. Bunu ben mi istedim? Hiç sanmıyorum. Bu şirkete ilişkin koyulan kurallar varsa, tüm bunlara s**e s**e uyması gereken adamlara iş ahlakını gerekirse işkenceyle öğretirim. CM Punk'ın geçen hafta başına gelenler de tamamen bundan ibaretti.

Otunga viskisinden ağır bir yudum daha çekiyor ve bardağı bitiriyor.


David Otunga: Burada bana neden ihtiyacınız var, bunu en iyi siz biliyorsunuz. Ben şu anki görevimin başına niye getirildim, bunun kararını veren de sizsiniz. Ama bu doğrultuda hareket eden Bay Trump'tan başka hiç kimse yok. Madem öyle, ben de nabza göre şerbet veririm. BWF'in omurgasını oturtan kurallara uymayan, idarenin en ufak hamlesinde; hatta en ufak beyanında mukavemet çıkaran ve afkurup duran adam cezasını almalıdır. Fakat ben cezamı infaz ederken beni kim durduruyor, bu şirketin kurucusu. Çok komik a*** koyayım ya! Şirket daha ilk yılını bırak, ilk ayını bile doldurmadan yozlaşmaya başladı bile. Ama beni bu göreve getirenler, görevimin icabı gereği yapmam gereken hiçbir şeyin önünde duramaz. Bu şirketi yozlaştırma konusunda ağababasının parmağı olsa bile o parmağı kırar ite köpeğe yediririm!

David Otunga: (Kameramana) Kapat. Bay Trump ile yürüttüğümüz projeler üzerinde çalışmam gerekiyor, meşgul etmeyin burayı hadi!

Kameralar bu talimat üzerine kapanıyor ve arenaya dönüyoruz.


***

ac5d0-16277570172771-800.jpg


Arenaya döndüğümüzde bir kontrat masasının hazırlandığını görüyoruz ringde. Neyin nesi olduğu düşünülüyor tabii. Derken bir müzik duyuluyor.



hqdefault.jpg


Şovu Vince Russo ile açıyoruz! Russo karışık reaksiyonlar eşliğinde ringe geliyor. İlk olarak Detroit halkını selamladıktan sonra BWF'in gidişatı hakkında olumlu birkaç cümle kuruyor. Tüm bunlar sizin sayenizde diye sesleniyor seyirciye ve fena da olmayan bir tepki alıyor. Ana kemerler için olan Climax'in tam gaz devam ettiğini, öte yandan da IC kemeri için BWF izleyicisinin meraklı olduğunu görebildiklerini belirtiyor. Bugün burada tüm bu soru işaretlerini dağıtmak için bulunduğunu söylüyor Vince Russo. IC Kemeri için önümüzdeki PPV şovunda 6'lı bir kemer maçı olacağını açıklıyor Vince Russo! Bu kemere ilişkin isimleri de belirlemişler yönetim ekibi olarak. Bu isimler; Ezekiel Jackson, Kofi Kingston, R-Truth ve Climax'ten elenecek olan A ve B grubundan birer kişiymiş! Son isim ise kendini ne zaman ilan etmek isterse o zaman görünecekmiş. Bu son isim işi seyircide biraz gizem yaratsa da Russo hız kesmeden maça ilişkin kontratı imzalamak için açıkladığı 3 belirli ismi ringe davet ediyor.

Screen-Shot-2022-03-01-at-5.54.45-PM.png
SD_12022022CM_25259--fc88c0d75b09a381b0f6c8132e7e86c8.jpg
CP11_Photo_223.jpg


Açıklanan 3 isim de ringe geliyor. Hafif bir gerginlik oluşuyor tabii aura olarak. Üç isme de başarılar diliyor Russo ve imzalarını atmalarını istiyor. İlk olarak Ezekiel, sonrasında Kofi ve son olarak R-Truth imzayı atıyor. Truth kalemi bırakır bırakmaz Kofi'nin suratına tükürüyor! Kofi'nin suratına tükürüyor Truth ve birden üzerine atlıyor onun! Kıvılcım çok garip şekilde patladı! Truth, Kofi'yi köşeye götürdüğü sırada Ezekiel, Truth'u arkasından tutup çekiyor ve fırlatıyor bir tarafa. Sonrasında köşedeki Kofi'ye Body Avalance ile girişiyor! Şimdi onu omuzluyor ama Truth kalkıp Ezekiel'a arkadan vuruyor ve Ezekiel'ı birden kaldırıp Shut Up vuruyor! Hemen ardından Kofi'ye doğru Axe Kick için koşuyor ama Kofi, Truth iplerden gelene kadar ayaklanıyor ve Trouble In Paradise! Truth şok etkisiyle yerde buluyor kendini, Kofi az önceki tükürmenin intikamını da almış oluyor böylece. Kofi bu silsileden üstün çıkmasının üzerine gövde gösterisini yapıyor...

...derken ışıklar kararıyor!


Fl5f8.gif


Kofi Kingston'ın arkasında beliren isim Damien Sandow! Sandow arkasındaki Kofi'ye direkt You're Welcome'u yapıştırıyor! Vince Russo'nun bahsettiği son isim Damien Sandow! BWF sahnesine iddialı ve forslu bir giriş yapıyor Sandow. Kameralar Sandow'un asil pozlarıyla kapanıyor.

***

Bu gecenin ana olayı olarak Kazuchika Okada vs. Santos Escobar duyuruluyor! Ardından Okada ile alakalı promo/vignette tarzı bir video izliyoruz. Videonun içinde Gedo da var tabii, iki ismin de ayrı ayrı konuşmaları ekrana geliyor. Promonun teması genel olarak Japonya'yı baştan başa fetheden bir adamın, sıradaki rotasının burası olması ile ve burada yağdıracağı yağmurun sel gibi herkesi alıp götürecek kadar şiddetli olmasıyla alakalı.

***

bwf championship climax; group b
samoa joe [2] def. ryback [0] by the referee decision

Ryback, Joe'yu maç içinde zorlasa dahi rakibinin içindeki çetin cevizi kıramıyor. Maçın son bölümünde Running Clothesline vuruyor Joe'ya Ryback ve ikincisini de vurmak için bekliyor. Joe kalktıktan sonra Ryback koşuyor ama Joe birden çekilip Coquina Clutch'a alıyor Ryback'i! Ryback köşeye sıkıştırarak ve çırpınarak kilitten kurtulmayı deniyor. 30-35 saniye kadar yere bırakmıyor kendisini, ama Joe bu direnişin sonunda bırakmak değil daha sert sıkıyor kilidi! Ryback en sonunda bitkin düşüyor ve Joe onu yere almayı başarıyor! Ryback'in gözleri çok geçmeden kapanıyor. Hakem, Ryback'in elini kontrol ediyor ve hareket yok! Bitti maç! Okada yenilgisinin ardından adeta şimşek gibi bir yükselişe geçiyor Joe. Çok kısa sürede kendini toparlıyor ve son 2 maçta 4 puan toplamayı başarıyor.

giphy.gif


***

Arka alanda Lio Rush ve The Usos'u beraber takılırken görüyoruz. Biraz sohbet muhabbet çeviriyorlar. Geçen hafta nasıl çaktık makaraları falan dönüyor aralarında. Rush, sonrasında Uso Biladerleri motive etme işlerine girişiyor. Gözümüzü daha da tepeye dikmemiz gerekiyor gibisinden konuşuyor. Yıllar boyu WWE'de tag team divizyonunun içinden geçmişler, şimdi sıra buradaymış. 2017'de onların ayağına bağ olan en büyük rakipleri New Day'e karşı daha güçlü olduklarını da kanıtlamışlar. Artık sıra önlerine bakmaktaymış. Jimmy, bu gece AoP'nin maça çıkacağını ve onları dikkatle izlemeleri gerektiğini söylüyor. Jey de haklısın Uce yapıyor ona. Ardından Survivor Gönüllüler şekli birlikte elleri birleştirip LET'S-GO-UCE yapıyorlar ve segment sona eriyor.

***

bwf championship climax; group b
toni storm [2] def. aj lee [2]

AJ Lee'nin maça pek kendini veremediği anlaşılıyor son süreçte yaşananlardan ötürü. Toni Storm da kendi kalitesini kullanarak bu nimetten faydalanmayı biliyor tabii ki. Aşırı uzun sürmeyen maçta orta şekerli bir galibiyeti Storm Zero ile çözmeyi biliyor Toni.

toni-storm-close-up.gif


***

Kameralar arenanın dışında, yalnız arka alanda bir şarkı çalıyor ki adeta arka alanı büsbütün sallıyor, son ses çalıyor bu şarkı.



Bir partiye yöneliyor kameralarımız.

a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C5%9F-organizasyonu-g%C3%BCzellik-merkezi.jpg
d615aca1-67b8-482b-9516-ec3e03f5ffd3-GettyImages-1149083574.jpg


Bir tabelada "BELLA GÜZELLİK & ESTETİK MERKEZİ" yazdığını görüyoruz. Görünen o ki Bella Twins, bir güzellik merkezi açmış! İçeride de açılış partisi var, magazinin önde gelen isimleri ve BWF'ten de bazı güreşçileri ve çalışanları partide görebiliyoruz. Bellalarda kameranın odağı şimdi. İki ismi de oldukça heyecanlı ve mutlu görüyoruz. Yıllardır hayalleri olan şeyi gerçekleştirmişler ve bunu da tek bir kişiye borçlularmış derken işte o isim geliyor...

trump-new-hampshire-rally-gty-jt-231222_1703274888787_hpMain.jpg


Donald Trump! Geliyor ve gelir gelmez Bellalar hemen ona sarılıyor! Nikki %100 dişil bir ağızla yaaaaaa Donald çok özlettin, neredesin seni bekliyoruz ne zamandır diye soruyor Trump'a. Trump da "Tatlım biliyorsun ben yoğun bir adamım; seçim kampanyası, BWF'teki işler derken anca gelebildim" diyor Nikki'ye. Ardından açılış partisinin nasıl gittiğini soruyor. Brie her şeyin muhteşem gittiğini, burada çok güzel işler yapacaklarını söylüyor. Trump gülümsüyor ve çok tatlısınız diyor ikizlere. Nikki burayı bize sen hediye ettin, sana ne kadar teşekkür etsek az diyerek gülümsüyor Trump'a. Trump size her şeyim feda olsun diyor abazaca bir şekilde. Nikki dükkanla ilgili son bir isteği olduğunu söylüyor Trump'a.


Nikki Bella: DOOOOOOONAAALLLDDDDDD BANA SON MODEL ARABA AALLLLLLLL

Donald Trump: Size her şeyi alırım güzellikleeeerrrrr.

Nikki, Trump'ın yanağını öpüyor. Trump bu öpücükten sonra adeta coşuyor ve üçlü beraber partilemeye devam ediyor.


***

tag team match
authors of pain (w/ paul ellering) def. forgotten sons (steve cutler & wesley blake)

Bayağı kolay maç AoP için. 5 dakika kadar süren maçı squash tadında kazanmayı başarıyor ikili.

maineventaoppng.png


***

Görüntülerimiz CM Punk'ın evinde. TV'den şovu takip ederken görüyoruz Punk'ı.

CM Punk: BWF Evreni... [Cheer] Bu gece burada olmadığım anlaşılıyordur, bunun sebebi bir sakatlık ya da bu tip bir durum olmasından kaynaklı değil. Sadece biraz dinlenmek istedim, biraz gözlemlemek ve olan biteni izlemek istedim. AJ benim için endişeleniyor, bugün maçta bile aklı bendeydi. Ona bunu yapmaması gerektiğini söyleyeceğim. Çünkü ikimizin de Beginning The Era'dan iki şampiyon olarak çıkması gerekiyor ve bunun için savaşmamız şart. Otunga'nın dediklerini dinledim, o herif kendisine verilen bu görevden dolayı emsal dışı bir hissiyata kapıldığı için zehirlenmiş ve ne yapması gerektiğini bilmiyor bile! Ama bir savaş varsa burada psikolojiyi hayatta önemsemem, hatta yıkılmaya müsait gördüğüm psikolojiyle oynarım! Koşulsuz şartsız itaat benim hiçbir genetik koduma yazılmamış, yanlış gördüğüm her şeyi kim olduğunu önemsemeden suratına vururum. Şirket açıldığı günden bugüne bile isteye yaptıkları tüm yanlışları onların suratına vurmaya devam edeceğim. BWF Halkı, önümüzdeki hafta yeniden bir aradayız! Görüşmek üzere...

Kameralar kapanıyor.


punkmma.jpg


***

bwf championship climax; group b
ronda rousey [2] def. kairi sane [0]

Ortalama bir maç izliyoruz. Sane zaten turnuvadan elenmiş olsa bile iyi kötü bir mücadele vermeye çalışıyor ama Ronda turnuvanın iddialı ismi olarak bu maçı bırakmıyor ve galibiyet sayısını ikiye çıkarıyor.

FKUUcn7UcAE99tt.jpeg


***

Arka alanda Eric Bischoff ve Vince Russo'yu görüyoruz. İkilinin şovun gidişatına dair değerlendirmelerde bulunduğunu duyabiliyoruz. Russo konuyu malum olaylara getiriyor sonrasında. Punk & Otunga gerginliği ve Trump'ın bu olaydaki konumundan konuşuyorlar. Nasıl bir yol çizeceğiz bu konunun idaresinde diye soruyor Bischoff'a. Bischoff ise devletlerin her zaman kaos sevdiğini, onların da bundan beslenmeleri gerektiğini söylüyor. Her şey benim kontrolüm altında diyor Bischoff. "Her şey, ama her şey" diyor oldukça özgüvenli ve alt metnini anlayamadığımız bir şekilde. Russo ise pekala dercesine bakıyor Bischoff'a.

eric-bischoff-wwe-smackdown.jpg


***

bwf championship climax; group b
santos escobar (w/ lWo) [2] def. kazuchika okada [4] (w/ gedo)

Çok çok iyi bir maç izliyoruz. Gerçekten main eventin hakkını veriyor iki isim de. Maçın ortalarına doğru Wilde ile Mendoza maça haddinden fazla salça oldukları için maçın hakemi Red Shoes iki isme de orta parmağını göstererek onları ring kenarından banlıyor! Santos tek başına kalınca ve karışan girişen de olmayınca maç çok daha iyi bir noktaya evriliyor. İki ismin de galibiyete yer yer yaklaştığı sekansları görebiliyoruz ama iki isim de asla kopmuyor maçtan. Son bölümde Santos üstün durumda ve Okada'yı omuzluyor Phantom Driver için. Ama Okada peş peşe dirseklerle kurtuluyor. Şimdi bir Rainmaker? Hayır Santos sıyrıldı ve Enzuigiri! Okada sendelerken Santos iplerden sekiyor hızlıca ama Okada'dan muazzam bir Spinning Tombstone Piledriver! Havada yakaladı resmen! Tuşa gidiyor hemen Okada ama Santos son anda atıyor 2'de! Okada şimdi bitirici Rainmaker için kaldırıyor Santos'u hız kesmeden, ama Santos çekiliyor ve Rain-Trigger! Bırakmıyor kolunu Okada'nın ve suratına arka arkaya sert Big Bootlar vuruyor bu şekilde! Şimdi omuzluyor ve PHANTOM DRIVEEERRR! Tuşa gidiyor Santos, 1---2---3! Bu iş burada biter! Santos Escobar oldukça kritik bir galibiyet alarak hem Okada hem de Joe'ya yetişiyor ve puanını 4'e yükseltiyor! Santos galibiyetini kutluyor muzaffer bir şekilde...

dac70cb9872454b4-600x338.gif



SAMOA JOE BURADA! BİRDEN RİNGE DALIYOR VE YILAN GİBİ KAPIYOR ESCOBAR'I COQUINA CLUTCH İLE! Santos neye uğradığını şaşırıyor adeta ve maçın yorgunluğunun da etkisi olunca karşı koyamıyor Joe'ya! Joe'nun Santos'u bayıltması çok zor olmuyor ve çok geçmeden ayağa kalkıyor. B Grubu'nda ortalık karmakarışık durumda! Okada, Joe ve Santos'un dörder puanı var! Joe zirve yarışı içerisinde muazzam bir gözdağı veriyor rakiplerine ve klasikleşen pozunu veriyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor.

samoa-joe-wwe.gif


All rights reserved...
Bombshell Wrestling Federation© 2024

 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Otunga şirketin en mistik kişisi. Sandow ise çok iyi bir debut yaptı ve bu gidişle kemeri de alır diye tahmin ediyorum. Ryback gibi bir ayının içinden geçen Joe bu turnuvanın anasını hoplatır hoca. Lio Rush ise sanırım Sami Zayn gibi takılacak muazzam :D Bu Toni Storm sarışın Robin bence ya :D Bella segmentinde evi gümlettim kngjkgnkg feci bir yolsuzluk mevzusu çıkacak ama kanka dikkat et ora ABD adamı hoplatırlar ;) Haftalık şovda 5 dk uzun bir süre bana kalırsa ama AOP dominasyonunu sevdim. Punk promosunu sevdim bakalım hikayesi nereye gidecek. Aga senin bu ronda sevdası inşallah kemer çözdürmez ya. Normalde Santos vs Okada maçında güreş gördüğüme memnunum dramadan arınmış bayağı ve hoşuma gitti. Santos için büyük bir galibiyet ama G1 formatında Toru Yano gibi bir adam örneğin Suzuki'yi yenebiliyor o yüzden çok da yadırgamadım. Bu galibiyeti biraz 2017 yılında EVIL'in Okada karşısında aldığı galibiyete benzettim ve çok yadırgamadım. Joe ise barı koymuş ilk şampiyon olur herhalde.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
Bismillah diyip girişelim. Otunga ağır konuşmuş, zaten bu şirketteki görünümünden ağır başlı olacağını da anlamıştık, fakat şimdiden bu kadar beklemiyorduk. Hem Damien Sandow'un senaryosunu hem de son kişiyi merak ediyorduk, son kişinin kendini bu kadar erken belli edeceğini düşünmüyordum ama etti. İsimlere baktığımda da her telden bir merdiven maçı bizi bekliyor diyebilirim, güzel geçeceğinden şüphem yok fakat sonradan gelecek isimler de oldukça önemli. KAZUCHIKA BABADAAAAA! Babanın rakibi zayıf olsa bile sadece Okada ismiyle maçı ana olaya taşımış, bu vignette'i açıkçası gerçekte de görmek isterdim. Ana olayda babayı göreceğimiz için heyecanlıyız. Kardeşim bu Samoa Joe nedir yaaaa? Kazuchika Okada'yı deviremeyince lavuk güreşi bırakanlara sardı, haftaya da melez zarganayı pataklar. Neyse ana olaya baksın da Santos Escobar nasıl eziliyor babadan görsün. Biz tek maçlık uyum sanıyorduk lavuk Lio Uso oldu, Usos'a yeni kan olup Usos dominasyonuna sebebiyet verecek isim diye yorumladık maalesef. AJ Lee burada kendini hiç sevdiremedi ya, Toni ablamızın kazanmasına sevindik. SADGKAİDJFKASİGJASFJASD Her şeyiyle muazzam abi yaaaaaaaa. Donald Trump'ın abaza götü kadayıf olmuş bir ünlü olması, Nikki'nin de onun sevgilisi davranması, güzellik merkezi de yaratıcı olmuş. Trump artık kemerleri de verir bunlara herhalde. Abicim Forgotten Sons'u yediniz ama yaaaaaaaaaaaaa. Adamlar Forgotten Sons diye 15 tane maç kaybettiler, underdog hikayesi falan dedik de bunlar jobber oldu kardeşim. Açıkçası CM Punk'ın olmaması ve otorite olaylarının kesilip Trump'ın açılışta falan olması bize de mola verdirdi. İki haftada full kaos içinde olan bu denklemde bir şovu da diğer isimlerle izleyelim. Kairi Sane'e yazık oldu ama yapacak bir şey yok. Ronda Rousey favorilerden. Eric Bischoff, Trump tayfanın başı deriz yaaaa. Vince Russo'nun bu üçlünün denklemindeki etkisizlik de bağırttı, adamlar CM Punk ile feud çıkarıyor, güzellik merkezi açıyor, başkan adayı oluyor, Vince Russo'da evet Ezekiel Jackson kemer maçımızda diyip gidiyor. Babayı fena yediler. Bu ne kardeşim? Bu Santos Escobar iyice başımıza bela oldu yaaaaa. Önce Ryback'i yendi, şimdi Okada'yı yendi, bari Joe'yu da yen deriz onda da 5. dakikada bayılır büyük ihtimalle. Ne hayırsız bir adma çıktın lan sen? Neyse eline sağlık diyelim.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
@BWF: Bu cuma Controversy’nin 4 bölümünde:

-CM Punk şovu açıyor!
-BWF Kadınlar Şampiyonluğu Climax; A Grubu
Nikki Bella [2] vs. Giulia [2]

-Kofi Kingston vs. R-Truth
-BWF Şampiyonluğu Climax; B Grubu
Santos Escobar [4] vs. Samoa Joe [4]


…ve daha fazlası, Cuma Gecesi Controversy’de!​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
IMG_1505.jpg


bombshell wrestling federation presents...
controversy #4


detroit, michigan // athletics center o'rena
january 12th, friday


***

3524a-15955107748409-800.jpg
1483654288-TrumpTweet.jpg


Kameralarımız BWF'in ana binasında, Eric Bischoff'un odasında. Bischoff, odasında şirketin diğer paydaşı Donald Trump'ı ağırlıyor. İki isim karşılıklı bir şekilde oturmuş ve şirkete ilişkin bir durum değerlendirmesi yapıyor.

Eric Bischoff: Şirket, ilk ayını gerçekten çok iyi geçirmiş durumda. Bilet satışları, ürün satışları ve bunun gibi gelir kapılarından beklediğimiz şeyler istediğimiz düzeyde; hatta bazı departmanlarda istediğimizden daha fazla. Ama bu kazancımıza göre şirketin ilk 1 aylık kâr şeması, beklenene oranla çok daha düşük. Kaçırdığımız bir şey mi, oluşan ek bir gider mi var diye düşünüyorum ama aklıma başka herhangi bir şey gelmediği gibi raporları inceleyince de bir açıkla karşı karşıya gelemedim.

Donald Trump: Biliyorsun Bay Bischoff, şirketin finansal sorumluluğu bana ait. Senin de bu ışıkta benden fikir almaya çalıştığının farkındayım. Ama bu tip ticari işlerde buzdağının görünmeyen yüzleri de vardır, değil mi? [laçka ve rahat bir şekilde] Bu tip şeylerle kafa patlatmana gerçekten gerek yok, sen en iyi bildiğin işi yapmaya devam etsen yeter. Üstün bir kaos yönetme yeteneğin ve yıllara meydan okuyan bir sektörel tecrüben var.

Eric Bischoff: Bay Trump, övgülerine kayıtsız kalamayacağım. Fakat ben bugün bu şirketin kurucusu olarak bir yola çıktıysam, kafa patlattığım şey sadece şirketin açılış misyonu ve esasa ilişkin diğer şeyler olmamalı. İşin finansal kısmı işlemedikçe, yapmak istediklerimizi gerçekleştirmemiz büyük oranda hayal ürününe dönüşür. Bunların hepsi realite. Ve bu tip bir işe az çok girişsem dahi bu sektörün her daim en tepesindeki yöneticilerle eskiye dayanan birçok dostluğum var. Demem o ki, ben de bu işin finansı hakkında az çok da olsa bir bilgi sahibiyim ve BWF'i açmaya karar verdiğimde finansal işlere ilişkin bazı araştırmalar da yaptım. Senin kadar olmasa da oluşturduğum birikim bana bu tabloda bir garipliğin var olduğunu niteliyor. Bilmiyorum...

Donald Trump: Bak Eric, Bay May zırvalıklarına hiç girmiyorum. Ben sana ilgilenmemen gerektiğini söylemedim, söyleyemem de zaten. Sadece işin bu tip ufak nüanslarına bu kadar kafa patlatmana gerek yok, ben bu ufak nüanslarla ilgilenmek için de buradayım zaten. Bu şirkete bağlı 3 tane canavar gibi muhasebeci, ekonomist kişilikler tuttum ve hepsi işlerini gayet iyi yapıyorlar. Ve işlerini iyi yapmalarının sebebi ise, çocuklarının g**üne bez alabilmeleri için onlara maaş bağlamış olmam. Bu maaşı hak etmeleri ise seni ve özellikle Vince'i bu sıkıcı para işleriyle bu kadar yormamaktan geçiyor. O yüzden, s**tir et gitsin.

Eric Bischoff: [Rahatlamış şekilde] Pekala Donald, senin de haklı olduğun noktalar var tabii. Kendimi sanırım bu kadar paranoya yapmaktan alıkoyarak olması gereken kısımlara yöneltmem gerekecek, sen de olmasan bu tip işlerin altından nasıl kalkacaktık hiç bilmiyorum.

Donald Trump: Her zaman arkandayım Eric, biliyorsun...

Trump kalkıyor, Bischoff da kalkıyor ve sarılıyorlar. Bischoff, Trump'ı yolcu ediyor ve Trump ofisten ayrılıyor. Ofisten çıkıp aracına bindikten sonra bir telefon görüşmesi yapıyor.


donald-trump-2016-election-biography-photos-14.jpg


Donald Trump: Beni Mehmet Aydın'a bağlayın...

***


cm-punk.gif


Şarkı duyulur duyulmaz arena sallanıyor adeta! CM Punk bir haftalık soluklanmanın ardından yeniden Controversy'de! İnanılmaz bir reaksiyonla ringe geliyor. Söze girmeden önce CM Punk chantleri Punk'ı ilk başta engelliyor, sesler yavaştan düşünce söze giriyor Punk. Çok fazla lam cim yapmayacakmış, çünkü 27 Aralık'ta olan biten ne varsa alenen ortadaymış. Görülmesi gereken hesap, yapılması gereken yüzleşme varmış ve Punk şu an bunun için buradaymış! David Otunga'yı çağırıyor Punk ringe!

image.png
60_GxRUTw9N5Kak64XiXh682bkkfvlxhW_OglLlRJgl_QQHwxJoR2jxWqJGH4tynEI6cDzzK89b8uxvJxjJTLHQlMZ7hr7IYkp_BDEKVa8H4UuyZ


David Otunga burada! Yanında ekibi The Corre da var. İnanılmaz bir yuhalama geliyor bu otorite ekibine, ama ekip istifini bozmuyor hiç. Otunga arkadaki ekibine eliyle durun talimatı yapıp ringe giriyor ve Punk ile yüz yüze geliyorlar!

David Otunga: Evet Punk, istedin ve geldim. Buradayım. Seni dinliyorum, anlat bakalım.

CM Punk: Benim istediğim yüzleşmenin bu şekilde olmadığını sen de çok iyi biliyorsun David. Az önce de söyledim; konuşulacak, söylenecek bir şey kalmadı bu raddeden sonra. Erkeksen sen ve ben, teke tek.

Punk ceketini çıkarırken The Corre da ringe girmek için adımlamak istiyor ama Otunga onlara gelmemesi yönünde işaret verip söze giriyor.


David Otunga: Ben senin yerinde olsam saçma sapan bir sokak kavgası için enerjimi harcamazdım, ki harcamayacaksın da çünkü şu an için buna yokum. [Seyirci yuhalıyor] Çünkü senin bu akşam geçmen gereken daha ciddi bir sınav var. Geçtiğimiz hafta çıkman gereken Climax maçına çıkmamanın faturasını sana aynı gece 2 maça çıkman şeklinde keseceğim. Birazdan Ilja Dragunov, gecenin ana olayında Nick Aldis. Başarılar dilerim Punk! [p*şt p*şt gülüyor}

CM-Punk-2023-4.jpg


Punk iyice ayar kapmış olsa dahi bu gece çıkacağı maçların Climax maçı olduğu farkındalığında ve istediği kemer için savaşmak zorunda olduğunu da biliyor. O yüzden hiçbir şey demeden, Otunga'ya karşı kendisine oluşturduğu bir psikolojik kalkan ile sadece pis pis gülüyor. Otunga ise daha mutlu ve keyifli tabii, ringden iniyor ve ekibini de alıp alanı terk ediyor. Bu esnada Ilja Dragunov girişini gerçekleştiriyor ve maça geçiyoruz.

bwf championship climax; group a
cm punk [2] def. ilja dragunov [2]

Ilja oldukça iyi bir maç çıkarıyor ve CM Punk'ı inanılmaz zorluyor. Tabii Punk'ın yaşadığı ufak çaplı sakatlık ve ağrıların da etkisi var. Maçın son bölümünde ikili arasında sert ve seri bir sekans yaşanıyor. Punk’tan Roundhouse Kick geliyor sekansın sonunda, Ilja darbenin etkisiyle iplerden gerinerek geliyor ve Front Dropkick! İki ayağını da Punk’ın tam suratına oturtuyor Ilja ve bu tekmenin sesi arenayı çınlatıyor resmen! Ilja hızlıca kip-up yapıp seyirciye coşkuyu veriyor ve pancar gibi kızarıyor. Torpedo Moscau için köşeye çıkıyor Ilja şimdi ve atlıyor ama Punk çekilip Anaconda Vise ile yakalıyor Ilja’yı! Ilja muazzam bir momentum yakaladığı anda resmen gafil avlanıyor ve neye uğradığını şaşırıyor! Punk resmen son süreçte yaşadıklarının acısıyla sıkıyor kilidi, Ilja çırpınsa da fayda etmiyor! Ama bir dakika??? Punk inanılmaz sert dirsek darbeleri vuruyor kilit sırasında Ilja'nın kafasına kafasına! Peş peşe vurduktan sonra kilidi bırakıp Ilja'yı omuzluyor. Ilja, Punk'ın omuzlarında resmen salınmış durumda; görünen o ki şuuru yerinde değil. Ve Go To Sleep! Punk tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor! Punk resmen içindeki ateşi püskürmüşçesine rahatlayarak galibiyetini kutluyor ama hala yüzündeki kini görebiliyoruz. Ilja'nın ise yüzünde boydan boya bir kanama var ve kendine gelmeye çalışıyor, görevliler onunla ilgileniyor.

0f74b13ef7112068c7033c93ef6bad20.gif
intro-import.jpg


***

intro-1670794989.jpg
rondarrs.png


Kameralarımız arka alanda, Cathy Kelley'de. Cathy, birazdan Climax kapsamında maça çıkacak olan Ronda Rousey'i huzurlarına davet ediyor. Ronda'nın bu geceki rakibi AJ Lee ve Cathy, Ronda'ya hem maç hakkında; hem de grubun gidişatında Toni Storm'un kendisine yönelik sıkı takibine dair bir soru yöneltiyor. Ronda, şahıslarla ilgilenmediğini; sadece gözünü BWF Kadınlar Şampiyonluğu'na diktiğini söylüyormuş. Kariyeri boyunca yaptığı şey ve elde ettiği başarıların hepsini de bu şekilde kazanmış Ronda. Sağda solda söylenen hiçbir şeye ve karşısındakinin kim olduğuna aldırış etmeden, tıpkı bir "Baddest Woman" gibi gerekeni yapmış. Şimdi de bunu yapmaya gidiyormuş. Ronda, Necip Uysal şekli yürüyüşüyle giriş perdesine doğru ilerliyor ve arenadaki müziğinin çaldığını görüyoruz. Gecenin sıradaki maçı için ringe geçiyoruz.

bwf women's championship climax; group b
ronda rousey [4] def. aj lee [2]

AJ Lee önceki haftaya göre daha odaklı gözükse de Ronda'ya karşı koyamıyor en nihayetinde. Piper's Pit ile maçı çözüyor Ronda ve puanını 6'ya yükseltip turnuvadaki son maçına namağlup bir şekilde giriyor. Ronda galibiyetini kutladıktan sonra alanı terk ediyor, AJ Lee ise kendine geldikten sonra hayli düşünceli ve içinde bir sıkıntı varmış gibi görünüyor.

ronda-rousey.jpg
AJ-Lee-Holding-in-Anger.gif


***

DGG2w20XgAEbrXj.jpg


Kameralar arka alanda. Samoa Joe bizlere sesleniyor, geçen hafta yaptıklarından sonra bayağı gündem olmuştu kendisi. Joe, geçen hafta kaldığı yerden bu gece de devam edeceğinden bahsediyor. Santos'u bu gece yine ringin orta yerinde bayıltıverecekmiş ve yanındaki iki p*ç kurusu hiçbir şey yapamadan izleyecekmiş. Joe'nun içindeki gaddar ruhu hala bilmeyen, tanımayan insanlar görüyormuş Joe ve içindeki bu ruh hastasıyla buradaki herkesin tanışması gerektiğini söylüyor. Santos da sadece bunlardan birisiymiş, hatta Okada da öyleymiş. Geçen hafta vermek istediği mesaj da bundan ibaretmiş. Okada elindeki avantajı kaybetmiş ve artık şartlar büsbütün eşitmiş, alınması gereken bir intikam varsa bunu misliyle alacakmış Joe. Beginning The Era'ya gidecek ve gecenin sonunda BWF Şampiyonluğunu kaldıracak kişi kendisi olacakmış.

***

tag team match
the usos (w/ lio rush) def. latino world order (joaquin wilde & raul mendoza)

Atik bir tag team aksiyonu izliyoruz. Yağ gibi kayan maçı iyi bir ekip işi uygulayan The Usos kazanmayı biliyor ve yükselişini devam ettiriyor ekip. Galibiyeti kutluyorlar Lio Rush ile birlikte.

6f5baaac1ff3f46e2fd859eefc403f81.gif
giphy.gif


Fakat sürpriz bir baskın var! Authors of Pain burada! Hem The Usos'u, hem de yerdeki lWo ikilisini sıra dayağından geçiriyor ikili. Ringde inanılmaz bir dominasyon oluşturmuş durumdalar.

640px-Akam%26Rezar_NXT_TakeOver_NOLA.jpg


AoP, Ellering eşliğinde gövde gösterisini yaparken ışıklar kararıyor! Bazı motifler görüyoruz titantronda!

vxWLRS.gif


Arkada da sert bir metal müzik çalıyor bu sırada ve The Ascension'ı işaret ediyor tüm bunlar! Ascension ile alakalı vignette temalı bir video izliyoruz. Konnor böğürmeli bir mesaj veriyor, bir gün parmaklarının olduğu her isim gazaba uğramakla mahkummuş. BWF'e savaşmak için geleceklerini söylüyorlar ve ekran kapanıyor; segment mistik bir şekilde sona eriyor.

Backstage-Talk.gif


***

Screen-Shot-2022-09-06-at-12.32.18-PM-678x381.png


Arka alanda CM Punk ile bir röportaj veriliyor. Kendisine gecenin gidişatı hakkında soru yöneltiliyor. Punk gidişatın belli olduğunu ve gecenin başıyla sonunun birbirinden farklı olmayacağını söylüyor. Sonrasında ise sıranın kime geleceği belliymiş.

maxresdefault.jpg


O esnada arkadan bir ses geliyor, bu ses David Otunga'ya ait. Otunga hararetli bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyor, finansal bir şeyler konuştuğunu duyabilsek de ses uzaktan geldiği için konuşma içeriğini pek seçemiyoruz. Punk da uzaktan bu sesi duyunca McKenzie Mitchell'dan af isteyerek orayı terk ediyor ve sessiz sessiz Otunga'nın gittiği yere doğru onu takip ederek dinlemeye başlıyor. Biz ise ringe dönüyoruz.

***

singles match
kofi kingston def. r-truth

Damien Sandow maçı spiker masasından takip ediyor. Maça entelektüel yorumlarıyla biraz limon sıkıyor, Kofi ve Truth'u; buradaki birçok kişiyi cehaletle itham ediyor. Michael Cole, Sandow'un sıkıcılığından devamlı araya girmeye çalıştığı için Sandow sözleriyle onu da haşlıyor hatta. Maça gelecek olursak Truth son bölümde üstün durumdayken Kofi çok ani bir Trouble In Paradise ile fişi çekip maçı sonuçlandırıyor!

Kofi_titles--bb40c26c1ea6e72b5a1d2c7f1bd434ba.JPG


Fakat Kofi sevinemeden Sandow birden ringe girip Kofi'ye dalıyor ve indiriyor onu! Birkaç yumruk attıktan sonra kaldırıyor Kofi'yi ama Kofi'den de karşılık geldi hızlıca! İki isim kapışırken Truth da kendine gelip onlara dahil oluyor. Üç isim adeta bir triple threat maçındaymışçasına vuruşurken bu sekans çok da uzun sürmüyor çünkü The Corre burada! Ezekiel Jackson, Heath Slater ve Justin Gabriel ringdeki kaosu iyi koklayıp üçlüyü gafil avlamayı başarıyor ve geceyi The Corre eşliğinde ayakta kapatan isim Ezekiel Jackson oluyor.

corre.jpg


***



jason-jordan-9493444.jpg
x720


Arka alanda Jason Jordan'ı görüyoruz. Bildiğiniz kendisine bir efkar sofrası kurmuş ve alkol alıyor, yanında da Santino var. Babalıkla, bulamadığı babasıyla alakalı bir şeyler anlatıyor Santino'ya. Santino ise biraz sıkılmış olsa da ayıp olmasın diye belli etmemek için ha hu diyerek dinlemeye çalışıyor Jordan'ı. O esnada bir ses yükseliyor odadan.

"BABAN GELDİ OĞLUM!"

1705002626375.jpeg

Bu isim BWF'in kontratlı hakemi Red Shoes!?!?!?!?!!?!?!?!?!?! Jordan, Santino ve bu segmenti arenadan takip eden BWF izleyicilerinin hiçbirisi anlam veremiyor olan bitene! Jordan elindeki alkol bardağını şok etkisiyle bırakıveriyor ve bardak paramparça oluyor. Birden kalkıyor Jordan ve BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye bağırarak Red Shoes'a sarılıyor. Arenadaki herkes olumlu reaksiyon veriyor bu olan bitene, ama Santino hala olan bitene anlam verebilmiş değil.



Devamı gelecek...

***

bwf championship climax; group b
samoa joe [4] vs. santos escobar [4] *ended double count-out*

Escobar'ın yancıları bu gece Usos+AoP'den yediği sopadan dolayı ring kenarında olabilecek durumda değiller; yani Escobar bu maça da tek başına çıkmak durumunda kalıyor. Fakat Joe'nun geçen hafta yaptığına olan kininden dolayı maça oldukça sert ve kindar başlıyor Escobar ve Escobar'ın bu tutumu maçın standardının üst düzeyden başlayıp bu çizgide ilerlemesini sağlıyor. Kapışmanın dışarı taşındığı noktada iki isim sertlik dozajını iyice arttırıyor ve artık bir güreş maçından ziyade işlerin kavgaya evrildiğini görebiliyoruz. Joe, Escobar'ı bariyerlerin arkasına atıyor ve orada yumruklaşmaya devam ediyorlar! Hakemin sayımı bu yumruklaşmalar esnasında çoktan bitiyor ve hakem zili çaldırıyor! Maç double count-out ile bitti; iki isime de birer puan yazılacak demek bu! İki isim zili dahi umursamıyor ve birbirlerini yemeye devam ediyorlar. Seyircilerin arasındaki ufak bir yükseltiye çıktılar şimdi. Burada Escobar, Joe'ya birkaç yumruk atıp onu omzuna alıyor ama Joe dirsekleriyle kurtuluyor ve ÇOK ANİ BİR URANAGE SLAM! İKİ İSİM DE O YÜKSELTİDEN YERE ÇAKILIYOR VE YERLE BİR DURUMDALAR! Sağlık görevlileri oraya geliyor ve iki isimle ilgileniyorlar, seyirciler ise holys**t chantlerini eksik etmiyor tabii. Maçın bir galibi olmadığı gibi kavgayı da ayakta kapatan kimse çıkmıyor.

samoa-joe-tna-bfg.jpg


***

maxresdefault.jpg


Arka alanda çiçeği burnunda güzellik merkezi sahiplerimiz Bella Twins'i görüyoruz. Nikki, birazdan Giulia ile karşı karşıya gelecek. Brie kardeşini gazlıyor, biraz da kakara kikiri havasındalar. Nikki artık gidelim diyor ve ENEEEEEEEEERRRRRCİİİİİİİİİİ diye bağırarak Brie ile sarıla sarıla gidiyorlar.


***

bwf women's championship climax; group a
giulia [2] def. nikki bella (w/ brie bella) [2]

Orta şekerli bir maç izliyoruz. Fakat Giulia'nın maçın sonunda Brie'nin de salça olmasına rağmen iki isme karşı verdiği mücadele takdire şayan bir şekilde sonuçlanıyor ve Nikki'ye karşı oldukça değerli bir galibiyet almayı başararak puanını 4'e çıkarıyor Giulia. Nikki ise grubun favorilerinden Char'a karşı aldığı galibiyetin avantajını bir miktar kaybetmiş oluyor.

f2940a95c6ca91b342fa46483a80e5c093590234.gif


***

punky1_original_crop_north.jpg
maxresdefault.jpg


Arka alanda CM Punk'ı görüyoruz, deyim yerindeyse fellik fellik Eric Bischoff'u arıyor ve en sonunda buluyor da arenada özel hazırlanmış odasında. Bischoff'a acil bir durum olduğunu, şirketin akıbetiyle alakalı ciddi bir şey yakaladığını söylüyor ve bunu hemen Bischoff'a aktarması gerektiğini düşündüğü için buraya gelmiş. Bischoff, Punk'a yönelik umursamaz bir tavır sergiliyor. Bana somut şeylerle gel diyor Punk'a. Punk ise bunun üzerine Otunga'nın telefon konuşmasına denk geldiğinden bahsediyor. Bischoff bu sefer hiç oralı olmadan senin şimdi maçın yok mu diye soruyor Punk'a. Punk ise evet ama diye girecekken Bischoff güvenliklere talimat verip Punk'ı dışarı almalarını söylüyor. Punk ise güvenlikleri reddedip ben giderim yapıyor, ama başının dertte olduğunu umarım bir şeyler yaşanınca anlamazmış Bischoff. Punk sinir ve hışımla terk ediyor orayı. Bischoff ise mimiksiz bir şekilde Punk'ı izliyor.

***

bwf championship climax; group a
nick aldis [4] def. cm punk [4]

Grubun zirve yarışında ikişer galibiyeti olan isimler karşı karşıya geliyor. Punk açılıştaki maçın yorgunluğu ve az önce yaşadıklarının aklına girmesiyle de beraber nispeten tutuk bir maç çıkarsa dahi mücadeleyi bırakmamaya çalışıyor. Aldis de BWF'in başlangıcından beri çizdiği formlu gidişat ışığında fena bir maç çıkarmıyor. Punk son kısımda biraz momentum toplamış ve Diving Elbow Drop için köşeye çıkmışken arena etrafında bir hareketlilik fark ediliyor!

SD_603_Photo_019.jpg


The Corre burada! Ekip bu gecenin büyük bir kısmına damga vurdu gerçekten! Üçlü girişte görünüyor ve Punk da bunu görünce el kol yapıyor. Hakem onlara doğru yöneliyor ve The Corre'a uyarılarda bulunuyor. Aldis ise ringden inen Punk'ı fırsattan istifade Lariat ile indiriyor. Bu sırada ringin diğer tarafında başka bir hareketlilik var!

9444432.jpg


VLADIMIR KOZLOV BURADA! WHAT? İplere dayanarak ayaklanmaya çalışan Punk'a ringin dışından inanılmaz sert bir Big Boot vuruyor! Punk bu tekmeden sonra kendisini yerde buluyor ve hareket bile edemiyor! Aldis olanlara anlam veremese de bu zor maçta önüne gelen fırsatı kaçırmayarak Punk'ı kaldırıyor ve MDD! Tuşa gidiyor hemen, 1---2---3! Aldis muazzam bir zafere imza atıyor ve turnuva kapsamındaki son maçını da kazanarak 6 puanda bitiriyor işi, öte yandan tek maçı kalan Punk'a karşı da muazzam bir avantaj yakalamış durumda! Aldis galibiyetini kutlarken Otunga'yı Corre'un yanında görüyoruz girişte. Aldis galibiyeti çok uzatmadan olup bitecekleri koklayarak alanı terk ediyor. Otunga ringe geliyor şimdi, Corre ringin önünde guardlık yapıyor. Otunga elinde mikrofonla yerdeki Punk'a yöneliyor ve...

David Otunga: Benimle uğraşmanın bedeli her zaman ağır olacak Punk. Sakın unutma, kasa her zaman kazanır...

otunga5_crop_north.png


Otunga yerdeki Punk'ı kaldırıyor ve Running Powerslam! Punk darbe üstüne darbe yiyor bu gece. Otunga, Punk'ın vücudunun üzerine ayağını koyuyor ve Kozlov da Otunga'nın elini kaldırıyor. Vladimir Kozlov, David Otunga'nın özel koruması oldu! Şov bu görüntülerle sona eriyor.

All rights reserved...
Bombshell Wrestling Federation© 2024

 
Üst
Click here to login using your socials account