Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 149981" data-attributes="member: 71"><p>David Otunga milletvekili gimmick tarzı bir şey geliyor. Trump'ta iyi hoş seçime oynuyor ama Punk'ı karşısına almak olmadı, Chicago'dan %2 oy falan çıkacak Trump'a. Cem Saygı'yı kovan Muharrem İnce'nin Zonguldak oyu tarzı bir şey geliyor. David Otunga ne icat edin baba yaaaaa? Açıklamayı yaparken The Corre'a karşı maç yapacağını hissettim ama belki Punk'ın takımında sürpriz birileri olur diyordum. 1v3 ise çok beklenmedik oldu. Punk alırsa The Corre'un zaten bütün havası ve hypeı gidecek. Tam tersi olursa da Punk'a yine sopa çekecekler, bir bildiğin vardır diyip kendimizi şova bırakıyoruz. SDAGKİLDJSFKİGJSADİFKLJASDİKGLJSDAKKİİJ Foto evi yıktı abi yaaaaaaaaaaaaaaa. Eski pg.com'da profilde gözüken kare avatar buydu bende ama bulamıyorum fotoğrafın kare halini artık. Lio Rush'ın alaka seviyesini çözemeden maç başladı hacı yaaa, benim tarafım New Day'di fakat yapacak bir şey yok. Lio Rush'ın tuşlandığı bir New Day galibiyeti... Hiç ciddiye alınacak bir takım değil maalesef. Giulia gibi birini Amerika'da nasıl işleyeceksin merakla bekliyorum. Tay Conti 4. duvarı yemiş, sen bu kadını Dakota vasıfsızına yem ettiysen Giulia buna squash atar. Bari bir şeyler göstersin şovlarda, veya bana ver. Ryback'i maalesef yeme işi var bu şirkette, melez lavukları handikap maçında bile paket ederdi normalde baba. Bu arada bu tabloya bir Elektra Lopez de yakışırdı. Ryback'in ilk 3 PPV'nin birinde paket edeceği lavuk bookingine benzettim, Damien Sandow'un maalesef bu şirkette şansı yok gibime geliyor. Bu ne kuyruk acısıdır kardeşim? Nick Aldis nasıl Rus babayı yiyor, tamam ya David Hart Smith'i geri döndürür jobber yaparız. Biz herifi iyi kullanıyoruz diye sen de delirdin herhalde. Suzuki'yi yenen Ilja babanın bu hypela balonu patlatması gerekirdi. BU SEGMENT NE ABİ YAAAAAA? ASDİGHJASJFKİLJSGİLJSAFİASJGSAİ Nikki kısmı çok iyi olmuş, Santino'nun güldürme çabası da aynı şekilde. Jason Jordan'da kelepir iş. Batista'ya yaptığını Kazuchika Okada babaya yapamadı, biz senden razıyız yaaaa. Bu arada sende güreşi bırakmış ayıları toplayıp hepsini çatır çutur ham yapıyorsun, dikkatimi çekmedi değil. Batista ile Ryback'i yeme işi var. AJ Lee komedi abi yaaaa. 1 oy TİP'e 1 oy Kemal'e tarzı takılıyor. Otunga karıyı kudurtmuş, razıyız. Kaybederse bu olur dediğimiz senaryolarımızın ikisi de tuttu mesela, hem Punk'a sopa çektiler, hem Corre'un korku salma olayı bitti sayılır. Güzel şov olmuş, eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 149981, member: 71"] David Otunga milletvekili gimmick tarzı bir şey geliyor. Trump'ta iyi hoş seçime oynuyor ama Punk'ı karşısına almak olmadı, Chicago'dan %2 oy falan çıkacak Trump'a. Cem Saygı'yı kovan Muharrem İnce'nin Zonguldak oyu tarzı bir şey geliyor. David Otunga ne icat edin baba yaaaaa? Açıklamayı yaparken The Corre'a karşı maç yapacağını hissettim ama belki Punk'ın takımında sürpriz birileri olur diyordum. 1v3 ise çok beklenmedik oldu. Punk alırsa The Corre'un zaten bütün havası ve hypeı gidecek. Tam tersi olursa da Punk'a yine sopa çekecekler, bir bildiğin vardır diyip kendimizi şova bırakıyoruz. SDAGKİLDJSFKİGJSADİFKLJASDİKGLJSDAKKİİJ Foto evi yıktı abi yaaaaaaaaaaaaaaa. Eski pg.com'da profilde gözüken kare avatar buydu bende ama bulamıyorum fotoğrafın kare halini artık. Lio Rush'ın alaka seviyesini çözemeden maç başladı hacı yaaa, benim tarafım New Day'di fakat yapacak bir şey yok. Lio Rush'ın tuşlandığı bir New Day galibiyeti... Hiç ciddiye alınacak bir takım değil maalesef. Giulia gibi birini Amerika'da nasıl işleyeceksin merakla bekliyorum. Tay Conti 4. duvarı yemiş, sen bu kadını Dakota vasıfsızına yem ettiysen Giulia buna squash atar. Bari bir şeyler göstersin şovlarda, veya bana ver. Ryback'i maalesef yeme işi var bu şirkette, melez lavukları handikap maçında bile paket ederdi normalde baba. Bu arada bu tabloya bir Elektra Lopez de yakışırdı. Ryback'in ilk 3 PPV'nin birinde paket edeceği lavuk bookingine benzettim, Damien Sandow'un maalesef bu şirkette şansı yok gibime geliyor. Bu ne kuyruk acısıdır kardeşim? Nick Aldis nasıl Rus babayı yiyor, tamam ya David Hart Smith'i geri döndürür jobber yaparız. Biz herifi iyi kullanıyoruz diye sen de delirdin herhalde. Suzuki'yi yenen Ilja babanın bu hypela balonu patlatması gerekirdi. BU SEGMENT NE ABİ YAAAAAA? ASDİGHJASJFKİLJSGİLJSAFİASJGSAİ Nikki kısmı çok iyi olmuş, Santino'nun güldürme çabası da aynı şekilde. Jason Jordan'da kelepir iş. Batista'ya yaptığını Kazuchika Okada babaya yapamadı, biz senden razıyız yaaaa. Bu arada sende güreşi bırakmış ayıları toplayıp hepsini çatır çutur ham yapıyorsun, dikkatimi çekmedi değil. Batista ile Ryback'i yeme işi var. AJ Lee komedi abi yaaaa. 1 oy TİP'e 1 oy Kemal'e tarzı takılıyor. Otunga karıyı kudurtmuş, razıyız. Kaybederse bu olur dediğimiz senaryolarımızın ikisi de tuttu mesela, hem Punk'a sopa çektiler, hem Corre'un korku salma olayı bitti sayılır. Güzel şov olmuş, eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
Menü
Giriş yap