Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 151744" data-attributes="member: 79"><p>Exclusive ürküttü valla, Otunga'nın bu geceki planını merak ettik. Eğer BAB bitmezse, bu ikilinin sonunun nereye varacağını merak ediyorum. Otunga i***liğini yapmış ama bence Punk bir şekilde kazanıp, devam edecektir Climax'te. Bu kadar erken kopartılır mı Punk, emin olamadım o yüzden kazanacağını düşünüyorum. AFDSĞJOĞASDFJĞASDFĞJSADOFĞJSADF. Foto fena boşluğa getirdi ama Joe baba çakar gibi duruyor şimdilik. Maçın sonucu biraz da olsa şaşırttı, New Day'in kazanmasını bekliyordum aslında. Rush buraya öylesine mi konuldu yoksa yolları bu ekiplerle sık sık kesişecek mi merak ediyorum doğrusu, beklemedeyiz. Yahu bu kadınlar kim kardeşim yedin zaten Charlotte'u. AAH AHHH RYBACK AĞABEY... Sonucunun bu olacağını önceki haftadan da biliyorduk ama bir umut işte... Escobar'ın ilerleyişini de bekliyorum merakla. Sandow ağabeyin dediği ekibin sonu hep Corre'a çıkıyor lan Allah Allah yoksa bu gece CM Punk'a bu adam yardım etmesin diyoruz. Aldis baba. Güzel galibiyet almış, destekçisiyiz. YA KANKA YİNE BU ADAM YİNE BABA SENARYOSU KRİZE SOKARSIN AMA YAAAAA. Joe baba da beklediğimiz gibi yenmiş ama yenmemiş adeta rezil etmiş Batista babayı. Büyük geliyor baba belli, beklemedeyiz. Maçı Punk'ın kazanacağını bekliyordum, temiz kazanamaz belki diyordum ama temiz de kazanmış. Otunga iyice dengesini kaybetmiş, Bischoff baba faciadan korumuş. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum da, yönetimde karışacak gibi bu feuda artık, ayrılıklar bekliyoruz kısa zamanda. Eline sağlık dosto, yine dolu dolu bir şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 151744, member: 79"] Exclusive ürküttü valla, Otunga'nın bu geceki planını merak ettik. Eğer BAB bitmezse, bu ikilinin sonunun nereye varacağını merak ediyorum. Otunga i***liğini yapmış ama bence Punk bir şekilde kazanıp, devam edecektir Climax'te. Bu kadar erken kopartılır mı Punk, emin olamadım o yüzden kazanacağını düşünüyorum. AFDSĞJOĞASDFJĞASDFĞJSADOFĞJSADF. Foto fena boşluğa getirdi ama Joe baba çakar gibi duruyor şimdilik. Maçın sonucu biraz da olsa şaşırttı, New Day'in kazanmasını bekliyordum aslında. Rush buraya öylesine mi konuldu yoksa yolları bu ekiplerle sık sık kesişecek mi merak ediyorum doğrusu, beklemedeyiz. Yahu bu kadınlar kim kardeşim yedin zaten Charlotte'u. AAH AHHH RYBACK AĞABEY... Sonucunun bu olacağını önceki haftadan da biliyorduk ama bir umut işte... Escobar'ın ilerleyişini de bekliyorum merakla. Sandow ağabeyin dediği ekibin sonu hep Corre'a çıkıyor lan Allah Allah yoksa bu gece CM Punk'a bu adam yardım etmesin diyoruz. Aldis baba. Güzel galibiyet almış, destekçisiyiz. YA KANKA YİNE BU ADAM YİNE BABA SENARYOSU KRİZE SOKARSIN AMA YAAAAA. Joe baba da beklediğimiz gibi yenmiş ama yenmemiş adeta rezil etmiş Batista babayı. Büyük geliyor baba belli, beklemedeyiz. Maçı Punk'ın kazanacağını bekliyordum, temiz kazanamaz belki diyordum ama temiz de kazanmış. Otunga iyice dengesini kaybetmiş, Bischoff baba faciadan korumuş. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum da, yönetimde karışacak gibi bu feuda artık, ayrılıklar bekliyoruz kısa zamanda. Eline sağlık dosto, yine dolu dolu bir şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
Menü
Giriş yap