Ahbap çavuştan bahsedenin Bischoff olması baya ironik. Adam WCW’da nWo tayfayı şirkete ortak edecekti neredeyse. Zaten sonrada çağırdığı ortaklara bakınca işler daha da değişiyor. Biri sektörde kara listeye alınmış Shitstain, diğeri Amerika’da seçmenleri ile darbe yapmaya çalışan Trump. Yönetim bok kokuyor!
Klasik jibber jabber sonrasında ADAM GİBİ ADAM, CM Punk meydana teşrif ediyor. Punk’a tepki veren seyircinin Russo’ya tepki vermesi enteresan ama devam edelim. Abicim sadece siyasete mi takıldın ya? Adamlar irticanın ve akılsızlığın vücut bulmuş hali. Şöyle sağlamından Roundhouse kick falan geçirseydin de kendimize gelseydik. Bischoff yine yılanlığını konuşturup olayı yatıştırmayı denemiş. Erkek adam yemez bu numaraları. Gözünü aç sayın Pepsi!
Sırf Climax diye Okada’ya sayı yazdılar. Yazıklar olsun!
Soyunma odasına niye kamera sokuyorsunuz ulan. Bulaşık makinelerinin mahremine saygı duyun. Bu şirkette yakın zamanda #SpeakingOut haberleri alırız.
Aldis tribünü! Bu adamın Aldis Crusade’den beri takipçisiyiz. Adam Çin’de bile güreşti kardeşim. Yakın tarihte “Dünya Şampiyonu” unvanının hakkını en çok veren şampiyon olduğundan özellikle izleyeceğim.
Harbiden takım güreşinin el classico’suydu bunlar. Çok güzel maçları da oldu. Burada üçlü maça dönmeleri iyi olmuş. Usoların partneri olacak kişi rekabete yeni dinamikler kazandıracaktır.
Bu karı güreşi hiç iplemeden iş bulmaya devam etmiş. Büyük isim ama. Kazanmasına şaşırmadım.
Ryback baya lol moment ya! Gördüğüm gibi yarıldım. Ancak bir yerde güreşecek olsa bu ancak bu şirket olurdu. Baştan aşağı kokuyor valla. Görünüşe göre arkadaşı face booklayacaksın. Escobar ve şürekası fena dayak yiyecektir karşılaşmada.
Dragunov tribünü! Dedeyi yenmek zor olmasa gerek. Hep söylüyorum, Dragunov, Rus Ricky Morton. Yabancı karakterlerden heel çıkarken adam alttan alta savaşan karizmatik babyface olarak piyasada. Bunu başarması bile ne kadar özel olduğunu gösteriyor. Daha fazlasını bekliyorum kendisinden.
Geldi benim belalım. Bu adam şirkette önemli yere sahip olacak. Facebook’ta denk gelmeyen arkadaşlar için hatırlatayım.
Hoca Char nasıl yenildi ya? Üstelik bu… Neyse, yok yere ban yemeyelim. Şimdiden şirket LOLBWF ifadesini hak edecek işler yapıyor. Sonu bu ifadenin kullanıldığı diğer şirketlere benzemez inşallah.
CM Punk vs Teoman maçını Bret Hart vs 1-2-3 Kid maçı gibi düşünmüşsün sanırım. Bitişin Pepsi Plunge olması da ilginç. Ring içinde pre-WWE Punk’a yakın bir şey göreceğiz belli ki. Ve nihayetinde kapanış… Burada söyleyecek çok şeyim var. Güreşin psikolojisinde maçlarda yapılan hileleri, maç dışı saldırıları güçlü yapan şey bunun şirketteki yaptırımlara rağmen, hakemin ve yetkililerin arkasından yapılması durumu var. Ancak işin içine şirketin kendisi girip, kendi kurallarını ihlal ettiğinde ortaya kötü sonuçlar çıkar. Hayranlar bizzati şirketi hedef alır ve heel durumuna gelen şirketin işlerinde bunun etkisini görürsünüz. Bunun en güzel örnekleri esasında nWo hikayesini yersiz uzatan WCW’da ve TNA’de bu anıların canlandırılmasında görebilirsin. Bu yüzden Trump’ın şirketin bir parçası olarak değil de grubun menajeri olarak bu işi yapmış olsaydı hiçbir sıkıntı yoktu. Şu hali ile nasıl toparlarsın inan bilmiyorum.
Şov düzenine bayıltsak da içerik ağzımda kekremsi bir tat bıraktı Doğanım. İlk şovu reelde izlesem söver, tv’yi kapardım. Özellikle Trump - Punk düşmanlığını nereye götüreceğini takip edeceğim.