- Konular
- 115
- Beğeni sayısı
- 2,697
- PG Nakit
- 840
- Favori Güreşçi
- AJ Styles
- RPG Karakteri
- Rey Mysterio
Bence o kadar kötü bir kadro değil ama evet çok random duruyor. Yine de yapılacak işi merak ediyorum.
Sigma male kural 3: Rakibini şaşırtacak hamleler yap.Abi Punk'ı niye bu adam aldı yaaaaa, jobber yapacak şimdi. :ddd
Hoş geldin Tony Khan.![]()
@BWF: Profesyonel güreş sektöründe yeni çağın ilk duyurusunu yapmanın vakti geldi diye düşünüyoruz!
BWF’in ana kemerleri BWF Şampiyonluğu ile BWF Kadınlar Şampiyonluğu, sahiplerini 5 kişilik ikişer gruplu Climax turnuvalarının sonucunda bulacak. Gruplarından lider olacak çıkan isimler, BWF’in ilk izle-öde etkinliğinde karşı karşıya gelecek ve bu maçların sonucunda iki şampiyonluk da tarihinin ilk sahiplerine kavuşacak. Peki PPV’nin ismi ve tarihi? Onu da 22 Aralık’taki ilk Controversy şovuna öğrenirsiniz…
Mehmet Bana gibi 16 kişilik turnuva ağacı mı yapsaydık bilader? Farklı şeyler deniyoruz, rakibi şaşırtmak istiyoruz…Hoş geldin Tony Khan.
Müsluman mahallesinde salyangoz satmaktır senin yaptığın şey.Mehmet Bana gibi 16 kişilik turnuva ağacı mı yapsaydık bilader? Farklı şeyler deniyoruz, rakibi şaşırtmak istiyoruz…
Ya o mahallede Fransa vatandaşı olan müslümanlar ağırlıktaysa?Müsluman mahallesinde salyangoz satmaktır senin yaptığın şey.
Mehmet Bana gibilere orijinal book nasıl olur göstereceğiz.