RPG PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız


PGW Showdown: A Shot In The Dark Puanınız

  • 1/5

    Oy: 1 2.9%
  • 2/5

    Oy: 1 2.9%
  • 3/5

    Oy: 1 2.9%
  • 4/5

    Oy: 14 41.2%
  • 5/5

    Oy: 17 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    34

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
2,241
Beğeni sayısı
889
PG Nakit
225
Uzundu evet ama şov özel şov olarak geçiyordu o yüzden olabilir. Sadece birkaç teknik sıkıntı vardı. Şarkılar ve fotoğraflar. Onun dışında ben abes bir durum görmedim. Bundan da zaten ilk şov olduğu göz önüne alınırsa puan kırmak büyük ayıp olur. Tam puan. Emeğinize sağlık.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
367
Mesajlar
3,276
Beğeni sayısı
617
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Açılış şovu ve beklentiler için baya iyiydi, çok az da olsa seyirciyi ufak çaplı kaybettiren anlar olsa da aktiflik sayesinde 5.
 

Bogi

Jön Türks
Katılım
2 Tem 2023
Konular
17
Mesajlar
771
Beğeni sayısı
302
PG Nakit
0
Konum
Istanbul
Birine menajer olarak yanına ilişemediğim için üzüldüm ama şov pilot olarak çok iyiydi. Uzunluğu ilk bölüm olmasına göre gayet fitti. Maçların tadı da gayet yerindeydi. Tam puan çalıştı.

Duvara devam mültecilere yallah diyoruz!
 

Porridge Boss

To Whom It May Concern
Katılım
3 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
177
Beğeni sayısı
66
PG Nakit
60
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Favori Güreşçi
Big Show
Açılış için yeterli oğlu yeterli bir şovdu. 5'i çok daha epik işlere saklayarak 4 diyorum. Bu kalitede bir şov başka zamanda olsaydı o zaman rengim 5 olabilirdi.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,817
Beğeni sayısı
1,158
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Muhtemelen yazması en zor şovdu, herkesi gösterebilme çabası ve ilk şov olması münasebetiyle. İşin hakkından iyi gelinmiş bence, diğer şovlara da oldukça duyuru geçildi zaten şov içinde. Bu şovda iyi süre alan isimlerin birkaç şov oldukça geri planda tutulması gerektiğini düşünüyorum hatta rosterin kalabalıklığından ötürü. Zaten ekip gerekeni yapacaktır. Onun dışında ise bazı karakterler çok net tanıtıldı gerek segmentlerle gerek maçlarla, bazı karakterlerin de yolu hafif hafif çizildi. Aktiflik de şovu oldukça keyifli hale getirdi son kısımlarında yer alabilmeme rağmen, bunun için 5 veriyorum. Elinize sağlık.
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
91
Mesajlar
3,040
Beğeni sayısı
1,207
PG Nakit
595
Şov hakkında şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum. İlk şov her zaman zordur, özellikle sıkışık bir roster varsa bunda itirazımız yok ancak birkaç şova esamesi bile okunmayacak ya da oyunculuk performansı sebebiyle daha kısıtlı 'ekran süresi' alacak isimlerin tam tersi oyuncu performansı ve aktifliği sağlayacak isimlerin önüne geçercesine booklanması kanımca ufak bir eleştiri anekdotu olsun.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
432
Mesajlar
4,006
Beğeni sayısı
1,434
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
Yazacaklarım yanlış anlaşılmasın zira bir tane daha forum ya da rpg tartışması kaldıracak takatim kalmadı fakat bunları herkesin oyundan zevk alması dileğiyle yazıyorum. Bazı karakterler özellikle ön planda tutulurken bazıları da Mount & Blade'deki gergin görünüşlü adam gibi yazılmış. Kendi karakterim adına konuşayım benim karakterin hiçbir zaman erkeklerle alakalı bir zevki olduğunu belirtmedim ve özellikle promolarda ve Twitter hesabında kadınlara yönelik bir sapkınlığı olduğunu vurguladım. Ek olarak ailevi sorunlara ciddi bir şekilde değindiğim bir promo da kesmeme rağmen "beyaz ten ıhı" diye gezen bir ucube gibi görünmek üzdü açıkçası. Benimle aynı sorunu yaşayan birkaç daha arkadaşı gördüm ve biri karakteri bile bıraktı. Son olarak da main eventde kavgayı ayıran karakterlerin ismiyle belirtilmesi de çok üzücü bir durum bence. Düşünsenize bir RPG açılıyor ve ilk şovu hypelı bir şekilde bekliyorsunuz sonra karakteriniz başka bir karakterin kavgasını ayıran bir figüran gibi gözüküyor. O kavgayı güvenlikler de ayırsa kimse bu niye böyle demezdi. Hatta farkedilmezdi bile.

İyi yönlere gelirsek RPG tayfa yamyam gibi çöktü şova o yorum sayısı halis mi dedik total sayıyı görünce. Maçlar da fena değildi ME ile Tsuji maçını beğendim. İlk şovdan çat çat bu turnuva bunlar da katılımcı diye kemer sahiplerinin belirlenmemesi de güzel. Performanslar tartılır ona göre eklenir daha iyi olur. Genel 2 verdik şova bayağı gözüme batan belirttiğim sıkıntılardan dolayı. İşler rayına oturunca daha iyi bir RPG görürüz umarım.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
2,241
Beğeni sayısı
889
PG Nakit
225
Bu mesajda kimseyi alıntılamak istemedim çünkü ortada fark ettiğim bir gerçek var. Arkadaşlar hepimiz bu oyunu senelerdir oynuyoruz ve oynamaktan çok yazdık da. En azından ben öyle yaptım. Benim yıllar sonra ilk kez ciddi olarak oynadığım karakter şu anda elimde. O da malum forumda 2016'da oynadığım ve en try hard oynayabildiğim karakter. Bizim bu oyunu alıştığımız, daha doğrusu en sevdiğimiz dönemde bir yazar ekibi olurdu. O yazar ekibinde sözü geçen bir adam olurdu ve adam etrafından fikirler alıp şov çıkarırdı, build-up yapardı. Kısacası bu ekip oyunu yazardı. O zamanlar çoğumuz güreşi az çok izlerdik çünkü yaşımız bugünkü kadar ileri değildi. En azından benim şu an güreşle bir alakam yok ve bazen RPG'de karşıma çıkan çoğu karakteri tanımıyorum bile. Örneğin ben Jimmy Jacobs nasıl bir adamdır bilmiyorum. Geçen sene Arda'nın aldığı Brian Pillman'ın adını ilk kez ondan duydum. Kısacası ben çoğu güreşçiyi RPG oynarsam öğreniyorum.

Sıkıntı şu ki, daha doğrusu anlamadığımız nokta; RPG asla eskisi gibi olmayacak. Çünkü eskiden vaktimiz vardı. Daha çok insan vardı. Daha çok beyin, daha çok fikir. Diğer forumda şu anda RPG açısından neden hayat durdu hepiniz az çok biliyorsunuz. Çünkü oyunu bir (1) kişi yazıyormuş. Sadece bir kişi. Onun da kim olduğunu bazı arkadaşlarım biliyor, bazıları da az çok tahmin ediyordur.

10 küsür senelik forumun oyununu bir kişi yazıyor, açılalı 1 hafta belki olmuş olmamış forumun RPG'sini yazan adam sayısı da kaç kişidir sizce? Bence 3'ü geçmiyordur. O site yönetiminin RPG'ye karşı tavrını dışarıda tutuyorum tabi. Yine de hanginize söylesek ekibe girer misin diye, girerim cevabını verir? Ben bu oyunu geçen sene PURE'da 2-3 arkadaşımla yazdım, (ki şimdiki ismiyle hayali şirket çünkü tüm kaydı kuydu her şeyi silinmiş durumda, en çok koyan da bu o ayrı mesele) yetemedik. Arkadaşlarımızı davet ettik. Barıştır, Ardadır, ECH'dir ve dahası. Zor durumda olduğumuzu gördüler ve geldiler. Aslında sorun şu ki, RPG her zaman zor durumda.

Şu anda nelerin konuşulduğunun farkında mısınız? Çocuğumla bu oyunu oynayacağım diye bir konu var bu forumda RPG için. Bunu düşünecek yaşa geldik. Bu oyunu yazmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Başta dediğim gibi, hepiniz ekiplerde bulundunuz. 7-8 kişi olduğunda bile işler zor ilerlerken şu anda 30 küsür kişilik bir rostera kısıtlı bir ekiple oyun yazdığınızı düşünün. İşte kaçırdığımız kısım bence bu. Mami haksız mı? Haklı. Sefa haksız mı? Dibine kadar haklı. Kendinize bir karakter yaratıyor, ve onunla varolmak istiyorsunuz bu oyunda. Kötü bir şey demediğinizin de farkındayım, sizler benim arkadaşlarımsınız. Ama ekibe küstüğünüzü hissettim ve bunu istemem. Çünkü ben bunu yaşadığımda inanın bu çok boktan bir his oluşturuyor. En ufak hatamda araya küslük girecekse, niye yazıyorum dedim ben hep PURE'da. İnanın çok dedim. Siz de dediniz bunu biliyorum. Yazar olduğunuzda işiniz sadece ve sadece hizmet etmek olur. Birilerini memnun etmek. Ve sorun şu ki, herkesi asla memnun edemezsiniz. Bu hayatta da böyledir. Bence biraz anlayış. Sizin diğer forumda try hard oynayacağınızı düşünüp burada direkt olarak troll karakter diye ekip kafalarında nitelemiş bile olabilirler. Ama bu demek değil ki, promolarınızın okunmaması hoş bir durum. Kesinlikle değil. Burada zaten haklısınız. Ama dediğim gibi, artık yazar ekipleri eskisi gibi değil. Bu dediklerimi size saldırmak olarak algılamayın. Hiç birimiz Aschentef değiliz. Tüm unvanlar başarılar bizde olsun bu oyunun içinde arkadaşlarımız yoksa, onlarla oynamıyorsak hiçbir önemi yok. Hepimiz böyle düşünüyoruz. Bu yüzden bazı şeyleri telöre edelim. Öyleydi böyleydi, yazarların her biri bir mesaj ucumuzda konuştuğumuz adamlar. Ve işleri çok zor. Hiçbirinizin kötü niyeti olmadığına eminim. Benim tek derdim, 2-3 ay buradayız en fazla. Hep birlikte oynayalım sonra hayatımıza dönelim. Mevsimlik işçiyiz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: