RPG PGW...

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
90
Beğeni sayısı
176
PG Nakit
655
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams

Trick Williams elinde mikrofonu sıkıca kavrayarak tutar vaziyette ringe doğru yavaş yavaş adım atıyor. İplerin arasından zıplayarak geçiyor.

"Kesin şu Hollywood işini, bıktım artık bu Hollywood, film saçmalıklarından her şeyden bıktım! Benim bir imajım YOK! Benim bir saygınlığım YOK! YOK YOK YOK! TEK AMACIM KEMER!"

Trick Williams, konuşması bir anda bölünecek şekilde duruyor.

@Netuno

Oynadığınız Karakterin Adı
Trick Williams

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
431
Beğeni sayısı
4,784
PG Nakit
2,275
Favori Güreşçi
Hana Kimura

q7y940a0m46a1.jpg

Rainmaker Kazuchika Okada'nın theme songu arenada duyuluyor. Ancak bekleyişten sonra Okada gözükmüyor. Menajeri Gedo ağır adımlarla titantronda gözüküyor. "Woop that Trick" tauntu atarak girişte vakit harcadıktan sonra ağır adımlarla ringe giriyor.

Gedo: YOK! YOK! YOK! Yokluk içindesin. Hiçbir şeyin yok. Sanırım özgüvenin de yok. Kendine saygın da yok. Seni umursayan seyircilere karşı bir sorumluluk duygun da yok. İmajın yok, saygınlığın yok, sabrın yok, her erkeğin iki bacağı arasındaki şey de sende yok. Ama bende, sana verecek bir şey var. Bende, sana verecek zaman var. Bende, sana verecek akıl var. Bende, sana verecek nasihat var. Senin hiçbir şeyin yoksa, belki bu anımızda, bir şeyler kazanabilirsin. Sana, kimsenin yapmadığı mentorluğu yapma vaktim geldi. Belki seyirciler de, bizim dersimizden bir şeyler öğrenebilir.

hq720.jpg

Gedo ciddileşerek Trick Williams'ın yanına geliyor. Suratında herhangi bir öfke ya da dalga geçme ifadesi yok. Babacan bir şekilde yaklaşıyor ona.

Gedo: Genç adam, baskı altında çabucak kırıldığını görüyorum. Genç adam, sana bir hikaye anlatmama izin ver. Yıl, 2012. O dönem, senden çok daha genç bir adam, excursion sonrası ilk kez Tokyo Dome’da gözüktü. Sarı saçları, şaşalı kostümü… Herkesten farklıydı. İlk maçını kazandığında, arka alandaki herkes, onun one hit wonder olduğunu düşünüyordu. Aynı gecenin main eventinde, Hiroshi Tanahashi, Japonya’daki ringlere adım atmış en kötü kişi olarak tanınan Minoru Suzuki’yi yenmişti. IWGP Heavyweight kemerini, 11 kere koruyarak bir rekor kırmıştı. Ancak kimsenin o umursamadığı, en fazla bir yıl ömür biçtiği o adam, güreşin ACE’ine karşı çıkmıştı. Bir ay sonra, 12 Şubat 2012 tarihinde, ikisi, her şeyini ringe koydu. Daha ikinci maçındaki o çaylak, bütün güreşi değiştirdi. Senin gibi süslü kostümleri vardı, senin gibi genç bir havası vardı ancak o çaylak, senin asla yapamayacağın şeyi yaptı. Tarih o olaya isim Verdi. Rainmaker Shock dediler. Üstelik, Rainmaker o dönem, senin gibi 32 yaşında bir man-child değildi. 24 yaşında bir gençti. Sadece ikinci tekli maçında, bütün Japonya’yı fethetti. Rainmaker, ben onun köşesindeyim diye Rainmaker olmadı. Senin düşündüğünün aksine Rainmaker, bana rağmen hala Rainmaker. Her zaman öyleydi. Kimsenin dediğini umursamazdı. Kimsenin lafı karşısında boyun eğmezdi. Kimsenin eleştirisi altında imajını değiştirmezdi. Öyle biri olsaydı, şu an PGW Champion, “Rainmaker” Kazuchika Okada değil, Hollywood’dan sıkılmış, 32 yaşında, hiçbir başarıya imza atamamış, Trick Williams olurdu.

images

Gedo, Trick Williams'ın sırtına dostane bir şekilde vuruyor. Daha gülümser bir ifade ile konuşmaya devam ediyor.

Gedo: Kazanmak istemeni anlıyorum, hatta saygı duyuyorum. Herkes en tepedeki kemere bakar, herkes o kemeri ister ancak sen, diğerleri gibi kemerin kucağına düşmesini beklemedin. Sen, gerçekten de bu kemer için ringe çıktın. Sen, bu kemer için, Rainmaker’a meydan okudun. Çoğunun yapamadığını yaptın. Yolun yarısını başardın. Ancak maalesef senin yolun, buradan daha fazla ileriye gitmiyor. Bunu şahsi algılama, ben sadece mesajı ileten kişiyim. Sana bu mesajı ilettim ki, daha fazla kırılmayasın. Sana bu mesajı ilettim ki, kendini hazırlayasın. Bir gün başaracaksın ancak o Lockdown’da olmayacak. Kariyerinin ilk sağlam yumruğunu yiyeceksin. Ancak çeneni kaldırmaya devam et. Kim olduğundan nefret ederek değil, gurur duyarak ilerle. Hollywood Trick Willams, elbet bir gün, PGW Championship kemerini taşıyacak. Sadece bugün değil. Devam et genç adam. Çabalamaya devam et…

Gedo dostane bir şekilde el sallayarak iplerin arasından çıkıyor. O sırada kameralar Trick Williams'ı göstermeye devam ediyor...

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
90
Beğeni sayısı
176
PG Nakit
655
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
"hep nasihat hep nasihat... Dede! Ben buraya nasihat dinlemeye gelmedim. Onu torunlarına anlat. Onu Okada'ya anlat. Ben burada bunları dinlemek için yokum! YOK YOK YOK! AMA NE VAR? ÖZGÜVENİM VAR! CESARETİM VAR! KİM BÖYLE BİR KARİYERİ HAYAL EDERDİ?"

"Hollywood UMURUMDA değil! Hollywood falan yok! Artık filmler, imajlar hepsi bir kenarda. İmaj UMURUMDA olan bir şey değil. Siz ve sizin gibi yaşlılar buraya gömülsün diye geldim. Mezar taşına 'Okada'nın İti' şeklinde bir mesaj yazdıracağım. Aksine, bunu düşünmek bile hata mı? HAYIR! Çünkü öylesin Gedo. Nasihat işe yaramaz. Babacan tavırların işe yaramaz. Okada geçmişte de p*çti şimdi de öyle. Bir insanın karakteri nasılsa öyledir! O yüzden, an itibariyle herkes beni izlesin! FİLM! HOLLYWOOD HEPSİ KENARDA! YENİ BİR TRICK WILLIAMS DEVRİ BAŞLIYOR!"

@Netuno

Anasayfa Üst Alt