Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 12350" data-attributes="member: 84"><p>Yazacaklarım yanlış anlaşılmasın zira bir tane daha forum ya da rpg tartışması kaldıracak takatim kalmadı fakat bunları herkesin oyundan zevk alması dileğiyle yazıyorum. Bazı karakterler özellikle ön planda tutulurken bazıları da Mount & Blade'deki gergin görünüşlü adam gibi yazılmış. Kendi karakterim adına konuşayım benim karakterin hiçbir zaman erkeklerle alakalı bir zevki olduğunu belirtmedim ve özellikle promolarda ve Twitter hesabında kadınlara yönelik bir sapkınlığı olduğunu vurguladım. Ek olarak ailevi sorunlara <strong>ciddi </strong>bir şekilde değindiğim bir promo da kesmeme rağmen "beyaz ten ıhı" diye gezen bir ucube gibi görünmek üzdü açıkçası. Benimle aynı sorunu yaşayan birkaç daha arkadaşı gördüm ve biri karakteri bile bıraktı. Son olarak da main eventde kavgayı ayıran karakterlerin ismiyle belirtilmesi de çok üzücü bir durum bence. Düşünsenize bir RPG açılıyor ve ilk şovu hypelı bir şekilde bekliyorsunuz sonra karakteriniz başka bir karakterin kavgasını ayıran bir figüran gibi gözüküyor. O kavgayı güvenlikler de ayırsa kimse bu niye böyle demezdi. Hatta farkedilmezdi bile. </p><p></p><p>İyi yönlere gelirsek RPG tayfa yamyam gibi çöktü şova o yorum sayısı halis mi dedik total sayıyı görünce. Maçlar da fena değildi ME ile Tsuji maçını beğendim. İlk şovdan çat çat bu turnuva bunlar da katılımcı diye kemer sahiplerinin belirlenmemesi de güzel. Performanslar tartılır ona göre eklenir daha iyi olur. Genel 2 verdik şova bayağı gözüme batan belirttiğim sıkıntılardan dolayı. İşler rayına oturunca daha iyi bir RPG görürüz umarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 12350, member: 84"] Yazacaklarım yanlış anlaşılmasın zira bir tane daha forum ya da rpg tartışması kaldıracak takatim kalmadı fakat bunları herkesin oyundan zevk alması dileğiyle yazıyorum. Bazı karakterler özellikle ön planda tutulurken bazıları da Mount & Blade'deki gergin görünüşlü adam gibi yazılmış. Kendi karakterim adına konuşayım benim karakterin hiçbir zaman erkeklerle alakalı bir zevki olduğunu belirtmedim ve özellikle promolarda ve Twitter hesabında kadınlara yönelik bir sapkınlığı olduğunu vurguladım. Ek olarak ailevi sorunlara [B]ciddi [/B]bir şekilde değindiğim bir promo da kesmeme rağmen "beyaz ten ıhı" diye gezen bir ucube gibi görünmek üzdü açıkçası. Benimle aynı sorunu yaşayan birkaç daha arkadaşı gördüm ve biri karakteri bile bıraktı. Son olarak da main eventde kavgayı ayıran karakterlerin ismiyle belirtilmesi de çok üzücü bir durum bence. Düşünsenize bir RPG açılıyor ve ilk şovu hypelı bir şekilde bekliyorsunuz sonra karakteriniz başka bir karakterin kavgasını ayıran bir figüran gibi gözüküyor. O kavgayı güvenlikler de ayırsa kimse bu niye böyle demezdi. Hatta farkedilmezdi bile. İyi yönlere gelirsek RPG tayfa yamyam gibi çöktü şova o yorum sayısı halis mi dedik total sayıyı görünce. Maçlar da fena değildi ME ile Tsuji maçını beğendim. İlk şovdan çat çat bu turnuva bunlar da katılımcı diye kemer sahiplerinin belirlenmemesi de güzel. Performanslar tartılır ona göre eklenir daha iyi olur. Genel 2 verdik şova bayağı gözüme batan belirttiğim sıkıntılardan dolayı. İşler rayına oturunca daha iyi bir RPG görürüz umarım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
Menü
Giriş yap