Şova, yorumlara, promolara ufak bir göz attım ve geldim. Ekibin eline sağlık diyorum. Keşke bu şovu 1-2 hafta daha ileri bir tarihte yapsalardı. 60 kişinin seri şekilde karakter aldığı bir evrende yazılacak ilk şov çok önemli ve zor olur. Ama ekip oluşan hype ile çok hızlı bir başlangıç yapmak istedi sanırım. Bu konuyu bir sorun olarak yazma sebebim ise yukarıda yazıyor zaten. Bazı karakterler promolarına ters şekilde özensiz şekilde yazılmış. RPG oyuncusunun keyfini, hevesini kaçıracak en büyük şeylerden biri budur ama ekibe biraz vakit tanınmalıydı. Ekibin ilk şovdan yaptığı hatalar için keskin şekilde konuşmak, karakter bırakmak diğer oyuncularında keyfini kaçırır. Bu keskin eleştiriler, kararlar almak yerine normal bir dille sorun dile getirilirse zaten ekip buna dikkat edip telafi edebilir. Sorun devam ediyorsa evet siz haklı olurdunuz. İlk şov sebebiyle bu eleştirileri ayarsız buldum.
İlk şovdan tek beklentim hikayeler için temellerin atılmasydı. Açılış şovu içerisinde bir çok feud çoktan başlamış bile. İlk şov olma sebebiyle 4 veriyorum.