Hatay Usülü Bol Soslu Mayonezli Kızarmış Ekmekli Tavuk Dürüm vs. Klasik Eski Usül Tavuk Dürüm

keka

🍓
Konular
39
Beğeni sayısı
1,122
PG Nakit
325
RPG Karakteri
Heath Slater
Eski usüle birkaç kez gittikten sonra tamam abi yeterli deyip hatay usülüne dönüleceğine adımız kadar eminiz. Ben de bazen eski usülü özlüyorum hatta niye artık kimse yapmıyor diye aklımdan geçiriyorum ama geçici bir romantiklik olarak kalıyor çoğu zaman. Dürümden bir ısırık + yeşil biber + ayran dünyada cenneti yaşatır.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Normal döner neredeyse kalmadı artık bu Hatay usulü bilmem ne muhabbeti yüzünden. Hatay dürümünün sosunu beğenmediğim için sos ve mayonezsin yiyorum onu bile zaten. Normal dönerden devam biz bulabildiğimiz kadar.

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Eski usüle birkaç kez gittikten sonra tamam abi yeterli deyip hatay usülüne dönüleceğine adımız kadar eminiz. Ben de bazen eski usülü özlüyorum hatta niye artık kimse yapmıyor diye aklımdan geçiriyorum ama geçici bir romantiklik olarak kalıyor çoğu zaman. Dürümden bir ısırık + yeşil biber + ayran dünyada cenneti yaşatır.
1700656325534.png

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Hatay'a yolu düşene unutamayacağı bir döner yedireceğim, böyle konuları hiç düşünemeyecek. Gelecek varsa DM.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi