Hatay Usülü Bol Soslu Mayonezli Kızarmış Ekmekli Tavuk Dürüm vs. Klasik Eski Usül Tavuk Dürüm

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
325
RPG Karakteri
damian priest
Eski usüle birkaç kez gittikten sonra tamam abi yeterli deyip hatay usülüne dönüleceğine adımız kadar eminiz. Ben de bazen eski usülü özlüyorum hatta niye artık kimse yapmıyor diye aklımdan geçiriyorum ama geçici bir romantiklik olarak kalıyor çoğu zaman. Dürümden bir ısırık + yeşil biber + ayran dünyada cenneti yaşatır.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Normal döner neredeyse kalmadı artık bu Hatay usulü bilmem ne muhabbeti yüzünden. Hatay dürümünün sosunu beğenmediğim için sos ve mayonezsin yiyorum onu bile zaten. Normal dönerden devam biz bulabildiğimiz kadar.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Eski usüle birkaç kez gittikten sonra tamam abi yeterli deyip hatay usülüne dönüleceğine adımız kadar eminiz. Ben de bazen eski usülü özlüyorum hatta niye artık kimse yapmıyor diye aklımdan geçiriyorum ama geçici bir romantiklik olarak kalıyor çoğu zaman. Dürümden bir ısırık + yeşil biber + ayran dünyada cenneti yaşatır.
1700656325534.png

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Gel reis beraber zurna yiyelim.
Sağol dostum bana yatırdığın parayla güzel bir uzun tavuk döner yedim sağ ol reis. Eyvallah. (Gerçekten yedik şaka gibi ya konuyu açan arkadaşa teşekkürler.)

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Hatay'a yolu düşene unutamayacağı bir döner yedireceğim, böyle konuları hiç düşünemeyecek. Gelecek varsa DM.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: