Hatay'ın demografik yapısı yerli yerinde duruyor. Ağır hasarlı evimizi 7 ay sonra yıktılar. Gelecek aydan itibaren sırayla yeni evler teslim edilmeye başlayacak. İnsanlar tek tek dönüyor şehrine. Ben döneli 5 ay oldu. Buranın insanları şehrine bağlı, kimsenin bir yere gittiği yok. Bu yüzden demografik yapı üzerine konuşmaya gerek görmüyorum. Dün 276. günde yeni ceset çıktı. Bunu söyleyen oldu mu konuşmada? Bir çok tanıdığım Survivor şartlarında konteynerda kaldı, çadırda kaldı ve yaşamaya devam ediyor. Merkez toz toprak içinde, yıkımlar saçma sapan şekilde yapılıyor. Depremden sonraki 2 ay su bile ulaştırılmadı bu insanlara. Yok canım abartma, sallama diyen açıp okusun ya da dinlesin. Merkez bu kadar rezilliğe maruz bırakılmışken hala birilerinin çıkıp Hatay bizim meselemiz demesi beni zıplatıyor. Şu iki partinin de kapanıp gittiği günü görmeyi diliyorum.
Ben buraya depremin ilk üç günü yaşadıklarımı, olanları anlatsam yüzü düşecek ama lavuk gelmiş Hatay halkı halinden memnun gözüküyor diyor. Bunu da o başkanına oy vermedik diye diyor. Laf söylediği şehirde en yetkili olan kendi partisiyken.