Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Özgür Özel: Hatay Benimde Şahsi Meselemdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kara" data-source="post: 119838" data-attributes="member: 94"><p>Hatay'ın demografik yapısı yerli yerinde duruyor. Ağır hasarlı evimizi 7 ay sonra yıktılar. Gelecek aydan itibaren sırayla yeni evler teslim edilmeye başlayacak. İnsanlar tek tek dönüyor şehrine. Ben döneli 5 ay oldu. Buranın insanları şehrine bağlı, kimsenin bir yere gittiği yok. Bu yüzden demografik yapı üzerine konuşmaya gerek görmüyorum. Dün 276. günde yeni ceset çıktı. Bunu söyleyen oldu mu konuşmada? Bir çok tanıdığım Survivor şartlarında konteynerda kaldı, çadırda kaldı ve yaşamaya devam ediyor. Merkez toz toprak içinde, yıkımlar saçma sapan şekilde yapılıyor. Depremden sonraki 2 ay su bile ulaştırılmadı bu insanlara. Yok canım abartma, sallama diyen açıp okusun ya da dinlesin. Merkez bu kadar rezilliğe maruz bırakılmışken hala birilerinin çıkıp Hatay bizim meselemiz demesi beni zıplatıyor. Şu iki partinin de kapanıp gittiği günü görmeyi diliyorum. </p><p></p><p>Ben buraya depremin ilk üç günü yaşadıklarımı, olanları anlatsam yüzü düşecek ama lavuk gelmiş Hatay halkı halinden memnun gözüküyor diyor. Bunu da o başkanına oy vermedik diye diyor. Laf söylediği şehirde en yetkili olan kendi partisiyken.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kara, post: 119838, member: 94"] Hatay'ın demografik yapısı yerli yerinde duruyor. Ağır hasarlı evimizi 7 ay sonra yıktılar. Gelecek aydan itibaren sırayla yeni evler teslim edilmeye başlayacak. İnsanlar tek tek dönüyor şehrine. Ben döneli 5 ay oldu. Buranın insanları şehrine bağlı, kimsenin bir yere gittiği yok. Bu yüzden demografik yapı üzerine konuşmaya gerek görmüyorum. Dün 276. günde yeni ceset çıktı. Bunu söyleyen oldu mu konuşmada? Bir çok tanıdığım Survivor şartlarında konteynerda kaldı, çadırda kaldı ve yaşamaya devam ediyor. Merkez toz toprak içinde, yıkımlar saçma sapan şekilde yapılıyor. Depremden sonraki 2 ay su bile ulaştırılmadı bu insanlara. Yok canım abartma, sallama diyen açıp okusun ya da dinlesin. Merkez bu kadar rezilliğe maruz bırakılmışken hala birilerinin çıkıp Hatay bizim meselemiz demesi beni zıplatıyor. Şu iki partinin de kapanıp gittiği günü görmeyi diliyorum. Ben buraya depremin ilk üç günü yaşadıklarımı, olanları anlatsam yüzü düşecek ama lavuk gelmiş Hatay halkı halinden memnun gözüküyor diyor. Bunu da o başkanına oy vermedik diye diyor. Laf söylediği şehirde en yetkili olan kendi partisiyken. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Özgür Özel: Hatay Benimde Şahsi Meselemdir
Menü
Giriş yap
Kayıt ol