Şovun sonu gerçekten başarılıydı. Ekibin bu hikaye ile uzun süredir uğraştı belliydi. O’Neil geldiğinden beri Ellering kayıp diye düşünürken gelip oyunu değiştirmesi epey iyi oldu. @Broken Dreams’i tekrardan tebrik edeyim burada.
Şovun başına dönersek yine iki zarganayı zargana gibi konuşurken gördük ancak parmağa dudak götürme mevzu bütün chati dağıttı.
@Netuno ile dalaşmaktan Roman maçına akamadık. İşin espirisi bir yana iyi bir segmenti.
@Gloom kardeşimin yeni heel hali ile neler yapacağını merak ediyorum.
Roman - Lee maçı da kritik bir maçtı. İki ismin de momentumları yüksekti ve başarılı olmaları gerekiyordu. Dengeli ve tempolu bir maçtı. Sondaki ipin görülmemesi olayı ileride Team Chairman vs Team PGW gibi bir maça bağlanır mı diye düşünmedim değil. Ancak bunları kafada kurmak için daha çok erken. O cephede de neler olacağını merak ediyorum.
@Kara ya da tebrikler tekrardan.
Khamzat segmenti başarılıydı ancak @Akashi’yi meydanda göremiyoruz. Görsek çok daha iyi olurdu açıkçası.
Dandik kemerin olduğu bir segmenti yorumlamıyorum. Ama Velveteen’ciyim bu karşılaşmada.
Nathan Jones maçı bence şovun pik noktalarından birisiydi. Resim seçimleri vs şahane idi. Maçın daha kısa sürmesini beklesem de şikayet etmedim. Sonda zaten
@Sepultura hocamın gelmesi ile işler renklendi. Dediğim gibi, şovun en başarılı işlerinden oldu.
Sex’in diziden çıkıp şovu basması, güvenlikleri dövmesi… Biz devletini vatanını seven insanlarız. Ne demek güvenlik dövmek? Kardeşim, bu insanlar evlerine ekmek götürüyor, beyzadelerimiz adamları hastanelik etti. Ortada iki sorun var. İlki bu rezilliği nasıl cezalandırılacağı. Binaya zorla girmek şirketin imajını zedeledi. Kızılsultan Chairman hazretlerinden bir yaptırım bekliyoruz. İkinci husus da güvenlik değişmeli. Adamlar güvenlik değil stuntman mübarek.
Genel değerlendirmeye gelirsem iyi bir şovdu. Aslında şovda kendimi görmeyi beklerdim. Başından beri aktif şov takibi yapıp da ekran süresi alamayan arkadaşlarımız da vardı. Ben azından ben exclusive’de gözüktüm diye çok üzerine düşmedim ama o arkadaşlar için can sıkıcı olmuş olabilir.
Ancak ertelenmesi beklenen bir şovu ele alıp yetiştirmeniz bunu benim açımdan telafi etti. Eminim Superstarda bu arkadaşlara malzeme verecektir ekip.
3.5 falan çalışır benden ancak şıklarda olmadığından 4 dedik.