Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #15 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Boss" data-source="post: 119020" data-attributes="member: 152"><p>Öncelikle şov takibin, üstüne değerlendirmen ve gösterdiğin oyuncu istikrarı için teşekkür ederiz Taylan. Açık söylemek gerekirse Nathan Jones ile birlikte şu an bayağı tutunan oyuncularsınız bunu söylememde bir sakınca yok. Bu konu üzerine zaten konuşacaktım ama senin bu yazına alıntı çekerek konuşayım.</p><p></p><p>Oyuncuların eski sevgili gibi bir gelip bir gitmesinden bayağı bir yoruldum, yorulduk. En azından ben, şovda olacak karakterleri seçerken genelde tüm kadroya yer vermeye çalışıyorum. Ve bugüne kadar her taslakta bu amacı güttüm. Karakter merkezini açtım, kim varsa bir şekilde bir yere sıkıştırdım. Ama artık bunu yapamayacağım. Zaten ekibin şu durumunda yapamam. Eski sevgili muhabbeti karakter alıp bırakmak değil. Bırakan adama zaten bir şey demiyoruz. Karakter bırakma cezasına yıllardır ayar oluyorum. Bana göre bir karakterle aylarca istikrarla oynamış bir oyuncunun ceza almasına zaten gerek yok ki zaten bu sistemi kaldırdık. Ama biz bu esnekliği sunuyoruz diye çilesini çekiyoruz. Karşılıklı anlayış biraz devre dışı.</p><p></p><p>Bunun haricinde bir şov mesela 150 yorum atan oyuncudan diğer şov yaşam belirtisi yok. Bunu bir kişi özelinde yaşamadık. Birçok kişi özelinde yaşadık. Şov takip etmek bir zorunluluk değil, emeğinize sağlık diye mesaj atıp bize saygı gösterisi yapmak da öyle. Ama en azından tek bir mesaj, "ben buradayım, oynuyorum, bu şovu da okudum" demeyi göstermek için. Fakat o mesaj gelmiyor ve haftaya şovda yer almayan oyuncu ben niye yokum diye üzülüyor. Ben o hafta boyu foruma girmemiş oyundaki hiçbir başlığa yorum atmamış adamın triplere girmesini artık görmek istemiyorum. Mesela bu şovda Rikishi, Jey Uso, Daniels ve birkaç karakter daha hariç şovda olmayan kimsenin bu durumu garipsemesi gerektiğini düşünmüyorum. Onlar da zaten güvendiğimiz, uzun süredir oynayan oyuncular ve bu şov öyle gerekti. İçeride 5 faal adam varken ve bu işi gönüllü yapıyorken bu durumlar bizi fazlasıyla zorluyor. Tabii zorlanmamızın etkisinde yazar sayısının azalmasının da etkisi var. Ki bu çok daha büyük etkiliyor. O yüzden bu etkenleri göz önünde bulundurduğumuzda artık her karakterin şovda gözükmesi pek mümkün olmayacak. Güzel bir noktaya parmak bastığın için, sana alıntı çekerek bildirmek istedim.</p><p></p><p>En basit örnek, Jeff Hardy için bir exclusive yazdım ama bu hafta oyuncudan hiçbir geri tepki alamadık. Durum böyleyken bir daha Jeff Hardy booklamak benim için imkansız bir durum. Bunu Mami'ye yormuyorum. Veya kötü niyetle söylemiyorum. Zaten vakti olsa oynar. Çok da iyi bir oyuncu. Ama herkesin oynamaya vakti yoksa bizim de yazmak için olmuyor. En basit tanım bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boss, post: 119020, member: 152"] Öncelikle şov takibin, üstüne değerlendirmen ve gösterdiğin oyuncu istikrarı için teşekkür ederiz Taylan. Açık söylemek gerekirse Nathan Jones ile birlikte şu an bayağı tutunan oyuncularsınız bunu söylememde bir sakınca yok. Bu konu üzerine zaten konuşacaktım ama senin bu yazına alıntı çekerek konuşayım. Oyuncuların eski sevgili gibi bir gelip bir gitmesinden bayağı bir yoruldum, yorulduk. En azından ben, şovda olacak karakterleri seçerken genelde tüm kadroya yer vermeye çalışıyorum. Ve bugüne kadar her taslakta bu amacı güttüm. Karakter merkezini açtım, kim varsa bir şekilde bir yere sıkıştırdım. Ama artık bunu yapamayacağım. Zaten ekibin şu durumunda yapamam. Eski sevgili muhabbeti karakter alıp bırakmak değil. Bırakan adama zaten bir şey demiyoruz. Karakter bırakma cezasına yıllardır ayar oluyorum. Bana göre bir karakterle aylarca istikrarla oynamış bir oyuncunun ceza almasına zaten gerek yok ki zaten bu sistemi kaldırdık. Ama biz bu esnekliği sunuyoruz diye çilesini çekiyoruz. Karşılıklı anlayış biraz devre dışı. Bunun haricinde bir şov mesela 150 yorum atan oyuncudan diğer şov yaşam belirtisi yok. Bunu bir kişi özelinde yaşamadık. Birçok kişi özelinde yaşadık. Şov takip etmek bir zorunluluk değil, emeğinize sağlık diye mesaj atıp bize saygı gösterisi yapmak da öyle. Ama en azından tek bir mesaj, "ben buradayım, oynuyorum, bu şovu da okudum" demeyi göstermek için. Fakat o mesaj gelmiyor ve haftaya şovda yer almayan oyuncu ben niye yokum diye üzülüyor. Ben o hafta boyu foruma girmemiş oyundaki hiçbir başlığa yorum atmamış adamın triplere girmesini artık görmek istemiyorum. Mesela bu şovda Rikishi, Jey Uso, Daniels ve birkaç karakter daha hariç şovda olmayan kimsenin bu durumu garipsemesi gerektiğini düşünmüyorum. Onlar da zaten güvendiğimiz, uzun süredir oynayan oyuncular ve bu şov öyle gerekti. İçeride 5 faal adam varken ve bu işi gönüllü yapıyorken bu durumlar bizi fazlasıyla zorluyor. Tabii zorlanmamızın etkisinde yazar sayısının azalmasının da etkisi var. Ki bu çok daha büyük etkiliyor. O yüzden bu etkenleri göz önünde bulundurduğumuzda artık her karakterin şovda gözükmesi pek mümkün olmayacak. Güzel bir noktaya parmak bastığın için, sana alıntı çekerek bildirmek istedim. En basit örnek, Jeff Hardy için bir exclusive yazdım ama bu hafta oyuncudan hiçbir geri tepki alamadık. Durum böyleyken bir daha Jeff Hardy booklamak benim için imkansız bir durum. Bunu Mami'ye yormuyorum. Veya kötü niyetle söylemiyorum. Zaten vakti olsa oynar. Çok da iyi bir oyuncu. Ama herkesin oynamaya vakti yoksa bizim de yazmak için olmuyor. En basit tanım bu. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #15 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt