Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #15 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="GBB" data-source="post: 119386" data-attributes="member: 56"><p>Dün derslere bakmaktan ben de takip yapamadım ama ara ara baktım şova. Değerlendirmeyi gün içinde yapacak zaman bulamadım şimdi yapayım.</p><p></p><p>Öncelikle açılıştaki Aschentef/Cody göndermesi patlattı. Şovu Cole'un açacağını tahmin ediyordum geçen hafta yaşanan kapanıştan sonra. Beklediğim gibi de olmuş yalnız o theme seçimi felaket yükseltti bir anda Adam Cole tribünü olduk. Önceden yapılan açılışlara göre kısa ama öz olmuş ben beğendim uzunluğu, aktarmak istediği vs. Ospreay klasik yine bedavaya kemer hakkı vermiş ama orada bunu Ospreay'in karakterine bağlama işi çok iyi olmuş. Çünkü bir yerde artık enayilik olacaktı ama Ospi öyle konuşmuş ki o savaşçı şampiyon havasını sonuna kadar hissettim.</p><p></p><p>Wes Lee vs. Roman maçı biraz şaşırttı Wes Lee galibiyeti bekliyordum ama Roman da mükemmel bir çar. Sülo'nun da [USER=94]@Kara[/USER] 'nın da oyunculuğunu gayet beğeniyorum. Eğer biz de tur atlarsak bizim için tehlikeli rakiplerden olacak. Wes Lee'nin kaybetme şekli acaba bir otorite karşıtı figür olarak mı işlenecek Lee dedirtti. Bakalım otorite olayları bekliyorum. Ne zaman patlak verecek acaba?</p><p></p><p>ALHAMDULLILAH... Khamzat segmenti PPV'daki kısa görünümünün ardından çok iyi olmuş. Asıl debut bu diyebiliriz. Ama keşke Sef oynasa.</p><p></p><p>Ciampa ve Velveteen arası gerginlik biraz ilginç ama bakalım nereye bağlanacak bilemiyorum. PURE kemeri hala biraz sönük kalıyor ama sanırım 15'inden sonra onun için de olaylar başlar.</p><p></p><p>VE FAVORİ ÇARIMIN MAÇI. Abi bu Nathan Jones ne izletiyor bize ya? RPG'nin en iyi çarı olabilir şuan. Bulunduğu her segment, maç vs. kafayı yiyorum. Sondaki Jones'un yıkılmama spotu falan mükemmel. Nathan Jones'un yakın zamanda bir mid carder kemeri alacağını düşünüyorum ben de. Sondaki Bron saldırısı da renk katmış. Şu feud gerçekte olsa antep fıstıklarını, çerezleri çıkarttırır o derece. Ama Sefa kısmında dediğim gibi Özgür de pek aktif değil. Keşke o da aktif olsa da daha iyi bir çekişme izlesek.</p><p></p><p>Abi SEX'in tekrardan ve belki de hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde geri dönüşü mükemmel olmuş. Adamlar TTC ama öyle iki çar ki kemeri unutturuyorlar çünkü bireysel olarak ve takım olarak çok iyiler zaten. Ben bu ikilinin otorite yani genel olarak Titus ile uğraşacağını düşünüyorum önümüzdeki süreçte. Hatta prens turnuvasında belki o yüzden bana kaybedebilir JoMa. Veya tur atlarsa bile bence PPV'da illa Titus etkisi olur ve bir şekil kazanamaz. JoMa'nın kesinlikle turnuvaya ihtiyacı var ve ben harici kazansa deli gibi sevineceğim tek çar ama senaryo gidişatı sanki yok JoMa alamayacak diyor gibi geliyor. + Bence kemerleri Father & Seed'e salarlar ki Riko ve Jey'in de kesinlikle şampiyonlar listesinde adları bulunması gerekiyor.</p><p></p><p>Ve ana olay. Valla aslında bu tarz bir şey bekliyordum. Yani bekliyordum derken ardaelci'nin geçiş şampiyonu olduğunu tahmin ediyordum ama bu şekil olacağı hiç aklıma gelmemişti. Öncelikle Alexa ve Alberto'nun kaçırılması ile başlayan ve ilmek ilmek işlenen bu süreç çok iyiydi. Yani buna cidden kafa yormak gerekiyor çünkü 2 aylık bir süreçten bahsediyorum. Ellering'in Mike şekli gelişi patlattı harbi adamlar birebir aynı. Mr. O'Neil'da Gus Fring gibi bir şey zaten. Angel Garza bu kısa süreçte feci tatlı yaptı ana kemer olaylarını bence hem de Alper'in emeği boşa gitmemiş oldu. Alberto bundan sonra face ilerleyecek gibi duruyor ama sanırım feud daha devam eder. Angel heel ama otorite karşıtı hem de o yüzden ilginç şeyler izleyeceğiz. Tek emin olduğum şey turnuvayı kazanayım veya kazanmayayım benim yolum da bu feud ile kesişecek çok bariz duruyor. Kötü anlamda demiyorum tabi bunu bariz olmasından yana bir sıkıntı yok ki ben de bulunmak isterim zaten.</p><p></p><p>Şovda tek eksik Humberto olabilirdi fakat ben zaten genelde gayet ekran süresi bulan bir karaktere sahibim ki SUPERSTARS şovunda da maça çıkmışım. Benim haricimde ama Father & Seed ve Hobbs'ın bulunmaması kötü olmuş. Fakat Hobbs'ın da güzel olaylara gireceğini düşünüyorum. Zaten geçen hafta Velveteen ile bir olay yaşamıştı sanki. Muhtemelen oradan devam eder veya Jeff Hardy ile bir olayı olabilir. Elinize sağlık güzel şov.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GBB, post: 119386, member: 56"] Dün derslere bakmaktan ben de takip yapamadım ama ara ara baktım şova. Değerlendirmeyi gün içinde yapacak zaman bulamadım şimdi yapayım. Öncelikle açılıştaki Aschentef/Cody göndermesi patlattı. Şovu Cole'un açacağını tahmin ediyordum geçen hafta yaşanan kapanıştan sonra. Beklediğim gibi de olmuş yalnız o theme seçimi felaket yükseltti bir anda Adam Cole tribünü olduk. Önceden yapılan açılışlara göre kısa ama öz olmuş ben beğendim uzunluğu, aktarmak istediği vs. Ospreay klasik yine bedavaya kemer hakkı vermiş ama orada bunu Ospreay'in karakterine bağlama işi çok iyi olmuş. Çünkü bir yerde artık enayilik olacaktı ama Ospi öyle konuşmuş ki o savaşçı şampiyon havasını sonuna kadar hissettim. Wes Lee vs. Roman maçı biraz şaşırttı Wes Lee galibiyeti bekliyordum ama Roman da mükemmel bir çar. Sülo'nun da [USER=94]@Kara[/USER] 'nın da oyunculuğunu gayet beğeniyorum. Eğer biz de tur atlarsak bizim için tehlikeli rakiplerden olacak. Wes Lee'nin kaybetme şekli acaba bir otorite karşıtı figür olarak mı işlenecek Lee dedirtti. Bakalım otorite olayları bekliyorum. Ne zaman patlak verecek acaba? ALHAMDULLILAH... Khamzat segmenti PPV'daki kısa görünümünün ardından çok iyi olmuş. Asıl debut bu diyebiliriz. Ama keşke Sef oynasa. Ciampa ve Velveteen arası gerginlik biraz ilginç ama bakalım nereye bağlanacak bilemiyorum. PURE kemeri hala biraz sönük kalıyor ama sanırım 15'inden sonra onun için de olaylar başlar. VE FAVORİ ÇARIMIN MAÇI. Abi bu Nathan Jones ne izletiyor bize ya? RPG'nin en iyi çarı olabilir şuan. Bulunduğu her segment, maç vs. kafayı yiyorum. Sondaki Jones'un yıkılmama spotu falan mükemmel. Nathan Jones'un yakın zamanda bir mid carder kemeri alacağını düşünüyorum ben de. Sondaki Bron saldırısı da renk katmış. Şu feud gerçekte olsa antep fıstıklarını, çerezleri çıkarttırır o derece. Ama Sefa kısmında dediğim gibi Özgür de pek aktif değil. Keşke o da aktif olsa da daha iyi bir çekişme izlesek. Abi SEX'in tekrardan ve belki de hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde geri dönüşü mükemmel olmuş. Adamlar TTC ama öyle iki çar ki kemeri unutturuyorlar çünkü bireysel olarak ve takım olarak çok iyiler zaten. Ben bu ikilinin otorite yani genel olarak Titus ile uğraşacağını düşünüyorum önümüzdeki süreçte. Hatta prens turnuvasında belki o yüzden bana kaybedebilir JoMa. Veya tur atlarsa bile bence PPV'da illa Titus etkisi olur ve bir şekil kazanamaz. JoMa'nın kesinlikle turnuvaya ihtiyacı var ve ben harici kazansa deli gibi sevineceğim tek çar ama senaryo gidişatı sanki yok JoMa alamayacak diyor gibi geliyor. + Bence kemerleri Father & Seed'e salarlar ki Riko ve Jey'in de kesinlikle şampiyonlar listesinde adları bulunması gerekiyor. Ve ana olay. Valla aslında bu tarz bir şey bekliyordum. Yani bekliyordum derken ardaelci'nin geçiş şampiyonu olduğunu tahmin ediyordum ama bu şekil olacağı hiç aklıma gelmemişti. Öncelikle Alexa ve Alberto'nun kaçırılması ile başlayan ve ilmek ilmek işlenen bu süreç çok iyiydi. Yani buna cidden kafa yormak gerekiyor çünkü 2 aylık bir süreçten bahsediyorum. Ellering'in Mike şekli gelişi patlattı harbi adamlar birebir aynı. Mr. O'Neil'da Gus Fring gibi bir şey zaten. Angel Garza bu kısa süreçte feci tatlı yaptı ana kemer olaylarını bence hem de Alper'in emeği boşa gitmemiş oldu. Alberto bundan sonra face ilerleyecek gibi duruyor ama sanırım feud daha devam eder. Angel heel ama otorite karşıtı hem de o yüzden ilginç şeyler izleyeceğiz. Tek emin olduğum şey turnuvayı kazanayım veya kazanmayayım benim yolum da bu feud ile kesişecek çok bariz duruyor. Kötü anlamda demiyorum tabi bunu bariz olmasından yana bir sıkıntı yok ki ben de bulunmak isterim zaten. Şovda tek eksik Humberto olabilirdi fakat ben zaten genelde gayet ekran süresi bulan bir karaktere sahibim ki SUPERSTARS şovunda da maça çıkmışım. Benim haricimde ama Father & Seed ve Hobbs'ın bulunmaması kötü olmuş. Fakat Hobbs'ın da güzel olaylara gireceğini düşünüyorum. Zaten geçen hafta Velveteen ile bir olay yaşamıştı sanki. Muhtemelen oradan devam eder veya Jeff Hardy ile bir olayı olabilir. Elinize sağlık güzel şov. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #15 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt