RPG Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

• 5

Oy: 12 85.7%
  • 4

Oy: 2 14.3%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    14

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Çok uçup durmadım şov sırasında. Yine de eğlendiğim için ortalamanın üstü olduğunu söyleyebilirim.

4.

Edit: Genel şov değerlendirmesini ertesi güne attık.

Son düzenleme:

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şovun yayın hızı güzeldi, benim için de önemi büyük oldu bu şovun; tereddütsüz 5 veriyorum. Gelecekte olacak olayların da şekillendiği bir şov oldu.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
27
Beğeni sayısı
769
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şovdan her anlamda memnun kaldım, bence süresiyle içeriğiyle tam ayarında geçti.

Velveteen yenilgisinden sonra da yazdığım gibi birçok duyguyu aynı anda hissettim, ama kesinlikle üzülmedim. @Kras Mazov ve Velveteen için çok sevinçliyim, çünkü kesinlikle hak edilmiş bir galibiyet. Ayrıca Christopher Daniels'ın mimlenmiş OP'liğinin bence sıradaki senaryolarda göze batması durumunu iyi engelledi bu mağlubiyet. Zaten Daniels'ı yenecek birisi varsa o da Velveteen'di. Baştaki duyduğum sevincin dışında söyleyebilirim ki saltanat bence tam ayarında bitti. Bittiğini görünce gülümsedim direkt diyebilirim, Daniels bugün bir mağlubiyet aldı ancak ben oyuncu olarak asıl zaferimi bugün yaşamış gibi hissettim. Dümdüz gururlandım yani ortaya çıkarılan üründen. Her anıyla güzel hatırlayacağım bir üç aylık süreçti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Veda konuşması ayarında oldu da devam ediyoruz, ama bu Television saltanatı kesinlikle çok özel olarak kalacak benim için.

Son düzenleme:

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
370
5 abi sonda kendi karakterim dahil büyük bir sıcısa hizmet ettik ama 5. Ben gelecek için korkuyorum artık bu El Jefe lavuğu gücü alırsa şirket falan bırakmaz.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
2,954
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Ters koseler vardi sovda. Wes lee falan aklimin ucundan gecmedi. Ben jomo taraf8ndan ihanete ugrayacagimi dusunuyordum. Bu akla gelen ilk secenekti. O sekilde olmamasi da bence daha kaliteli oldu. Dostane bir ayrilik yasayacagiz gibi duruyor. Kemerler falan degisti. 5

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,109
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
innocentenin dağılışından sonra zekenin bu ikili ile birleşmesi çok iyi oldu tehlikeli bir ekip oldular tag team klasmanı şuan bayağı canlı hale geldi güzel takımlar oldu jey ve rikishi de yükselişte ama tek sıkıntı şuanki şampiyonlar pgw tarihinin en iyi takımı

daniels burada da yenilmeseydi daha da yenilmezdi muhtemelen maçın başındaki danielsın akıl oyunu güzel yazılmış bursa sk tribününe bir kemer daha eklendi

pure maçına karışacağımı düşünüyordum çünkü ya ona karışacaktım ya da ospreayin karşısına çıkacaktım tomassonun kemeri ansızın kaçırmasını kimse beklemiyordu herhalde venis dostum kemeri illa geri alacaktır nigela da güzel bir veda oldu özlicem kuzen...

angel harbi çok büyük, lavuk oturduğu yerden kemeri aldı rpgnin başından beri varolan meksika lobisi halen aktif humbertoyu burada değil de diğer maçta bekliyordum burada ortaya çıkıp maçı angele kazandırması değişik bir karar olmuş patron yada humberto, angel hegemonyasına karşı çıkacak bu üçlünün etrafında dönen bir şeyler izleyebiliriz uzun bir süre

abı wes lee ne alaka ya, bu maç hakkında bişey söylemek istemiyorum çünkü subjektif olur tek diyeceğim bir aydır ne çar ne de sahibi aktif değilken döndüğü an title shot alması mantıksız geldi bana eğer bu karar tahmin edilemez olması için alınmışsa harbi kötü bir karar bu maça rakip olarak humbertoyu veya kendimi bekliyordum sadece ben değil rpg tayfanın %90ı falan öyle bekliyordur muhtemelen şahsen artık oyalandığımı hissediyorum tam diyorum spotu aldık en tepeye oynicam artık, çar bambaşka yerlere gidiyor hep kıyıdan köşeden dönmekten sıkıldım sabrediyoruz bakalım allah büyük ben 4 veriyorum şova

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: