innocentenin dağılışından sonra zekenin bu ikili ile birleşmesi çok iyi oldu tehlikeli bir ekip oldular tag team klasmanı şuan bayağı canlı hale geldi güzel takımlar oldu jey ve rikishi de yükselişte ama tek sıkıntı şuanki şampiyonlar pgw tarihinin en iyi takımı
daniels burada da yenilmeseydi daha da yenilmezdi muhtemelen maçın başındaki danielsın akıl oyunu güzel yazılmış bursa sk tribününe bir kemer daha eklendi
pure maçına karışacağımı düşünüyordum çünkü ya ona karışacaktım ya da ospreayin karşısına çıkacaktım tomassonun kemeri ansızın kaçırmasını kimse beklemiyordu herhalde venis dostum kemeri illa geri alacaktır nigela da güzel bir veda oldu özlicem kuzen...
angel harbi çok büyük, lavuk oturduğu yerden kemeri aldı rpgnin başından beri varolan meksika lobisi halen aktif humbertoyu burada değil de diğer maçta bekliyordum burada ortaya çıkıp maçı angele kazandırması değişik bir karar olmuş patron yada humberto, angel hegemonyasına karşı çıkacak bu üçlünün etrafında dönen bir şeyler izleyebiliriz uzun bir süre
abı wes lee ne alaka ya, bu maç hakkında bişey söylemek istemiyorum çünkü subjektif olur tek diyeceğim bir aydır ne çar ne de sahibi aktif değilken döndüğü an title shot alması mantıksız geldi bana eğer bu karar tahmin edilemez olması için alınmışsa harbi kötü bir karar bu maça rakip olarak humbertoyu veya kendimi bekliyordum sadece ben değil rpg tayfanın %90ı falan öyle bekliyordur muhtemelen şahsen artık oyalandığımı hissediyorum tam diyorum spotu aldık en tepeye oynicam artık, çar bambaşka yerlere gidiyor hep kıyıdan köşeden dönmekten sıkıldım sabrediyoruz bakalım allah büyük ben 4 veriyorum şova