İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Şu da yaşandı zamanında be.

İki büyük terör örgütünün kapışmasını izliyoruz bugün. Hamas hassasiyetinizi anlıyor ve mutşu oluyorum beyler. Aynı hassasiyeti İsrail’in sistematik şekilde yıllara dökerek işledikleri suçlar için de gösterelim. Olaya bütünsel bir çerçeveden bakarsak bugün yaşananların sebeplerini de görebiliriz.

Dürüstçe Filistin'i sevmiyorum.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
250
Hande Karacasu zihniyetini savunmuyorum ancak bu Filistin sevdası bize hiçbir şey kazandırmadı ve kazandırmayacak. İsrail ile iyi ilişkiler olmasını savunan birisiyim. Ve Hamas'ın yaptığı tamamen barbarlık.

Konu içerisinde İran-Azerbaycan hattından bahsetme sebebim de politik olmaktı zaten. Sosyal medyadaki kör ölür badem gözlü olur tayfayı umursamıyorum da Osmanlı'dan pkkya kadar uzanan ve tarih dersi vermeye çalışan bazı arkadaşlar topyekün saçmalıyor. Rusya'nın Filistin desteği ve Orban'ın İsrail desteği düşünülürse yine Türk dünyası için hayırlı bir şeyler çıkar bu senaryodan. Arabulucuyu oynamak iyidir şu tabloda.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Olabilir. Benim de özel bir sevgim yok. Karşı tarafa karşıtlığım var daha çok.

Senelerce anti-semitizm yapıldı. Bu bize hiçbir şey kazandırmadı. Dünya'da kötü olaylar sadece Filistin'de oluyormuş gibi haberler yapıldı bir dönem. Sonuç itibariyle bunun hiçbir kazanamı olmadı. Ben TSK, Hamas'a girsin demiyorum. Politika olarak denge politikasını savunuyorum. Filistin'den bu ülkeye hayır gelmez.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Konu içerisinde İran-Azerbaycan hattından bahsetme sebebim de politik olmaktı zaten. Sosyal medyadaki kör ölür badem gözlü olur tayfayı umursamıyorum da Osmanlı'dan pkkya kadar uzanan ve tarih dersi vermeye çalışan bazı arkadaşlar topyekün saçmalıyor. Rusya'nın Filistin desteği ve Orban'ın İsrail desteği düşünülürse yine Türk dünyası için hayırlı bir şeyler çıkar bu senaryodan. Arabulucuyu oynamak iyidir şu tabloda.
Türkiye için arabulucu oynamak her zaman en hayırlısı olacaktır.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Bu mesele Azerbaycan'a yarar bu tabloda kimse Ermeni diasporasını pek dinlemez.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Senelerce anti-semitizm yapıldı. Bu bize hiçbir şey kazandırmadı. Dünya'da kötü olaylar sadece Filistin'de oluyormuş gibi haberler yapıldı bir dönem. Sonuç itibariyle bunun hiçbir kazanamı olmadı. Ben TSK, Hamas'a girsin demiyorum. Politika olarak denge politikasını savunuyorum. Filistin'den bu ülkeye hayır gelmez.
Türkiye'nin denge politikası uygulaması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ukrayna mevzusunda yapılandan fazlası yapılmasın şu süreçte. Ancak İsrail karşıtlığına anti semitizm demek çok yanlış bence. Hükümet olarak, bir devlet olarak İsrail'i desteklememek durumu için anti-siyonizm kalıbını kullanmayı tercih ederim. Benim gibi düşünenler için en azından.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Türkiye'nin denge politikası uygulaması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ukrayna mevzusunda yapılandan fazlası yapılmasın şu süreçte. Ancak İsrail karşıtlığına anti semitizm demek çok yanlış bence. Hükümet olarak, bir devlet olarak İsrail'i desteklememek durumu için anti-siyonizm kalıbını kullanmayı tercih ederim. Benim gibi düşünenler için en azından.

Tamamen din ve mezhep odaklı siyasetimiz var.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: