İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
F700DOqXMAALtl3

Hande Karacasu zihniyetini savunmuyorum ancak bu Filistin sevdası bize hiçbir şey kazandırmadı ve kazandırmayacak. İsrail ile iyi ilişkiler olmasını savunan birisiyim. Ve Hamas'ın yaptığı tamamen barbarlık.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Türkiye'ye dostluğuymuş, yok çıkarıymış, yok politikasıymış umurumda değil. Barbarca sivil katleden ortadoğu maymunu desteklemeyeceğim kusura bakmasın kimse. Heriflerle iç içe yaşamasak ne bok olduklarını bilmeyeceğiz. "Yaaa İsrail de katil devlet ama" triplerine girmeye gerek yok, kültürleri belli medeniyetleri belli ve her bir zerresinden iğreniyorum.
Bundan 50 sene sonra Anadolu topraklarında da bu şekilde hak iddia ettiklerinde mazlum güzellemesi ve özgürlük propagandası yapılacak mı bakalım. Dışarıdan da bize Türk'ler ırkçı, faşist ve soykırımcı denecek muhtemelen.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bundan 50 sene sonra Anadolu topraklarında da bu şekilde hak iddia ettiklerinde mazlum güzellemesi ve özgürlük propagandası yapılacak mı bakalım. Dışarıdan da bize Türk'ler ırkçı, faşist ve soykırımcı denecek muhtemelen.

Çok uzak değil Hatay'a göz dikmiş durumdalar.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Şu da yaşandı zamanında be.

İki büyük terör örgütünün kapışmasını izliyoruz bugün. Hamas hassasiyetinizi anlıyor ve mutşu oluyorum beyler. Aynı hassasiyeti İsrail’in sistematik şekilde yıllara dökerek işledikleri suçlar için de gösterelim. Olaya bütünsel bir çerçeveden bakarsak bugün yaşananların sebeplerini de görebiliriz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: