Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hande Karacasu zihniyetini savunmuyorum ancak bu Filistin sevdası bize hiçbir şey kazandırmadı ve kazandırmayacak. İsrail ile iyi ilişkiler olmasını savunan birisiyim. Ve Hamas'ın yaptığı tamamen barbarlık.
Türkiye'ye dostluğuymuş, yok çıkarıymış, yok politikasıymış umurumda değil. Barbarca sivil katleden ortadoğu maymunu desteklemeyeceğim kusura bakmasın kimse. Heriflerle iç içe yaşamasak ne bok olduklarını bilmeyeceğiz. "Yaaa İsrail de katil devlet ama" triplerine girmeye gerek yok, kültürleri belli medeniyetleri belli ve her bir zerresinden iğreniyorum.
Bundan 50 sene sonra Anadolu topraklarında da bu şekilde hak iddia ettiklerinde mazlum güzellemesi ve özgürlük propagandası yapılacak mı bakalım. Dışarıdan da bize Türk'ler ırkçı, faşist ve soykırımcı denecek muhtemelen.
Bundan 50 sene sonra Anadolu topraklarında da bu şekilde hak iddia ettiklerinde mazlum güzellemesi ve özgürlük propagandası yapılacak mı bakalım. Dışarıdan da bize Türk'ler ırkçı, faşist ve soykırımcı denecek muhtemelen.
İki büyük terör örgütünün kapışmasını izliyoruz bugün. Hamas hassasiyetinizi anlıyor ve mutşu oluyorum beyler. Aynı hassasiyeti İsrail’in sistematik şekilde yıllara dökerek işledikleri suçlar için de gösterelim. Olaya bütünsel bir çerçeveden bakarsak bugün yaşananların sebeplerini de görebiliriz.