İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Hamas'ı desteklemek, fikirlerine ortak olmak asla akıl işi değildir. Ne de olsa korkunç fikirlere sahip bir terör örgütü. Bununla birlikte İsrail hükümeti de direkt olarak bir terörist oluşum olduğundan, o coğrafyada bir maşa olduğundan gitmesi istemek insani olarak en doğru olandır. Burada sözüm kimseye değil, Türk gençliği, tabir doğru olacaksa biraz hödük olduğundan dolayı, progresif hareketleri, kemalizmi anti-emperyalizm olarak benimsemeleri gerekirken buram buram, hunharca batılılaşmak olarak almış durumda. Bu yüzden de İsrail'i destekleyeni de var, NATO sempatizanı olan da var 'batılılaşmak' adına. Üzücü.

Bunun bir gün olacağı, yeniden ve yeniden tekrar edeceği çok belliydi. Yıllardır ABD ve belirli batı ülkelerinin desteğiyle orta doğuda terör estiren İsrail'e bu derece korkunç bir tepkinin çıkması çok beklenilir bir durum. Olan, halkının Siyonist olmayan, progresif hareketleri benimseyip yobazlıktan uzak yaşayan kesimine oldu. Bu derece ezicilik, bu derece büyük emperyalist hareketlere hep korkunç, acı tepkiler doğar. Keşke en az hasarla bitse.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns

Ne var bu görüntüde diye yorum yapan bir bakteri gördüm Twitter'da. Bu millet harbiden bok gibi yaşamaya mahkum.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
2,958
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Keşke her Allahuekber diyen Müslüman olsaydı. Eylemlerle çelişiyorsa ne dediğinizin bir önemi yok. Sivil katletmek asla ve asla İslam'ın bir parçası değil. Seni tehdit eden biri olmadığı sürece kimseye böyle bir zorbalık yapamazsın. Filistin, "Müslüman" diye Ermenistan'a karşı Türkiye'nin yanında duruyor mu? İsrail'den de haz etmem. Bir an önce durulmalı sular ama sanki biraz geç oldu.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
İsrail destekleyenlerin en gıcık olduğum argümanı da Türkiyeyle "dostluk". Aynen beyler Mavi Marmara falan yanlışlıkla oldu tabi. Benim bir savaşta taraf tutarken tarafların Türkiyeyle olan ilişkisi umurumda olmaz da hepiniz bu vatana aşıksınız ya ondan diyorum. Aman beyler fazla aşktan dolayı yemekhane fiyatlarını protesto eden bi genci linçlemeyin sonra.

İnsanlığa dair duygu taşımıcaz diye girdiğiniz şekillere bak... Neonaziler de şey desin o zaman yuh abi 90 yıl önce olmuş soykırım hala neyi konuşuyosunuz?

Ben direkt Filistin'i ve Hamas'ı sevmiyorum.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Türkiye'ye dostluğuymuş, yok çıkarıymış, yok politikasıymış umurumda değil. Barbarca sivil katleden ortadoğu maymunu desteklemeyeceğim kusura bakmasın kimse. Heriflerle iç içe yaşamasak ne bok olduklarını bilmeyeceğiz. "Yaaa İsrail de katil devlet ama" triplerine girmeye gerek yok, karşısındakilerin kültürleri belli, medeniyetleri belli ve her bir zerresinden iğreniyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: