İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
210
Beğeni sayısı
1,158
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Filistin savunan tayfanın "İsrail çocukları öldürüyor" diyip 20 sene önceki öl* çocuk bedenlerini paylaşması ne zaman gelir tahmini?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Filistin savunan tayfanın "İsrail çocukları öldürüyor" diyip 20 sene önceki öl* çocuk bedenlerini paylaşması ne zaman gelir tahmini?
Hazırda tutuyom kanka İsrail tayfa "Dostum Filistin 100 yıl önce topraklarını sattı" dediği anda yapıştıracam 👍

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
250
İran-Filistin cephesinden sonra İsrail de Azerbaycan üzerinden daha fazla etki alanı oluşturmak isteyecektir muhakkak. Türk dünyası çok ilginç bir yöne savruluyor keza bu savaş orta doğuya sıçrarsa işler vahim. Hem İsraille normalleşmeye çalışıp hem de basından Filistin yancılığı yaparak nereye kadar süreceğiz bakalım bu işi. Hakan Fidan'ın sünnet olacağı dönemdir, başlıyoruz.

Insert Saddam laugh here

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
İsrail destekleyenlerin en gıcık olduğum argümanı da Türkiyeyle "dostluk". Aynen beyler Mavi Marmara falan yanlışlıkla oldu tabi. Benim bir savaşta taraf tutarken tarafların Türkiyeyle olan ilişkisi umurumda olmaz da hepiniz bu vatana aşıksınız ya ondan diyorum. Aman beyler fazla aşktan dolayı yemekhane fiyatlarını protesto eden bi genci linçlemeyin sonra.

İnsanlığa dair duygu taşımıcaz diye girdiğiniz şekillere bak... Neonaziler de şey desin o zaman yuh abi 90 yıl önce olmuş soykırım hala neyi konuşuyosunuz?

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: