Turkish Power Wrestling İstanbul Şovu | Şov İncelemesi


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Hazırlayan: Bero

1696631394786.png

Şirket: Turkish Power Wrestling
Tarih: 31 Mart 2018
Mekan: Volkswagen Arena

ARKADAŞLAR SAKIN BU HARAKETLERİ EVDE DENEMEYİN. BAKIN JOHN CENA, REY MYSTERİO , UNDERTAKER BU HARAKETLERİ YAPARKEN CİDDİ SAKATLIK YAŞADILAR. ONLAR BU İŞİ PROFESYONELCE YAPMAYA ÇALIŞIYOR. SİZ SİZ OLUN BU HARAKETLERİ DENEMEYİN. ANLAŞTIK? BENCE ANLAŞTIK. KEYİFLİ OKUMALAR.... @The Lunatic Fringe @Gloom @Johnny Sack @Johnkorey @KALKTI!!!! @Beast Incarnate @Uncle Junior @Beautiful Madness @Akashi @The Mandalorian @The MANIAC @agaoglu23 @The Underground GOAT @Deathmatch Classic @Coup de Grâce @Sosa @marchafunebre @Nature Boy

SAHNEDE TÜRKLERRR
EKRANA KİTLER
TURKİSH POWER WRESTLİNG!!!!!!

TURKİSH POWER WRESTLİNG BAŞLIYORR!!!!

Bilgehan Demir telefonla konuşuyor bigboy'un şova yetişemeyeceği hakkında bilgi alıyor ve sinirleniyor.

Camoka arka alanda röportaj veriyor bu gece maça katılmak istediğini fakat Survivor'a gittiğini ve maça giremediğini söylüyor OLM ÇOK İYİ LAN KDKSKCDKXKFKS. Bilgehan demir'in kendisine kızgın olduğunu söylüyor ama bu gece maç yapmaya kemeri ile beraber geldiğini söylüyor.

Ringe dönüyoruz.

demolition davies geliyor!

Arka alanda bilgehan demir Davies'e rakip bulmak için telefonla konuşuyor

Bigboy tanıtılıyor fakat gelen yok. Bilgehan Demir geliyor! Bilgehan Demir BigBoy'un bu gece olmayacağını fakat başka bir isimle karşılaşacağını söylüyor. O İSİM TRON!!!!!

demolition davies vs. TRON

Maç başlamadan önce bu haraketleri asla denemeyin uyarısı yapılıyor ve zil çalıyor. İkili birbirinin kafasına vuruyor. İplere koşuyorlar ve Double sholder block! Tron Davies'i köşeden köşeye gönderip üstüne koşuyor. Davies Tron'u değirmeyi başarıyor ve kafasını iplere sıkıştırıyor. Davies bir big boot yapıştırıyor. İkili ringin dışına gidiyor Davies Tron'u ringin demirine yapıştırıyor! Ardından bariyerlere vuruyor. İkili ringe giriyor tekrar yumruklaşıyorlar ve iplere koşuyorlar DOUBLE CLOTHESLİNE!! Tron Davies'i köşeye çarptırıyor ve tutup CHOKESLAM!!!! TUŞA GİDİYOR TRON! 1! 2! 3!!!!!

Kazanan: Tron

Bilgehan Demir arka alanda korumaları arkasında camoka geliyor ve Bilgehan'a benimde ringe çıkıp kemeri korumam lazım diyor Bilgehan duymamazlıktan geliyor.

John Morrison'un video kaydına gidiyoruz.
"Evet Doğru duydunuz Joe legand ilk defa John Morrison'un karşısında olacak. Sana şunu söyleyeyim kardeşim gök gürültüsü çarptığında iş işten geçmiş olacak. Çünkü Şimşek ona çarpmış olacak. İstanbul'da yaşayanlar buna hazır olsun türk kahvelerini hazırlayın akrabalarınıza haber verin"

MVP ve Murat Bosporus sahne arkasında.

MVP, TPW kemerini almış Bu tpw kemeri dünyadaki en büyük şirketlerden biri bunu iyi koru sen Türkiye'deki en iyilerdensin ama bu akşama kadar diyor.

-------

Shanna vs. Natalya Markova


İkili lock uplar ile birbirlerini köşeden köşeye vuruyor. Shanna bir roll up yapıyor ama Natalya atıyor. Shanna bir Dropkick patlatıyor Natalya ringin dışına gidiyor. Natalya geri ringe giriyor Shanna'ya Vuruyor ardından köşeye gönderip üstüne koşuyor. Natalya bir tekme atıyor ardından iplere koşuyor ve crossbody! Tuşa gidiyor Natalya 1! 2! Shanna atıyor! Natalya vurmaya devam ediyor bir kez daha iplere koşuyor ve RUNNİNG FACEBUSTER!!! TUŞA GİDİYOR 1! 2! SHANNA ATIYOR. Shanna Natalya'yı yere sermeyi başarıyor ve yüzüne tekme atıp tuşa gidiyor Natalya 2'de atıyor. İKİ İSİMDE TURNBUCKLE'DA ŞİMDİ SHANNA AYAKTA PERFECTİON INJECTİON YAPIYOR!!! TUŞA GİDİYOR 1! 2! NATALYA ATIYOR! SHANNA HAKEMLE TARTIŞIYOR ŞİMDİ NATALYA'DAN BİR SUPERKİCK ARDINDAN DDT!! TUŞA GİDİYOR 1! 2! 3!!!

Kazanan: Natalya Markova

------


Bilgehan Demir Ringe geliyor. Camoka da elinde Mikrofon ile ringe geliyor ve ben dövüşmek istiyorum diyor. Bilgehan Bursa'da Barbar ile yapacağı maç'a gelmediğini kendisini bir ağaç altında bulduklarını Survivor'da olduğunu söylüyor. Camoka ben Survivor'ın uzayacağını bilmiyordum falan derken JOE LEGAND ARKADAN SALDIRIYOR CAMOKA'YA. ELİNDEN ALIYOR KEMERİ VE YÜZÜNE YAPIŞTIRIYOR. Camoka benimle dövüşün diye bağırıyor onu arka alana doğru gönderiyorlar.

Bilgehan Demir Joe Legand'a kemeri bana ver diyor Joe vermiyor. Bu sırada Morrison'un sakatlandığı ve bu gece olmayacağını öğreniyoruz. ONUN YERİNE STORM GELİYOR!!

Joe Legand vs. Storm

Maç başlar Başlamaz Storm Joe Legand'ın üstüne atlıyor. Roll Up denemeleri yapıyor storm ama başarısız. İkili ringin dışında şimdi yumruklaşıyorlar. Ringe giriyorlar şimdi Storm iplere zıplıyor ve bir kez daha üstüne atlıyor Joe'nun Joe ringin dışına gönderiyor Storm'u ve bariyerlere vuruyor. Joe ringe atıyor Storm'u bir Suplex yapıyor tuş denemesi fakat başarısız. Storm iplerden geliyor Joe tekmeyi atıyor ardından iplerden koşup STOMP YAPIYOR!!! 1! 2! STORM ATIYOR. İkili ayakta Storm bir Bulldog yapıyor ardından ringin dışına atıyor joe'yu ve ringden üstüne uçuyor! Tekrar ringe atıyor. Ringde joe yere seriyor Storm'u. Joe ringin dışından sandalye alıyor ama hakem onun elinden alıyor ringin dışına koyarken JOE'DAN BİR LOW BLOW GELİYOR. HAKEM BUNU GÖRMÜYOR FAKAT SEYİRCİLER LOW BLOW DİYE BAĞIRIYOR HAKEM MAÇI BİTİRİYOR.

DQ İLE STORM KAZANIYOR.

------

TPW Çantası İçin TLC Maçı
Tom la ruffa vs. Ivan Markov vs. Doug Williams


Ringin dışında başlıyor maç Williams ve Markov Ruffa'yı araya alıp vuruyor. Ringe atıyorlar Ruffa'yı. Ivan Markov da şimdi Williams'a Vuruyor ve ringe atıyor. Williams ringde Belly to belly yapıyor Markov'a!! Tom La ruffa sandalyeyi almış ikisinin de tam kafasına geçiriyor. Williams ve Ruffa ringin dışında Williams sandalyeyi almış Ruffa'ya vuruyor. Ivan Markov Geliyor Williams'a Vuruyor. Markov ringe merdiven sokuyor. Markov Williams'ı merdivenin üstüne yatırıyor. Markov üstüne atlamak istiyor ama Williams çekiliyor ve merdivenin üstüne atlamış oluyor! Bu sırada Ruffa masa sokuyor ringe! MASAYI KÖŞEYE KOYUYOR. RUFFA WİLLİAMS İLE MASANIN ÖNÜNDE YUMRUKLAŞIRKEN MARKOV'UN KOŞTUĞUNU GÖRÜYOR VE ÇEKİLİYOR MARKOV WİLLİAMS'A ÇARPIYOR WİLLİAMS'DA MASAYA GİRİYOR! MASA KIRILDI! RUFFA MERDİVENE ÇIKIYOR ŞİMDİ MARKOV İZİN VERMİYOR MERDİVEN KÖŞEYE KURULUYOR MARKOV TUTUYOR RUFFA'YI MERDİVENİN ÜSTÜNE POWERBOMB!!! Markov merdivene çıkıyor şimdi ruffa Superkick vuruyor! RUFFA MASA KURUYOR MASAYA YATIRIYOR MARKOV'U KENDİSİDE MERDİVENE ÇIKIYOR VE MASANIN ÜSTÜNE SPLASH!!!!! MASA KIRILIYOR!!!! MARKOV KIVRANIYOR!! RUFFA ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR AMA WİLLİAMS İNDİRİYOR ONU. Maç bir süre daha böyle geçiyor ŞİMDİ ÜÇÜDE TURNBUCKLE'DA ÜÇLÜ SUPERPLEX!!!! MASANIN ÜSTÜNE!!! WİLLİAMS MERDİVENE TIRMANIYOR RUFFA GELİYOR BİR LOW BLOW YAPIYOR WİLLİAMS'A WİLLİAMS DÜŞÜYOR VE RUFFA ÇIKIP ÇANTAYI ALIYOR!!!!

Kazanan: Tom La Ruffa
-----

Demirci vs. Samuray


Demirci Samuray'ın kolundan tutup döndürüyor. Samuray Demirci'yi Turnbuckle'a oturtturdu ve omzuna alıyor ve POWERSLAM!!! Tuşa gidiyor samuray! 1! 2! Demirci atıyor. Samuray bir leg drop yapıyor. İkili ayakta şimdi demirci running Bulldog yapıyor tuş! 1! 2! Samuray attı. Samuray yerde Demirci'den bir Splash Geliyor! Demirci Sivaslıymış bu arada zaten başka yerden de güreşçi çıkmazdı @ReQuem. Samuray şimdi lariat yapıyor ardından elbow drop yapıp tuşa gidiyor ama olmuyor. İkili birbirine vurmaya devam ederken Demirci'den çok güzel bir monkey flip geliyor. Demirci bir de neckbreaker yapıyor! DEMİRCİ MAÇIN SONLARINA DOĞRU BİR DE KANGAL KİCK YAPIYOR BU İSİM NE LAN KDKSKXKDSKXKSKSKFKSKZKD. DEMİRCİ ŞİMDİ ARM BAR YAPIYOR SAMURAY ÇOK GEÇMEDEN PES EDİYOR.

Kazanan: Demirci

-----


MOTOR ÇEKİLİŞİ YAPILIYOR ŞU AN KDSKDKDKSKDKSKZKDK. HER NEYSE MAİN EVENT'E GEÇİYORUZ

TPW Kıtalararası Şampiyonluğu
Murat Bosporus (c) vs. MVP


MVP murat'ı yumruklayarak iplere gönderiyor fakat murat Clothesline'ı yapıştırıyor ardından da dirseği vuruyor murat MVP'nin kafasını tutarak Turnbuckle'a çıkıyor fakat MVP Turnbuckle'dan arıyor onu. Ringin dışına gönderiyor şimdi MVP ve bariyerlere çarptırıyor. MVP ringe atıyor ve big Boot vuruyor!!! Tuşa gidiyor MVP! 1! 2! Murat attı! MVP Playmaker yapıyor!!! 1! 2! Atıyor murat!! MURAT KENDİNİ TOPARLIYOR VE ANADOLU SUPLEX'İ ÇAKIYOR MVP'YE ARDINDAN TAM OMUZLUYOR MVP'Yİ JOE LEGAND ARKADAN MURAT'A SALDIRIYOR HAKEM MAÇI BİTİRİYOR.

JOE LEGAND MURAT'IN KAFASINI TUTUYOR MVP'YE KEMERİ VERİYOR VE MURATA VURMASINI SÖYLÜYOR AMA MVP KEMERİ LEGAND'IN KAFASINA GEÇİRİYOR. İVAN MARKOV GELİYOR MVP'YE SALDIRIYOR. ŞİMDİ MARKOV VE LEGAND ARKA ALANA GİDERKEN MURAT MİKROFONU ALIYOR VE BU ŞOVUN BÖYLE BİTMEYECEĞİNİ SÖYLEYEREK TAKIM MAÇINA DAVET EDİYOR. İKİLİ GELMİYOR MVP VE MURAT DÖVEREK RİNGE GETİRİYORLAR.

Murat Bosporus & MVP vs. Joe Legand & İvan Markov

Maç içinde Markov ve Legand hilelere başvurmayı ihmal etmiyor. Murat Bosporus'dan Anadolu Suplex'i de görüyoruz. MVP ŞİMDİ EXPLORER SUPLEX YAPIYOR LEGAND'A VE TUŞA GİDİYOR FAKAT MARKOV BOZUYOR MURAT RİNGE GELİYOR MARKOV'A VURMAYA BAŞLIYOR MVP'DEN LEGAND'A ELBOW DROP!!! ŞİMDİ MURAT MARKOV'U TUŞ ETTİ VE MAÇ BİTTİ.

Kazanan: Murat Bosporus & MVP

İsmail balaban ringe giriyor MVP mirkofonu alıyor teşekkürler diyor. Ringde poz verirlerken şov bitiyor.

En Beğendiğim Maç: TLC Maçı

En Beğenmediğim Maç: Murat Bosporus vs. MVP

Şova Puanım: 6/10
 

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Katılım
6 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
573
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Böyle bir şey vardı dimi... Bi otobüs durağında otobüs beklerken billboardda MVP'yi görünce haberim olmuştu şovdan. Dumura uğramıştım o an.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: