RPG Showdown: A Shot in the Dark 2023


PGW: Son Eklenen Parta Git

satriale

uncensored
Katılım
28 Haz 2023
Konular
85
Mesajlar
2,191
Beğeni sayısı
512
PG Nakit
260
RPG Karakteri
Matt Morgan
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Val Venis Snitsky ve Reks'in olduğu ekip fena sardı. En çok ilgimi çeken karakter de Dream'in karakteri oldu. En gerçekçi en can yakacak karakter. Genelde maçlardan çok segmentler daha çok hoşuma gidiyor. Bu şovda segmentleri maçlardan daha çok beğendim. Maçların uzunluğunun da bu şekilde olması ayrı iyi olmuş. Main eventin bitişi bir tık sıkıntılı olmuş denebilir. Şovda görünmeyi maça çıkmayı bekleyen güreşçilerin iki titanı ayırmaya gelmeleri biraz can sıkabilir kendileri adına. Ayrıca komiteyi her segmente sıkıştırmak yerine yerine güreşçileri göz önünde göstermek ya da diyalogla her bir üyeye karakter kazandırılması daha iyi olabilir. Her bir üyenin yakın ilişkisinin, tetikçisinin bulunduğu güreşçiler fena olmaz. Her neyse belki de komite sadece benim gözüme batmıştır bilemiyorum. Haricinde falso göremedim. Kimlerin aktif kimlerin inaktif olacağı ortaya çıktıktan sonra her şey daha yerli yerine oturur. Elinize saglik. Saygilar.
 
Son düzenleme:

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,121
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
ismini The Nightmare olarak değiştirse fena olmazdı aslında, ya da Velveteen Nightmare
Bunu şimdi okudum çok da mantıksız değilmiş sadece Nightmare açısından baktığında. Ama silmek istediğim kısım "Velveteen" olandı. Nightmare da çok dark kalabilir ama güzel bir fikirmiş.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,367
Beğeni sayısı
1,450
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Şimdi dün depresif bir haldeydim, o yüzden takip makip yalan oldu. Bu yüzden ekipten özür dileyerek başlıyorum.

Kemer tasarımlarını göremememiz üzücü olmuş ama eminim ki ileride göreceğiz. Roman açılışta biraz fazla büyük oynamış, Cornette bundan dolayı bir tık weak gözükmüş.
JBL segmentine bayağı güldüm. Oyuncusu da fırtınalar koparıyor. İngilizler olarak Amerikan dostlarımızı destekliyoruz.
Deano 14'ünde fırtınalar estirecek. anlaşılan. Mini ama güzel bir segment.
FTR vs Usos gibi bir maçı saklarlar diye bekliyordum da ekip yapıştırmış direkt. FTR'ı tebrik ederim. Arkadan saldırı beklediğim bir şeydi, takımlar potası çok dolu.
DREAM OVER! Biz senden razıyız be adam.
Fatal 4-way maçtaki herkes çok iddialı isimlerdi. Jeff kazanmayı başarmış ama yine de kaybeden kişiler moralini bozmasın. Bunlar daha başlangıç.
Goldberg dedem seni yatağına yatıralım mı, şimdi fıtığın falan atacak.
OYYYYYYYYYYY YOTA!!!!!!!!!!!!!!! Tebrik ederim @KAT fenasal bir promoydu.

BEA BENİM KARIM ULAN!

Ignore atıp hatunu aldığım gibi götürmem inanılmaz bir şey. Davis reisin sinirini ne yapacağız ya. Segmentin sonrası biraz talihsiz olmuş ama umarım ekip halleder ya, daha yolun başında bu RPG.
Regal vallahi bir vurucam beynini dağıtıcam şimdi agtpoawhpthawphapo. Neyse belli ki bu bir yerlere bağlanacak. Rakibimi tebrik ederim. Buradan bir promo patlar ya.
Chavo segmenti de talihsiz olaylara kurban giden bir segment olmuş ne yazık ki. Yani kötü bir niyet olmadığına çok eminim.
Segmentin kalanı için Chavo ve Rey güzel düşünülmüş, sonraki şovda iyi bir performans bekliyorum.
Mutant Roman peşimi bırak. Çok çok çok sağlam maç. Roman'ın rakibi de aşırı sağlam çıktı. Roman da ana kemer hakkını daha ilk şovdan kaybetmiş oldu.

Biliyorum bazı şeyler yaşandı gece. Yazmak istedim de yazmadım. İki tarafın da haklı olduğu yerler olduğuna eminim. Bu konu hakkında da konuşup ateşle oynamak istemiyorum. RPG hem ekibi hem oyuncuları ile birlikte daha güçlü olacak. Pes etmeyin!
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: