PG Ahalisi Vücut Geliştirme Hakkında Hasbihal Ediyor!

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Beyler işten anlayan biri evde göbek eritme taktiği önersin ya. Yazın çok şiştik.
Usta Skinniy Fat durumu mu var yoksa genel mi fazla kilolusun? Bölgesel yağ yakma diye bir şey olmadığını söyleyen araştırmalar çoğunlukta, fazla kilolu isen bu işin tek çözümü yüksek proteinli diyet + fiziksel aktivite. Günlük su tüketimi (kilo başına 0.033L) ve optimum uyku saatleri de etkili. Eğer karnındaki kaslar gözüksün istiyorsan karın antrenmanı da yapman lazım.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Şöyle grup yorum şekli diyet önerisi olan var mı? Dengesiz beslenmekten bir 60a bir 80e inip çıkıp duruyoruz.
Boy, Kilo, Yaş, Fiziksel Aktivite gibi paramtereleri girip gereken kaloriyi hesaplamana yardımcı olan uygulamalar var, onlardan günlük kaç kalori sınırının olduğunu öğren ve 400-500 kalori açık yap. Spor yapıyorsan da günlük idmanını yapmaya devam et. Glikemik indeksi düşük gıdalar seçmeye calis ki kan değerlerin uzun süre sabit kalsın, açlık hissetme. Spor geçmisi ve boy uzunluğunu bilmediğim için tam olarak sağlıklı yorum yapmak zor.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Beyler işten anlayan biri evde göbek eritme taktiği önersin ya. Yazın çok şiştik.
Ben evde karın çalışarak göbek yağlarımı eritmiştim ama 1 ay içerisinde salınca hemen geri alıyorsun o yüzden düzeni oturtman lazım. Mountain Climbers, mekik ve bol bol plank yapıyordum ben. Ayrıca bunun yanında bol bol yürüyüş ve bol su tüketimi lazım. Bunları fazlasıyla öneririm.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
390
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Usta Skinniy Fat durumu mu var yoksa genel mi fazla kilolusun? Bölgesel yağ yakma diye bir şey olmadığını söyleyen araştırmalar çoğunlukta, fazla kilolu isen bu işin tek çözümü yüksek proteinli diyet + fiziksel aktivite. Günlük su tüketimi (kilo başına 0.033L) ve optimum uyku saatleri de etkili. Eğer karnındaki kaslar gözüksün istiyorsan karın antrenmanı da yapman lazım.
Hocam genel olarak kilolu değilim sadece göbek var o da tatilde yiyip içip oturduk yani gün boyunca. Şimdi iş temposu, okulda kat in kat çık daha aktifim ama göbek işi arıza. Bunları dikkate alacağım teşekkür ettim.
Boy, Kilo, Yaş, Fiziksel Aktivite gibi paramtereleri girip gereken kaloriyi hesaplamana yardımcı olan uygulamalar var, onlardan günlük kaç kalori sınırının olduğunu öğren ve 400-500 kalori açık yap. Spor yapıyorsan da günlük idmanını yapmaya devam et. Glikemik indeksi düşük gıdalar seçmeye calis ki kan değerlerin uzun süre sabit kalsın, açlık hissetme. Spor geçmisi ve boy uzunluğunu bilmediğim için tam olarak sağlıklı yorum yapmak zor.
Bunları da dikkate alacağım. Boy kilo muhabbetine bi bakayım tekrardan.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Hocam genel olarak kilolu değilim sadece göbek var o da tatilde yiyip içip oturduk yani gün boyunca. Şimdi iş temposu, okulda kat in kat çık daha aktifim ama göbek işi arıza. Bunları dikkate alacağım teşekkür ettim.

Bunları da dikkate alacağım. Boy kilo muhabbetine bi bakayım tekrardan.
Genel bir kilo problemi yoksa sadece karında varsa az kalori açıklı bir diyetle yapılan spor hem karnınızı toplar hem de daha iyi görünmenizi sağlar muhtemelen hocam. İmkanınız ve zamanınız varsa salona gitmenizi öneririm ben.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: