PG Ahalisi Vücut Geliştirme Hakkında Hasbihal Ediyor!

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Sırt için dropset barbell row ölüm bişi lan, ilk önce ağır olarak pronated grip 10-12 tekrar, ardından çok daha düşük (ben 80-40 yapıyorum mesela) supinated grip yapınca felaket etki ediyor. Haftada iki sırt yapıyorsanız kesinlikle birine ekleyin inanılmaz bişi.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Omuz gününde Lateral Raise yapıyorsanız sehpaları 90 dereceye getirip göğsümüzü sehpalara dayayarak yapabilirsiniz. Göğüs desteği olmayan LR'de kilo veya tekrar arttıkça yükü omuzdan dağıtmak için momentum kullanıyoruz. Momentumu kesip tamamen omuzlara yükü verince benim diyen elemanı bile paramparça ediyor.

Dipnot: Düşük kilolar ile dropset tükeniş tavsiye edilir.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Dolu bacaklar mi istiyorsunun? Gel kardeşim

Leg #1
Squat
Deadlift
Dropset Leg Extension ters piramit
Lying Leg Curl
Bulgarian Split Squat
Araya istiyorsan bir de calf koyarsın.

Leg #2

Squat
Deadlift
Leg Press
Romanian Deadlift
Seated Leg Curl
Lunge

Araya istiyorsan bir de Hip Trust atarsın veya makinesi varsa HAA atarsın.

Sonra teşekkür edersin.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,039
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
1 sene yapmaya çalıştım. Vücut daha sıkılaştı, ön ve arka kol daha hacimlenmişti ama bileklerde sinir sıkışması olduğu için devam ettiremedik. Ne tat alabildim ne de bir şeyime yaradı. Vücut geliştirme keyfi. Asıl önemli olan kardiyo. Herkesin yapması lazım.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Uzun zamandır var olan jinekomastinin hafiflemesi; son zamanlarda ofiste çalıştığım için ortaya çıkan duruş bozukluğu, güç kaybı ve bel ağrısını gidermek için başladım 2 hafta önce. Daha ikinci günümde bel ağrısında ciddi bir hafifleme hissettiğim için devam etmeyi düşünüyorum şimdilik. Kollarımdaki güç kaybı da düşündüğümden daha kötü haldeymiş, en düşük ağırlıklarla antrenman yapmama rağmen bittikten sonra 5 gün kol ağrılarım geçmiyor. Jinekomasti konusunda da eğitmenim de aynı problemden muzdarip olduğunu ve vücut yapısına bağlı olduğu için geçmeyeceğini ama spor yapan vücudun bunu saklayabileceğini söyledi. Birkaç ay sonra genel vücutta da etkileri görmeye başlarım umarım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: