Ezekiel Jackson - Johnkorey
Nigel McGuinness - Rise Above Hate
Samuel Shaw - American Pyscho
The Miz - The ReV
Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar. Şova gösterdiğiniz ilgiyi görüp karakterlerinizi merkeze ekledim. Diğer oyuncu arkadaşlarım eğer şovu takip edecek vakit bulamadıysalar bile, şov sonu bir değerlendirme yorumu ile karakterlerinin sahibi olabilirler. Roster şişik olduğu için bu uygulamaya devam etmek zorundayım.
Onaylıyorum.
Nigel McGuinness - Rise Above Hate
Samuel Shaw - American Pyscho
The Miz - The ReV
Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar. Şova gösterdiğiniz ilgiyi görüp karakterlerinizi merkeze ekledim. Diğer oyuncu arkadaşlarım eğer şovu takip edecek vakit bulamadıysalar bile, şov sonu bir değerlendirme yorumu ile karakterlerinin sahibi olabilirler. Roster şişik olduğu için bu uygulamaya devam etmek zorundayım.
Karakterimi bırakmak istiyorum. Bunun RPG'den sıkılmamla ya da şovları beğenmememle alakası yok dostlarım, tamamen iş sebepli. Aslında karakteri oynayabileceğimi söylemiştim daha ilk şov yapılmadan önce ama maalesef işler beklediğim gibi gitmedi. Biraz kötü bir süreç geçiriyor akademi. Zaten fark etmişsinizdir, foruma da giremiyorum. Oynamaya devam etmeyi çok istesem de, vakit ayıramıyorken sizden emek harcayıp bir şeyler yazmanızı beklemek haksızlık olur. Ayrıca @keka dostomla feuddaydık, hikayenin içine ettim ama, ne yapalım. Şöyle topluca bir KB gençler, emeğinize sağlık.
Karakterimi bırakıyorum.
Onaylıyorum.