RPG Karakter Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Sınav sürecinde maalesef karakterimle ilgilenemediğim için Seth Rollins’i bırakmak istiyorum. Sınav sürecim (6 Ağustos) bittikten sonra sıfırdan bir karakterle geri dönmek istiyorum sizin için de uygunsa.

Konular
1
Beğeni sayısı
60
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Million Dollar Man
Çalışma saatlerimin RPG ile fena halde ters düşmesi sebebiyle karakterim Bobby Gunns'ı bırakmak istiyorum (zorunda kalıyorum aslında). Çok güzel bir şekilde başlamıştık, ancak bu güzel durumu sürdürebilecek ve karakterimle ilgilenebilecek zamanı bulamıyorum son zamanlarda. Bu durumdan dolayı siz ve ekibinizden çok özür dilerim. Umarım bir gün başka bir karakterle geri dönebilirim.

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
Eğer bıraktığım için ceza yemediysem Paige alabilir miyim? Çok teşekkür ederimm 😊❤️
Sınav sürecinde maalesef karakterimle ilgilenemediğim için Seth Rollins’i bırakmak istiyorum. Sınav sürecim (6 Ağustos) bittikten sonra sıfırdan bir karakterle geri dönmek istiyorum sizin için de uygunsa.
Alberto Del Rio alabilir miyim?
Çalışma saatlerimin RPG ile fena halde ters düşmesi sebebiyle karakterim Bobby Gunns'ı bırakmak istiyorum (zorunda kalıyorum aslında). Çok güzel bir şekilde başlamıştık, ancak bu güzel durumu sürdürebilecek ve karakterimle ilgilenebilecek zamanı bulamıyorum son zamanlarda. Bu durumdan dolayı siz ve ekibinizden çok özür dilerim. Umarım bir gün başka bir karakterle geri dönebilirim.
Onaylıyorum arkadaşlar.

Roman Reigns almak istiyorum

Sizden bir şovu takip etmenizi ya da şov sonrası değerlendirme yorumu atmanızı rica edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi